Dodaj do ulubionych

Setka na studniówce

27.01.06, 11:47
www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060127/MAGAZYN/60126002
Obserwuj wątek
    • bad_habit Re: Setka na studniówce 27.01.06, 11:56
      Przypomina mi się moja studniówka i wcale nie było tak, ze uczniowie przyszli "na gotowe",być może dlatego,że impreza odbywała się w szkole.Wszystkim zależało na tym, żeby wszystko "ozdobić",pozałatwiać,etc.
      A jeśli chodzi o alkohol na studniówce,było go dużo,ale nikt się nie upił do nieprzytomności...
      • Gość: kawelin a potem bedą pytać w dziekanacie kiedy wywiadówka IP: *.csk.pl 27.01.06, 13:07
        u mnie na roku był taki maminsynek co poszedł do dziekanatu dowiedzieć się
        kiedy wywiadówka :)))
        dajcie tym ludziom decydować za siebie, ukończyli 18 lat, są dorośli,
        weźcie pod uwagę że dzisiaj ponad 40% młodzieży kończy studia, to jak ktoś
        studiuje to też nie powinien sięgać po alkohol, no nie ??
        i poten takie obrazki: jeden jeszcze nie odważył się sięgnąć po piwko a drugi
        ma kilkuletniego syna :))
        potem zdziwko że same katabasy wsród tej młodzieży, bezpłciowe toto i w ogóle
        jakieś homoniewiadomo, -jak dorosły człowiek może pozwolić aby jakiś frustrat
        dyro z jego szkoły decydował czy może golnąc setę na studniówce czy nie ??
        a w ogóle tego pytania nie powinno być jeśli impreza jest poza murami szkoły !!
        • bad_habit Re: a potem bedą pytać w dziekanacie kiedy wywiad 27.01.06, 13:10
          a jeśli impreza odbywa się na terenie szkoły???
          W moim LO byli nauczyciele którzy normalnie pili ze swoimi uczniami i tacy,którzy straszyli,że jak zobaczą alkohol,wezwą policję, bo łamiemy prawo pijąc w miejscu publicznym...Ktoś tu jest nie...normalny!
          • Gość: kawelin Re: a potem bedą pytać w dziekanacie kiedy wywiad IP: *.csk.pl 27.01.06, 21:51
            studniówka w szkole to wielkie nieporozumienie,
            liceum mamy raptem piętnaście a knajp o wiele więcej,
            jakiś tam wynalazków typu wieczorowe czy zaoczne nie liczę,
            ci absolwenci nie są godni aby takie imprezy organizować
            • bad_habit Re: a potem bedą pytać w dziekanacie kiedy wywiad 27.01.06, 21:52

dlaczego nieporozumienie?nawet nie wiesz jak fajnie moze być na studniówce w ogólniaku,poza tym mówię o suwalskiej jedynce,szkoła ma idealne warunki na tę okazję:)
    • koczisss Re: Setka na studniówce 27.01.06, 13:22
      Pamiętam na mojej strudniówce nasz wychowawca golnął z nami kilka kieliszków i było spoko.
      Nie chciał, ale zawołaliśmy no i jakoś nie odmówił:)
      • bad_habit Re: Setka na studniówce 27.01.06, 13:33
        koczisss napisał:

> Pamiętam na mojej strudniówce nasz wychowawca golnął z nami kilka kieliszków i
        > było spoko.
        > Nie chciał, ale zawołaliśmy no i jakoś nie odmówił:)
        >
        i to jest super!a nie jakieś ściemnianie i dewocyjne zachowania nauczycielek,jakby się bały dyrekcji, etc.Przynajmniej masz jakieś miłe wspomnienia związane z wychowawcą:)
        • koczisss Re: Setka na studniówce 27.01.06, 13:41
          Dziwny był, ale w sumie fajny:)
          • bad_habit Re: Setka na studniówce 27.01.06, 13:47
            koczisss napisał:

> Dziwny był, ale w sumie fajny:)
            >
            nie to co moja zołzowata wychowawczyni,całe szczęście nie udało jej się mnie zmienić ani wychować!i chwała jej za to;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka