nekroskop88 27.01.06, 11:47 www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060127/MAGAZYN/60126002 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Setka na studniówce 27.01.06, 11:56 Przypomina mi się moja studniówka i wcale nie było tak, ze uczniowie przyszli "na gotowe",być może dlatego,że impreza odbywała się w szkole.Wszystkim zależało na tym, żeby wszystko "ozdobić",pozałatwiać,etc. A jeśli chodzi o alkohol na studniówce,było go dużo,ale nikt się nie upił do nieprzytomności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawelin a potem bedą pytać w dziekanacie kiedy wywiadówka IP: *.csk.pl 27.01.06, 13:07 u mnie na roku był taki maminsynek co poszedł do dziekanatu dowiedzieć się kiedy wywiadówka :))) dajcie tym ludziom decydować za siebie, ukończyli 18 lat, są dorośli, weźcie pod uwagę że dzisiaj ponad 40% młodzieży kończy studia, to jak ktoś studiuje to też nie powinien sięgać po alkohol, no nie ?? i poten takie obrazki: jeden jeszcze nie odważył się sięgnąć po piwko a drugi ma kilkuletniego syna :)) potem zdziwko że same katabasy wsród tej młodzieży, bezpłciowe toto i w ogóle jakieś homoniewiadomo, -jak dorosły człowiek może pozwolić aby jakiś frustrat dyro z jego szkoły decydował czy może golnąc setę na studniówce czy nie ?? a w ogóle tego pytania nie powinno być jeśli impreza jest poza murami szkoły !! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a potem bedą pytać w dziekanacie kiedy wywiad 27.01.06, 13:10 a jeśli impreza odbywa się na terenie szkoły??? W moim LO byli nauczyciele którzy normalnie pili ze swoimi uczniami i tacy,którzy straszyli,że jak zobaczą alkohol,wezwą policję, bo łamiemy prawo pijąc w miejscu publicznym...Ktoś tu jest nie...normalny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawelin Re: a potem bedą pytać w dziekanacie kiedy wywiad IP: *.csk.pl 27.01.06, 21:51 studniówka w szkole to wielkie nieporozumienie, liceum mamy raptem piętnaście a knajp o wiele więcej, jakiś tam wynalazków typu wieczorowe czy zaoczne nie liczę, ci absolwenci nie są godni aby takie imprezy organizować Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a potem bedą pytać w dziekanacie kiedy wywiad 27.01.06, 21:52 dlaczego nieporozumienie?nawet nie wiesz jak fajnie moze być na studniówce w ogólniaku,poza tym mówię o suwalskiej jedynce,szkoła ma idealne warunki na tę okazję:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Setka na studniówce 27.01.06, 13:22 Pamiętam na mojej strudniówce nasz wychowawca golnął z nami kilka kieliszków i było spoko. Nie chciał, ale zawołaliśmy no i jakoś nie odmówił:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Setka na studniówce 27.01.06, 13:33 koczisss napisał: > Pamiętam na mojej strudniówce nasz wychowawca golnął z nami kilka kieliszków i > było spoko. > Nie chciał, ale zawołaliśmy no i jakoś nie odmówił:) > i to jest super!a nie jakieś ściemnianie i dewocyjne zachowania nauczycielek,jakby się bały dyrekcji, etc.Przynajmniej masz jakieś miłe wspomnienia związane z wychowawcą:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Setka na studniówce 27.01.06, 13:41 Dziwny był, ale w sumie fajny:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Setka na studniówce 27.01.06, 13:47 koczisss napisał: > Dziwny był, ale w sumie fajny:) > nie to co moja zołzowata wychowawczyni,całe szczęście nie udało jej się mnie zmienić ani wychować!i chwała jej za to;) Odpowiedz Link Zgłoś