jerzyr 29.11.02, 20:19 Ciekawe co będzie gdy firma nie uzna reklamacji i trzeba będzie wyłożyć 350 tys. zł.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kacper Re: Pożar elektrociepłowni w Łapach IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 20:31 jerzyr napisał: > Ciekawe co będzie gdy firma nie uzna reklamacji i trzeba będzie > wyłożyć 350 tys. zł.? Jak to co? Kolejny kredycik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Pożar elektrociepłowni w Łapach IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 20:50 Czy ta cała ekologia nie mogła być w budowanej wcześniej kotłowni dalej od bloków. Ile przeżyli ludzie mieszkający 5m od kotlowni wiedzą tylko oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Pożar elektrociepłowni w Łapach IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 01:31 Tak, tylko wtedy Ekiert nie kosiłby kasiorki za ogrzewanie dwóch osiedli. Dlatego nasi pseudoburmistrzowie ją zniszczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Pożar elektrociepłowni w Łapach IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 12:47 A skoro o niszczeniu mowa to kto pozwolił wyciąć w pień wszystkie drzewa w centrum miasta. Przecież tu niedługo nic co zielone nie ocaleje. A ja ciągle słysze o ekologii. I nic mi tu nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Pożar elektrociepłowni w Łapach IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 13:47 Gość portalu: NN napisał(a): > A skoro o niszczeniu mowa to kto pozwolił wyciąć w pień wszystkie drzewa w > centrum miasta. Przecież tu niedługo nic co zielone nie ocaleje. A ja ciągle > słysze o ekologii. I nic mi tu nie pasuje Na wniosek Podlaskiego Zarządu Dróg taką decyzję wydał burmistrz Roszkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Pożar elektrociepłowni w Łapach IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 14:58 A skoro tak to rozumiem EKOLOGIA PO ŁAPSKU Odpowiedz Link Zgłoś