miss.laura 24.03.06, 12:20 Solidny, takiemu ktoremu mozna zaufac,ze nie zmarnuje wlosow. Pytam przede wszystkim o takich, ktorzy dobrze scinaja i nie biora kolosalnych sum.Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filikander Re: Kto zna i poleci dobrego fryzjera w Suwalkach 24.03.06, 12:33 Miałam podobny problem i ktoś z forum polecił mi fryzjerkę z Klonowej. Jestem naprawdę zadowolona. Ładnie ścina, włosy długo się ładnie ukłądają, a w dodatku jest przemiła i nie ściemnia, nie czaruje. Ceny są takie jak w całych Suwałkach, czyli bardzo przystepne. Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia_1978 Re: Kto zna i poleci dobrego fryzjera w Suwalkach 25.03.06, 20:19 dobre fryzjerki są w DH Wigry ceny bardzo przystępne np. baleyage na krótkich włosach + ścięcie + modelowanie 50-60 zł dla porówniania w w-wie od 120 zł Odpowiedz Link Zgłoś
miss.laura Re: Kto zna i poleci dobrego fryzjera w Suwalkach 24.03.06, 14:59 Dzieki, ze odpisalas.Mam pytanko: Jak ma na imie ta Pani?Dzieki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miss.laura Re: Kto zna i poleci dobrego fryzjera w Suwalkach 24.03.06, 15:03 Jeszcze jedno.Jaki jest numer domu na klonej gdzie sie znajduje ten lokal? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Kto zna i poleci dobrego fryzjera w Suwalkach 25.03.06, 22:32 Na Kościuszki, tak gdzieś pomiędzy Katedrą Aleksandra a Urzędem Gminy, po drugiej stronie ulicy. Nazywa się chyba Teresa Przekopska... Odpowiedz Link Zgłoś
vanillacat Re: Kto zna i poleci dobrego fryzjera w Suwalkach 26.03.06, 00:11 Zakład fryzjerski na Klonowej znajduje się koło poczty, dokładnego adresu nie pamiętam, ale to będzie zapewne ok nr 43, 45. Obsługa b miła a i ceny przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa11 Re: Kto zna i poleci dobrego fryzjera w Suwalkach 30.03.06, 20:02 p. Inga, Dom Handlowy Alfa na samej górze Odpowiedz Link Zgłoś
dkny.newyork Re: Kto zna i poleci dobrego fryzjera w Suwalkach 31.03.06, 14:13 Pan Inga to dobrze scina za 1 razem....a potem to pozal sie Boze.Bylam u niej za drugim razem i bylam rozgoryczona bo sciacie z uczesaniem zajelo jej 7 minut.Patrzylam z zegrakiem w reku.Z czego cztery minuty sciecie i 3 min. suszenia.Beznadziejna.Nie polecam jej.Poza tym pali papierochy i smierdza jej rece. Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Dobry i tani fryzjer 30.03.06, 20:58 jest na Kościuszki koło apteki. Męskie strzyżenie kosztuje tylko 6 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
moniqe_mm Re: Dobry i tani fryzjer 31.03.06, 00:37 polecam fryzjerkę na E. Plater na rogu, na tej uliczce prowadzącej do WSSM, tanio, profesjonalnie, b. dobre produkty do koloryzacji, niezłe cięcie, dobór koloru itd., polecam byłam b. zadowolona z efektów Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: Dobry i tani fryzjer 31.03.06, 10:02 mmpm napisał: > To nie właśnie p. Przekopska? Tam są dwa zakłady w pobliżu. Ja mówiłem o tym, który jest w jednym lokalu z punktem dorabiania kluczy, blisko rogu ul. Chłodnej. Pracują w nim zazwyczaj dwie dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Dobry i tani fryzjer 04.04.06, 12:19 polecam Panią Bożenkę w Hotelu Suwalszczyzna dzwonisz na nr hotelu i prosisz o połączenie z fryzjerem Odpowiedz Link Zgłoś