Dodaj do ulubionych

w czym do teatru??

IP: *.elpos.net 23.11.05, 10:52
ide na jezioro labedzie i wiem ze trzeba sie ubrac elegancko - tylko ze jak ja chodzilam do teatru to moglam sobie pozwolic na np. rozowy zakiet i czarna spodnice, ale teraz chyba tak nie wypada. wiec co bedzie odpowiednie? mam 20 lat ale nie chce wygladac jak stara baba
Obserwuj wątek
    • zewsi Re: w czym do teatru?? 23.11.05, 11:29
      Podstawa to mieć przewiewną bieliznę. W teatrze nie ma klimatyzacji i może być
      ciut duszno. :-)
      Myslę, że jak założysz coś czarnego, to będzie dobrze.
    • Gość: Odetta Re: w czym do teatru?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 11:47
      Ja także wybieram sie ze swoimi córkami na Jezioro Labedzie i myśle,że
      najlepiej sprawdzą sie na te okazję stonowane kolory,czernie.Chyba czarny
      zakiet sprawdzi sie najlepiej..albo czarny szal spięty błyszczacą broszka
      narzucony na przyklad na sukienke. Prosta elegancja myślę, wystarczy.Życze
      miłych wrażeń.
    • Gość: Stanisław Re: w czym do teatru?? IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.05, 14:15
      E tam, też kiedyś miewałem takie wątpliwości, teraz chodzę w swetrze, najlepiej
      rozpinanym z przodu gdy będzie za gorąco, spodnie też nie muszą być od
      garnituru. Jedyne z "odświętnych" to skorzane pantofle dobrze wypucowane.
    • Gość: Acro Re: w czym do teatru?? IP: *.itpp.pl 23.11.05, 15:33
      W czym do teatru - przede wszystkim w czym nie. Otóż najlepiej NIE w Białystoku
      - bo poziom marniawy :)
    • Gość: kaska Re: w czym do teatru?? IP: *.elpos.net 25.11.05, 19:03
      a bedzie dobrze jesli pojde w spodniach czarnych to tego bluzka czarna polyskujaca na srebrno i zakiet czarny??
      • ala75 Re: w czym do teatru?? 25.11.05, 19:03
        Zapraszam na forum Moda.
        A po ile są bilety tak wogóle?
        • Gość: kaska Re: w czym do teatru?? IP: *.elpos.net 25.11.05, 19:11
          chyba juz biletow nie ma :) balkon byl po 100 zl a dol po 130
          • ala75 Re: w czym do teatru?? 25.11.05, 19:12
            Za taką cenę to musi wyglądać szałowo...
    • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 29.11.05, 14:10
      ja bym olał konwenanse. Jak to ma być rozrywka, to ubierz się wygodnie.
      • Gość: nutopia Re: w czym do teatru?? IP: *.csk.pl 29.11.05, 15:58
        dresik?:)
        • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 30.11.05, 08:28
          niestety nie mam ;-(((( chodziło mi o sandały i skarpety ;-)
          • nutopia Re: w czym do teatru?? 30.11.05, 08:29
            kalasanty76 napisał:

> niestety nie mam ;-(((( chodziło mi o sandały i skarpety ;-)

cudnie:) sandały (brązowe) i skarpetki (białe) - zrobisz furrorę;)
            • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 30.11.05, 09:17
              zrobiłem!!!! skarpety białe lekko przybrudzone. Delikatny smrodzik z nutką
              dekadencji...
              • nutopia Re: w czym do teatru?? 30.11.05, 10:10
                kalasanty76 napisał:

> zrobiłem!!!! skarpety białe lekko przybrudzone. Delikatny smrodzik z nutką
                > dekadencji...

:) acha no i skoro jest to jezioro łabędzie to moze wwtknij sobie jakieś piórko
                w ....;)
                • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 30.11.05, 10:36
                  Hm, zawsze chciałem mieć własnego stylistę. jak na razie odczytujesz moje
                  myśli. Mam pióro ale Parkera, chyba nie będzie pasowało ;-(((
                  • nutopia Re: w czym do teatru?? 30.11.05, 11:33
                    kalasanty76 napisał:

> Hm, zawsze chciałem mieć własnego stylistę. jak na razie odczytujesz moje
                    > myśli. Mam pióro ale Parkera, chyba nie będzie pasowało ;-(((

hmmmm....jeśli myślimy o tym samym miejsu to już ty musisz wiedzieć czy będzie
                    pasowalo:)
                    • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 30.11.05, 13:49
                      hm, brzmi nieźle. Ale ja nie mam kieszeni w Te Czorcie
                      • nutopia Re: w czym do teatru?? 30.11.05, 16:57
                        kalasanty76 napisał:

> hm, brzmi nieźle. Ale ja nie mam kieszeni w Te Czorcie

ale gdybyś mial to włożyłbyś tam grzebyczek?:)
                        • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 01.12.05, 08:25
                          Coś Ty!!!! Grzebyczek obowiązkowo w tylniej kieszeni spodni!!!!! Z Wawy jestem
                          muszę się lansować w wielkomiejskim stylu!!! ;-)
                          Także pióro w kieszeń z przodu i oczy wiście wystający dywan na klacie ;-)
                          • zewsi Re: w czym do teatru?? 01.12.05, 08:40
                            Ale koniecznie zgól brodę! Nigdy nic nie wiadomo.
                            • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 01.12.05, 10:49
                              widzę, że coraz więcej doradców ds. image'u mam!!! hurrah!! zgolę!!!
                              • aniutka77 Re: w czym do teatru?? 01.12.05, 11:04
                                kalasanty76 napisał:

> widzę, że coraz więcej doradców ds. image'u mam!!! hurrah!! zgolę!!!

A moze po prostu nie idź?............
                              • nutopia Re: w czym do teatru?? 01.12.05, 11:08
                                kalasanty76 napisał:

> widzę, że coraz więcej doradców ds. image'u mam!!! hurrah!! zgolę!!!

ale ja pozostanę głownym doradcą dobrze?
                                • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 01.12.05, 12:55
                                  ok pozostajesz ;-))) ale iść muszę. czas się odchamić ;-)))
                                  • nutopia Re: w czym do teatru?? 01.12.05, 13:06
                                    kalasanty76 napisał:

> ok pozostajesz ;-))) ale iść muszę. czas się odchamić ;-)))

idż i powiedz jak było:)
                                    a kiedy to? bo ja trochę do tyłu jestem...
                                    • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 01.12.05, 15:03
                                      w sumie to juz sie pogubilem i nie wiem. Ale ubrany bede wystrzalowo!!! Chyba
                                      poniedzialek!!!
                                      • Gość: nutopia Re: w czym do teatru?? IP: *.csk.pl 01.12.05, 15:15
                                        to ja też przyjdę!
                                        żeby zobaczyć to piórko!:)
                                        • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 02.12.05, 08:15
                                          ok. Zapraszam, Teatr Roma, poniedziałek 18.30. Będę miał sandały i skarpety,
                                          piórko tu, grzebyk tam, dywan na wierzchu, w oku błysk. Mam nadzieję, że mnie
                                          rozpoznasz ;-)
                                          • Gość: nutopia Re: w czym do teatru?? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 02.12.05, 08:25
                                            ok będę
                                            nałożę bluzkę z turkusowymi cekinami
                                            zrobię mocne czarne kreski pod okiem
                                            usta pomaluję na róż Barbie
                                            włosy szybko przmaluję na blond bo czarne na razie
                                            jeszcze tylko fioletowe rajtuzki i szpilki z przezroczystym obcasem i...
                                            gotowe!:)
                                            ta lala co ci puści oko to ja:)
                                            ładnam:)?
                                            • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 02.12.05, 09:51
                                              Dżizas, się chyba zakochałem!!! Myślałem, że nigdy nie spotkam ideału kobiety!!
                                              ;-)))))))) Tylko ja preferuję karmazynową czerwień warg ;-)
                                              • Gość: nutopia Re: w czym do teatru?? IP: *.csk.pl 02.12.05, 10:29
                                                mam taką! Bella: czerwień strażacka! Może być?
                                                Podrasuję czarną konturówką coby były pełniejsze!:)
                                                acha mam jeszcze takie boa złoto czerwone - założyć? Czy to już będzie za
                                                elegancko?
                                                Wiesz, w Romie są odrapane krzesła!:)
                                                • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 02.12.05, 11:50
                                                  to absolutnie Roma odpada. Jeszcze i my się odrapiemy, a ciuchów później sklep
                                                  nie przyjmie. Myślę, że boa zrobi furorę i będzie szałowo. To w takim razie
                                                  Teatr Lalek?
                                                  • Gość: nutopia Re: w czym do teatru?? IP: *.csk.pl 02.12.05, 12:52
                                                    podejrzewam, że w takich strojach to nas tylko Atlanta pod Jezewme przyjmie:)
                                                    na koncert Mandaryny:)
                                                  • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 02.12.05, 13:59
                                                    Godverdomme! Mandaryna to moja ulubienica. Świetny przykład spóźnionej o 10 lat
                                                    niemieckiej muzyki techno. A ja chciałem tylko do teatru!!!
                                                  • Gość: nutopia Re: w czym do teatru?? IP: *.csk.pl 02.12.05, 14:24
                                                    hmmm....
                                                    do teatru?
                                                    to przecież takie nuuuudne;))))))
                                                  • zewsi Re: w czym do teatru?? 02.12.05, 14:35
                                                    Gość portalu: nutopia napisał(a):

> hmmm....
                                                    > do teatru?
                                                    > to przecież takie nuuuudne;))))))

No to może na ryby?
                                                  • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 02.12.05, 15:04
                                                    cokolwiek, ja już tracę wątek ;-) Smutne jest to, że ktoś zapodał temat
                                                    zrobienia 2006 wpisów do końca 2005 roku. Nam idzie lepiej niż im ;-))))))
                                                  • nutopia Re: w czym do teatru?? 02.12.05, 16:06
                                                    kalasanty76 napisał:

> cokolwiek, ja już tracę wątek ;-) Smutne jest to, że ktoś zapodał temat
                                                    > zrobienia 2006 wpisów do końca 2005 roku. Nam idzie lepiej niż im ;-))))))

Kalasanty! Jest wątek który przebija wszystkie! w dodatku nie muszisz czytać od
                                                    początku bo wszystkie posty są bez sensu:) zapraszamy
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=23331477
                                                  • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 05.12.05, 07:49
                                                    widziałem ten wątek. Jest bez sęsu ;-)
                                                    co z tym teatrem? Ktoś był?
                                                  • nutopia Re: w czym do teatru?? 05.12.05, 08:10
                                                    kalasanty76 napisał:

> widziałem ten wątek. Jest bez sęsu ;-)
                                                    > co z tym teatrem? Ktoś był?

no właśnie kto był?
                                                  • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 05.12.05, 09:37
                                                    godverdomme! ja nie byłem. miałem dziwnie nie po drodze ;-)
                                                  • nutopia Re: w czym do teatru?? 05.12.05, 16:06
                                                    kalasanty76 napisał:

> godverdomme! ja nie byłem. miałem dziwnie nie po drodze ;-)

wszystkie drogie prowadzą do Bialegostoku! miasta seksu i biznesu;))))
                                                  • zewsi Re: w czym do teatru?? 05.12.05, 16:09
                                                    nutopia napisała:

> kalasanty76 napisał:
                                                    >
                                                    > > godverdomme! ja nie byłem. miałem dziwnie nie po drodze ;-)
                                                    >
                                                    >
                                                    > wszystkie drogie prowadzą do Bialegostoku! miasta seksu i biznesu;))))

I dobrej kuchni!
                                                  • nutopia Re: w czym do teatru?? 05.12.05, 16:18
                                                    zewsi napisał:

> nutopia napisała:
                                                    >
                                                    > > kalasanty76 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > godverdomme! ja nie byłem. miałem dziwnie nie po drodze ;-)
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > wszystkie drogie prowadzą do Bialegostoku! miasta seksu i biznesu;))))
                                                    >
                                                    > I dobrej kuchni!

powiedz to Deserowi:)
                                                  • kalasanty76 Re: w czym do teatru?? 06.12.05, 08:38
                                                    Widzę, że dobry PR dla miasta robicie. Ja o Białym zdania nie zmieniam ;-)
                                                  • nutopia Re: w czym do teatru?? 02.12.05, 16:07
                                                    zewsi napisał:

> Gość portalu: nutopia napisał(a):
                                                    >
                                                    > > hmmm....
                                                    > > do teatru?
                                                    > > to przecież takie nuuuudne;))))))
                                                    >
                                                    > No to może na ryby?

- na polowanie!:)
    • Gość: dowcipnis Re: w czym do teatru?? IP: *.elpos.net 05.12.05, 16:40
      w fufajce:)))))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka