Dodaj do ulubionych

Debata Puchalski - Tur

IP: *.dipol.tkb.net.pl 06.11.02, 22:36
Głos na Tura szansą przyspieszenia rozwoju naszego miasta.Mimo
zajadłych ataków lewicy i zgryżliwych uwag w stosunku do Tura w
w/w artykule wierzę w rozsądek wyborców.
Obserwuj wątek
    • Gość: Prestik Re: Debata Puchalski - Tur IP: *.tpgi.com.au 07.11.02, 05:40
      Gość portalu: Biały napisał(a):

> Głos na Tura szansą przyspieszenia rozwoju naszego
      miasta.Mimo
      > zajadłych ataków lewicy i zgryżliwych uwag w stosunku do Tura
      w
      > w/w artykule wierzę w rozsądek wyborców.

Tak oczywiscie i z Kosciolem Katolickim na czele jako
      przewodnia mysla Narodu!

Kiedys doktryna komunistyczna byla tylko i jedynie
      prawdziwa...itd. Teraz po jej upadku Kosciol Katolicki zajal to
      miejsce. No coz ktos musi oglupiac Narod. Mamy niezle
      przedstawienie: Pan Tur w roli glownej a w budce suflera
      ideolodzy katolokow.
    • Gość: JoLa Re: Debata Puchalski - Tur IP: *.proxy.aol.com 07.11.02, 05:43
      Wyciągnąl Tur z kapelusza swoj "argument polityczny" w postaci
      nauk kosciola, a tu....przeciwnik deklaruje, że też wierzy w
      Boga!
      Co tu teraz robić katoliku Tur???
      Proponuje udowodnić Profesorowi,że jego wiara w Boga jest
      gorszej jakosci niż Twoja Rycerzu.
      Wyborcy to kupią,wszak Polacy uwielbiają oceniać bliźnich
      (negatywnie),a Bog będzie milczal milosiernie -więc Twoja
      wygrana Rycerzu.Dotychczas ta socjotechnika przynosila Ci same
      zwycięstwa.
    • Gość: tom Re: Debata Puchalski - Tur IP: *.tkb.net.pl 07.11.02, 09:23
      p.Puchalski pojednal by sie z djablem i obiecal publice gory
      zlota by osiagnac zamierzony cel swojei parti i kolesi
      aparatczykow czajacych sie za jego plecami.Deklaracje checi nic
      tu nie zmienia.
    • Gość: Krakowianin Re: Debata Puchalski - Tur IP: proxy / 62.233.162.* 07.11.02, 10:01
      GW w artykule nie kryje się ze swoimi sympatiami dla lewicy.
      Trzymam kciuki za TURA!!!!!
    • agutka Re: Debata Puchalski - Tur 07.11.02, 11:01
      Wiem, że głosy na forum, mają się dokładnie nijak do tego, co naprawdę będzie
      się działo. Jeśli ktoś jest za Turem to niech spokojnie idzie w niedzielę na
      głosowanie i zagłosuje na niego. Mnie teksty negatywne pod jego adresem nie
      pzerażają, bo wiem, że może nie jest to najlepszy kandydat, ale o niebo lepiej
      nadający się na prezydenta niż Puchalski. Słyszałam jednego i drugiego wiele
      razy i jeszcze raz powiem TUR powinien być dobrym gospodarzem i ojcem tego
      miasta. I właśnie dlatego w niedzielę na niego zagłosuję.
      • Gość: Warchoł Do zwolenników Tura IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 07.11.02, 11:40
        Uważajcie żeby Tur z Białegostoku nie zrobił drugiej Częstochowy. Tam już
        połowa miasta należy do kościoła.
        • Gość: mały Re: Do zwolenników Tura IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 12:37
          A ja w niedzielę pójdę i skreślę obu. Bo obaj to skazanie miasta na degradacje
          i powolne umieranie.Ja chcę normalnie życ.
          • Gość: duży Re: Do zwolenników Tura IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 12:45
            Gość portalu: mały napisał(a):

> A ja w niedzielę pójdę i skreślę obu. Bo obaj to skazanie miasta na
            degradacje
            >
            > i powolne umieranie.Ja chcę normalnie życ.

Normalnie żyją normalni.
      • yoghurt Re: Debata Puchalski - Tur 10.11.02, 14:49
        agutka napisała:
        > razy i jeszcze raz powiem TUR powinien być dobrym gospodarzem i ojcem tego

Agutka czy użyłaś celowo czasu przyszłego "powinien" ? Przecież ten facio
        popisuje się swoim kunsztem politycznym już cztery roczki i nic nie wskazuje na
        jakiś szczególny przełom !
    • Gość: mały Re: Debata Puchalski - Tur IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 12:44
      Namawiam wszystkich dla ktrych to miasto coś znaczy aby zrobili podobnie. Może
      choć znaczna ilośc głosów negatywnych dla obu kandydatów otrzeźwi i wyrwie z
      apatii ludzi.Negacja obu kandydatów niech będzie sprzeciwem dla tej formy
      sprawowania władzy. W interesie jego mieszkańców jest rozwuj, dajcie temu wyraz.
      • Gość: karo Re: Debata Puchalski - Tur IP: 212.33.78.* 07.11.02, 13:05
        Negowanie wszystkiego nie jest rozwiązaniem, podobnie jak niemożność dokonania
        wyboru.NIe masz człowieku wyjścia i musisz wybrać mniejsze lub większe zło a
        nie chowaźć głowę w piasek.Wybór jest cholernie trudny - ale to ty musisz
        zadecydować i wybrać.
        • Gość: mały Re: Debata Puchalski - Tur IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 13:10
          Gość portalu: karo napisał(a):

> Negowanie wszystkiego nie jest rozwiązaniem, podobnie jak niemożność
          dokonania
          > wyboru.NIe masz człowieku wyjścia i musisz wybrać mniejsze lub większe zło a
          > nie chowaźć głowę w piasek.Wybór jest cholernie trudny - ale to ty musisz
          > zadecydować i wybrać.
          Niczego nie muszę zachowam się tak jak 60% mieszkańcow tylko wyraże swoje BEEE
          dla głupoty. A co jest mniejszym złem uduszenie czy powieszenie? To jest taki
          sam wybór.
        • Gość: student bzdura! IP: 213.25.24.* 10.11.02, 13:09
          nie ma zla mniejszego i wiekszego. zlo to zlo. dla mnie obaj to banda lasych
          na pieniadze kretynow, ktorzy gotowi sa podlizac sie kazdemu byle tylko lepiej
          zarabiac a dla naszego miasta zrobic i tak przyslowiowe g****, bialystok
          powinien sie rozwijac a nie ciagle stac bezczynnie w miejscu, ja nie bede
          glosowal bo nie ma sensu wybierac kogos kto dostanie wiecej pieniedzy do
          swojej kieszeni
          amen
          • yoghurt Re: bzdura! 10.11.02, 14:41
            Masz całkowitą rację że dano na wybór pomiędzy "synem szatana" a "aniołem
            ciemności", jednak nie zgadzam się z tym że to sytuacja na którą nie mamy
            zupełnie żadnego wpływu. Jeśli Tur wygra zdecydowaną przewagą głosów upewni się
            że jego dotychczasowe czteroletnie rządy podobają się wyborcom, jeśli wygra zaś
            tylko nieznacznie to może skłoni go to do pewnej refleksji nad dotchyczasowym
            sposobem sprawowania władzy.
    • Gość: Olek Re: Debata Puchalski - Tur IP: *.unregistered.net.telenergo.pl / 192.168.3.* 08.11.02, 14:09
      Puchalski bezkrytyczny sługus czarnych.
      • Gość: w.wasilewska Re: Debata Puchalski - Tur IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 15:33
        Gość portalu: Olek napisał(a):

> Puchalski bezkrytyczny sługus czarnych.

A Tur przed wojną był aktywnym członkiem Komunistycznej Partii Zachodniej
        Białorusi!.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka