Gość: kleberson IP: *.euro / *.euro-net.pl 16.11.02, 20:26 przeczytałem dzis że zaczęli kolejny etap remontu dworca PKP już we wrześniu mają tam pojawić się pierwsi pasażerowie.czarno to widzę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kalina Re: wznowili remont dworca IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 16.11.02, 22:53 A ja, jak ta głupia, mam nadzieję, że to prawda, bo ilekroć wracam do domu, to widok naszego "pięknego" dworca psuje mi humor. Odpowiedz Link Zgłoś
soulless Re: wznowili remont dworca 17.11.02, 00:11 Gość portalu: Kalina napisał(a): > A ja, jak ta głupia, mam nadzieję, że to prawda, bo ilekroć wracam do domu, to widok naszego "pięknego" dworca psuje mi humor. Nie tylko tobie. Ale niestety psuć będzie jeszcze długo, bo remont owszem będzie ale nie remont elewacji. Na to nie ma pieniążków. Szanowny pan konserwator zabytków pieniążków nie da, bo coś tam coś tam. A zresztą jak to w rozmowie z dziennikarzem Gazety stwierdził, pieniążki PKP dostać może... jako zwrot kosztów, po tym jak samo je wcześniej wyłoży. Choć nie ma na to gwarancji. I kółko się zamyka. A przed przyjezdnymi znajomymi i klientami wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: wznowili remont dworca 17.11.02, 13:08 E tam, pewnie znowu tylko przestawili rusztowania w inne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kuala_lumpur Re: wznowili remont dworca 18.11.02, 01:53 A ja jestem dobrej mysli. Przestawiaja te rusztowania, przestawiają, ale za jakieś, maksimum, 5 lat będziemy mieli jako taki dworzec. Żeby tylko zadaszone perony były... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexus Re: wznowili remont dworca IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.02, 09:09 tak beda - ale nowe koscioly albo nowe pomniki dla czarnego papy. Bo kurwa za malo kosciolow w bialysmtoku a na inwestycje nie ma pieniedzy. ps. moja znajoma (z Danii) co jechala z w-wy do wilna to przejezdzajac przez bialystok mylala ze jest na bialorusi albo w ktoryms z radzieckich krajow. Jak wam, nie wstyd BEZMUZGI w bialsotockich wladzach i kosciolach- Odpowiedz Link Zgłoś