nekroskop88 01.02.06, 15:05 www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060127/MAGAZYN/60126001/-1/magazyn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stanisław Re: Komuna bała się chrztu IP: *.pools.arcor-ip.net 01.02.06, 15:16 Drogi Nekroskopie, po południu już jest a informacje nam tu z "porannego" podsyłasz. Nie czas na popołudniówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Komuna bała się chrztu 01.02.06, 15:18 stanisąłwie jak że komentarz od rzeczy. Niewiele osób tak potrafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Komuna bała się chrztu IP: *.pools.arcor-ip.net 01.02.06, 15:19 :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Komuna bała się chrztu 01.02.06, 15:20 staraj się pisać bliżej tematu watku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Komuna bała się chrztu IP: *.pools.arcor-ip.net 01.02.06, 15:35 ale jak poznać? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Komuna bała się chrztu 01.02.06, 15:47 To, że komuna bała się chrztu nawet najstarsi górale wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Komuna bała się chrztu 01.02.06, 16:55 ty wraz z alexem do teraz wrzeszczycie na widok tego co katolickie... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Komuna bała się chrztu 01.02.06, 16:56 makbrajd napisał: > ty wraz z alexem do teraz wrzeszczycie na widok tego co katolickie... > Odczep się ode mnie i od alexa. My nie wrzeszczymy, tylko jesteśmy ANTYKLERYKALNI. Odpowiedz Link Zgłoś
venus69 Re: alex jest moj 01.02.06, 16:58 i tylko moj! Ty Stefan znajdz sobie innego przyjaciela. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: alex jest moj 01.02.06, 17:00 mcbride nie baw się - wszyscy wiedzą że wenus 69 to jestes ty. A ja panie mcbride ani cie nie znam ani znać nie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: alex jest moj IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.02.06, 17:23 ciebie alex to już do konca.... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd ok, przyznaję się...jestesm alex.4 01.02.06, 17:34 alex.4 napisał: > mcbride nie baw się - wszyscy wiedzą że wenus 69 to jestes ty. A ja panie > mcbride ani cie nie znam ani znać nie chce:) wstyd mi bardzo...ale już nie mogę tego dłuzej ukrywać... posługuję się dwoma nickami na tym forum... loguję się raz jako alex.4 a raz jako makbrajd wybaczta panie i panowie Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ok, przyznaję się...jestesm alex.4 01.02.06, 17:35 makbrajd napisał: > alex.4 napisał: > > > mcbride nie baw się - wszyscy wiedzą że wenus 69 to jestes ty. A ja panie > > > mcbride ani cie nie znam ani znać nie chce:) > > wstyd mi bardzo...ale już nie mogę tego dłuzej ukrywać... > posługuję się dwoma nickami na tym forum... > loguję się raz jako alex.4 a raz jako makbrajd > > > wybaczta panie i panowie > > > wybaczym! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ok, przyznaję się...jestesm alex.4 01.02.06, 17:38 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > alex.4 napisał: > > > > > mcbride nie baw się - wszyscy wiedzą że wenus 69 to jestes ty. A ja > panie > > > > > mcbride ani cie nie znam ani znać nie chce:) > > > > wstyd mi bardzo...ale już nie mogę tego dłuzej ukrywać... > > posługuję się dwoma nickami na tym forum... > > loguję się raz jako alex.4 a raz jako makbrajd > > > > > > wybaczta panie i panowie > > > > > > wybaczym! wiem...dobra dziewczyna z Ciebie ale..obawiam się, że forum od tego momentu sie zmieni...juz nic bęzie takie samo...w końcu alex i ja to ta sama osoba...sens życia innych forumowiczów sie właśnie zachwiał Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ok, przyznaję się...jestesm alex.4 01.02.06, 17:38 > > > wiem...dobra dziewczyna z Ciebie > ale..obawiam się, że forum od tego momentu sie zmieni...juz nic bęzie takie > samo...w końcu alex i ja to ta sama osoba...sens życia innych forumowiczów sie > właśnie zachwiał no moj sie zachwiał napewno. Kochałam alexa....chlip Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ok, przyznaję się...jestesm alex.4 01.02.06, 17:39 nutopia napisała: > > > > > > wiem...dobra dziewczyna z Ciebie > > ale..obawiam się, że forum od tego momentu sie zmieni...juz nic bęzie tak > ie > > samo...w końcu alex i ja to ta sama osoba...sens życia innych forumowiczó > w > sie > > właśnie zachwiał > > no moj sie zachwiał napewno. Kochałam alexa....chlip a teraz kochasz mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ok, przyznaję się...jestesm alex.4 01.02.06, 17:40 > > > > > > wiem...dobra dziewczyna z Ciebie > > > ale..obawiam się, że forum od tego momentu sie zmieni...juz nic bęz > ie tak > > ie > > > samo...w końcu alex i ja to ta sama osoba...sens życia innych forum > owiczó > > w > > sie > > > właśnie zachwiał > > > > no moj sie zachwiał napewno. Kochałam alexa....chlip > > a teraz kochasz mnie ;) > teraz kocham stefana, jest jeszcze bardziej od alexa.... hmmm tego... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: ok, przyznaję się...jestesm alex.4 01.02.06, 17:48 nutopia napisała: > teraz kocham stefana, jest jeszcze bardziej od alexa.... hmmm tego... Czym jestem jeszcze bardzej od Alexa. Bardziej zboczony, poje..y tudzież alkoholikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ok, przyznaję się...jestesm alex.4 01.02.06, 17:49 stefan.bialystok napisał: > nutopia napisała: > > teraz kocham stefana, jest jeszcze bardziej od alexa.... hmmm tego... > Czym jestem jeszcze bardzej od Alexa. Bardziej zboczony, poje..y tudzież alkoho > likiem? więc alex jest alkoholikiem???? widziałam że nie można być tak samym z siebie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: ok, przyznaję się...jestesm alex.4 01.02.06, 17:52 nutopia napisała: > stefan.bialystok napisał: > > > nutopia napisała: > > > teraz kocham stefana, jest jeszcze bardziej od alexa.... hmmm tego. > .. > > Czym jestem jeszcze bardzej od Alexa. Bardziej zboczony, poje..y tudzież > alkoho > > likiem? > > więc alex jest alkoholikiem???? > widziałam że nie można być tak samym z siebie ..... Ja nie jestem panem Robertem Suskim. Żegnam, było z Wami przyjemnie. Jak coś---->e-mail do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ok, przyznaję się...jestesm alex.4 01.02.06, 17:53 stefan.bialystok napisał: > nutopia napisała: > > > stefan.bialystok napisał: > > > > > nutopia napisała: > > > > teraz kocham stefana, jest jeszcze bardziej od alexa.... hmmm > tego. > > .. > > > Czym jestem jeszcze bardzej od Alexa. Bardziej zboczony, poje..y tu > dzież > > alkoho > > > likiem? > > > > więc alex jest alkoholikiem???? > > widziałam że nie można być tak samym z siebie ..... > Ja nie jestem panem Robertem Suskim. Żegnam, było z Wami przyjemnie. > Jak coś---->e-mail do mnie. > nie bój się..nikt mejla ci nie wyślę.. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ok, przyznaję się...jestesm alex.4 01.02.06, 17:48 nutopia napisała: > > > > > > > > wiem...dobra dziewczyna z Ciebie > > > > ale..obawiam się, że forum od tego momentu sie zmieni...juz n > ic bęz > > ie tak > > > ie > > > > samo...w końcu alex i ja to ta sama osoba...sens życia innych > forum > > owiczó > > > w > > > sie > > > > właśnie zachwiał > > > > > > no moj sie zachwiał napewno. Kochałam alexa....chlip > > > > a teraz kochasz mnie ;) > > > teraz kocham stefana, jest jeszcze bardziej od alexa.... hmmm tego... znaczy się co? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ok, przyznaję się...jestesm alex.4 01.02.06, 17:40 > wiem...dobra dziewczyna z Ciebie > ale..obawiam się, że forum od tego momentu sie zmieni...juz nic bęzie takie > samo...w końcu alex i ja to ta sama osoba...sens życia innych forumowiczów sie > właśnie zachwiał np. sens mojego szycia;) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: alex jest moj 01.02.06, 17:20 venus69 napisał: > i tylko moj! Ty Stefan znajdz sobie innego przyjaciela. Moja sprawa, jakiego mam przyjaciela. Odpowiedz Link Zgłoś
venus69 Re: alex jest moj 01.02.06, 17:29 Pod warunkiem, ze nie rozbijasz zwiazkow juz istniejacych. Jest tyle fajnych facetow, poszukaj sobie kogos innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: alex jest moj 01.02.06, 17:33 venus69 napisał: > Pod warunkiem, ze nie rozbijasz zwiazkow juz istniejacych. Jest tyle fajnych > facetow, poszukaj sobie kogos innego:) droga venus ja bardzo przepraszam ale mnie i alexa łaczy coś zupełnie wyjątkowego więc bardzo proszę.... nie rozbijaj tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: alex jest moj 01.02.06, 17:36 alex.4 to ja wieć potwierdzam to co nutopia napisała Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: alex jest moj 01.02.06, 17:35 venus69 napisał: > Pod warunkiem, ze nie rozbijasz zwiazkow juz istniejacych. Jest tyle fajnych > facetow, poszukaj sobie kogos innego:) Drogi McBride, nie jesteś moim kolegą, więc nie każ mi mówić, co mam szukać. Rozmawiałeś już z psychiatrą, żeby Ci wypisał Prozac? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: alex jest moj 01.02.06, 17:37 stefan.bialystok napisał: > venus69 napisał: > > > Pod warunkiem, ze nie rozbijasz zwiazkow juz istniejacych. Jest tyle fajn > ych > > facetow, poszukaj sobie kogos innego:) > Drogi McBride, > nie jesteś moim kolegą, więc nie każ mi mówić, co mam szukać. Rozmawiałeś już z > psychiatrą, żeby Ci wypisał Prozac? > oooo widzę że tutaj ktoś bierze:) stefan powiem jedno: wenus to wenus a mak to mak. Czaisz? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: alex jest moj 01.02.06, 17:39 tak, czaję... (Jestem też stefanem) wybaczta! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: alex jest moj 01.02.06, 17:39 makbrajd napisał: > tak, czaję... > (Jestem też stefanem) > > wybaczta! a teraz piszę pod nikiem nutopii > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: alex jest moj 01.02.06, 17:40 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > tak, czaję... > > (Jestem też stefanem) > > > > wybaczta! > > a teraz piszę pod nikiem nutopii > > tak właśnie...jestem też Nutopia właściwie to się muszę zastanowić kim nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: alex jest moj 01.02.06, 17:41 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > tak, czaję... > > > (Jestem też stefanem) > > > > > > wybaczta! > > > > a teraz piszę pod nikiem nutopii > > > > > tak właśnie...jestem też Nutopia > > właściwie to się muszę zastanowić kim nie jestem... > > tak tak zostanę Nutopią wprowadze wroga w obłęd strzeżcie się Makbrajd Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: alex jest moj 01.02.06, 17:41 > > tak właśnie...jestem też Nutopia > > właściwie to się muszę zastanowić kim nie jestem... > > Bad nie jesteś:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: alex jest moj 01.02.06, 17:46 makbrajd napisał: > jestem! i termosem jesteś co koniec świata w styczniu przewidział na hp Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: alex jest moj 01.02.06, 17:47 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > jestem! > > i termosem jesteś co koniec świata w styczniu przewidział na hp anioł szósty wszystko potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: alex jest moj 01.02.06, 17:55 makbrajd napisał: > jestem! nie jesteś!:P Bad jest tylko jedna!:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: alex jest moj 01.02.06, 18:04 bad_habit napisała: > makbrajd napisał: > > > jestem! > nie jesteś!:P > Bad jest tylko jedna!:) > a me imię Legion Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: alex jest moj 01.02.06, 17:41 > a teraz piszę pod nikiem nutopii > > hehe,jeszcze fiat lux Ci pozostał i kotwicz itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: alex jest moj 01.02.06, 17:46 makbrajd napisał: > tak, czaję... > (Jestem też stefanem) > > wybaczta! > Spie..j. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: alex jest moj 01.02.06, 17:47 stefan.bialystok napisał: > makbrajd napisał: > > > tak, czaję... > > (Jestem też stefanem) > > > > wybaczta! > > > Spie..j. > tak czasem mam gadam sam do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: alex jest moj 01.02.06, 17:48 stefan.bialystok napisał: > makbrajd napisał: > > > tak, czaję... > > (Jestem też stefanem) > > > > wybaczta! > > > Spie..j. > Mak dlaczego ty sam siebie zapraszasz do spiewania? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: alex jest moj 01.02.06, 17:54 nutopia napisała: > stefan.bialystok napisał: > > > makbrajd napisał: > > > > > tak, czaję... > > > (Jestem też stefanem) > > > > > > wybaczta! > > > > > Spie..j. > > > Mak dlaczego ty sam siebie zapraszasz do spiewania? jestem w nastroju śpiewalnym Odpowiedz Link Zgłoś