Dodaj do ulubionych

Pożar elektrociepłowni w Łapach

29.11.02, 20:19
Ciekawe co będzie gdy firma nie uzna reklamacji i trzeba będzie
wyłożyć 350 tys. zł.?
Obserwuj wątek
    • Gość: kacper Re: Pożar elektrociepłowni w Łapach IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 20:31
      jerzyr napisał:

> Ciekawe co będzie gdy firma nie uzna reklamacji i trzeba
      będzie
      > wyłożyć 350 tys. zł.?

Jak to co? Kolejny kredycik!

• Gość: NN Re: Pożar elektrociepłowni w Łapach IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 20:50
        Czy ta cała ekologia nie mogła być w budowanej wcześniej kotłowni dalej od
        bloków. Ile przeżyli ludzie mieszkający 5m od kotlowni wiedzą tylko oni.
        • Gość: kacper Re: Pożar elektrociepłowni w Łapach IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 01:31
          Tak, tylko wtedy Ekiert nie kosiłby kasiorki za ogrzewanie dwóch osiedli.
          Dlatego nasi pseudoburmistrzowie ją zniszczyli.
          • Gość: NN Re: Pożar elektrociepłowni w Łapach IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 12:47
            A skoro o niszczeniu mowa to kto pozwolił wyciąć w pień wszystkie drzewa w
            centrum miasta. Przecież tu niedługo nic co zielone nie ocaleje. A ja ciągle
            słysze o ekologii. I nic mi tu nie pasuje
            • Gość: kacper Re: Pożar elektrociepłowni w Łapach IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 13:47
              Gość portalu: NN napisał(a):

> A skoro o niszczeniu mowa to kto pozwolił wyciąć w pień wszystkie drzewa w
              > centrum miasta. Przecież tu niedługo nic co zielone nie ocaleje. A ja ciągle
              > słysze o ekologii. I nic mi tu nie pasuje

Na wniosek Podlaskiego Zarządu Dróg taką decyzję wydał burmistrz Roszkowski
              • Gość: NN Re: Pożar elektrociepłowni w Łapach IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 14:58
                A skoro tak to rozumiem EKOLOGIA PO ŁAPSKU
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka