Dodaj do ulubionych

Propozycja świąteczna.

12.12.02, 23:16
Zróbmy sobie miły prezent świąteczny i urządźmy spotkanie forumowiczów i
foremek.
Obserwuj wątek
    • ralston Re: Propozycja świąteczna. 12.12.02, 23:19
      Ze spotkaniem to może być problem, ale na ten przykład na jakiegoś czata można
      by się było umówić...
      • Gość: habitus Re: Propozycja świąteczna. IP: *.zigzag.pl 13.12.02, 09:19
        ralston napisał:

> Ze spotkaniem to może być problem, ale na ten przykład na jakiegoś czata
        można
        > by się było umówić...
        Popieram!
        • just_wolf Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 09:34
          Gość portalu: habitus napisał(a):

> ralston napisał:
          >
          > > Ze spotkaniem to może być problem, ale na ten przykład na jakiegoś czata
          > można
          > > by się było umówić...
          > Popieram!

Może być i czat. Przecież na portalu gazety takowy się znajduje.
          Kiedy?
          • Gość: habitus Re: Propozycja świąteczna. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 09:55
            just_wolf napisał:

> Może być i czat. Przecież na portalu gazety takowy się znajduje.
            > Kiedy?
            Może w tym tygodniu międzyświątecznym, późnym wieczorem. Np w niedzielę 29 o
            22.00. ?
            • poziomk Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 11:47
              Ja proponuje jutro po 20:00.
              Naloze koszulke GW z napisem MOJ KONIK TO GAZETA i bede na czatach :))
              • chatka_ Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 12:21
                Swietny pomysl!
                Jutro jednak wydaje mi sie za wczesnie jak na swiateczne spotkanie, a 29 ja
                bede za daleko od cywilizacji.
                Proponuje niedziele 22.12 o 20:00
                • Gość: habitus Re: Propozycja świąteczna. IP: *.zigzag.pl 13.12.02, 13:04
                  chatka_ napisała:

> Swietny pomysl!
                  > Jutro jednak wydaje mi sie za wczesnie jak na swiateczne spotkanie, a 29 ja
                  > bede za daleko od cywilizacji.
                  > Proponuje niedziele 22.12 o 20:00
                  Jeżeli to ma być prezent świąteczny, to rzeczywiście za wcześnie. Niedziela
                  22.XII jest w porządku.
                  • ralston Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 16:28
                    To co? Rozumiem, że decyzja zapadła: 22 XII, godz. 20.00 - wszyscy na czacie w
                    pokoju Białystok!
                    • ralston Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 23:18
                      ralston napisał:

> To co? Rozumiem, że decyzja zapadła: 22 XII, godz. 20.00 - wszyscy na czacie
                      w
                      > pokoju Białystok!

O kurdę! Będę musiał wcześniej dzieciaki spać położyć, inczej się spóźnię na
                      czata! W razie czego poczekacie?
                      • ralston Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 23:21
                        A może nieśmiało zaproponuję godzinę 21.00?
                        • Gość: habitus Re: Propozycja świąteczna. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 23:25
                          Ja się zgadzam. O 20.00 jeszcze nasz dom tętni życiem i nie sposób znaleźć
                          chwili spokoju. Niech będzie 21.00.
                          • ralston Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 23:26
                            Proszę pozostałych forumków i foremki o potwierdzenie.
                            • just_wolf Re: Propozycja świąteczna. 15.12.02, 12:44
                              ralston napisał:

> Proszę pozostałych forumków i foremki o potwierdzenie.

Jestem za (a nawet przeciw:).
                          • Gość: chatka_ Re: Propozycja świąteczna. IP: *.piasta.pl 13.12.02, 23:27
                            Oki.
                            • Gość: habitus Re: Propozycja świąteczna. IP: *.zigzag.pl 13.12.02, 23:42
                              Gość portalu: chatka_ napisał(a):

> Oki.
                              Oki też. Oka - potwierdzaj!!!! Głośno piszę, bo do Bostonu kawał odległości.
                              • ralston Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 23:45
                                To pisz drukowanymi i wskakuj na czata... :)
                                • Gość: Oka Re: Propozycja świąteczna. IP: *.17.79.204.lifespan.org 13.12.02, 23:54
                                  Kochani, przykro mi, ale nie moge potwierdzic. To bedzie niedziela, a ja na
                                  szczescie nie pracuje w niedziele. Poza tym najprawdopodobniej bede juz sie
                                  pakowac na Floryde...Przykro mi, moze nastepnym razem...Ale Wam zycze milego
                                  czatowania!...:-)))
                                  • ralston Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 23:57
                                    OKA - jesteśmy na czacie teraz - wskakuj!
                                  • Gość: habitus Re: Propozycja świąteczna. IP: *.zigzag.pl 13.12.02, 23:57
                                    Gość portalu: Oka napisał(a):

> Kochani, przykro mi, ale nie moge potwierdzic. To bedzie niedziela, a ja na
                                    > szczescie nie pracuje w niedziele. Poza tym najprawdopodobniej bede juz sie
                                    > pakowac na Floryde...Przykro mi, moze nastepnym razem...Ale Wam zycze milego
                                    > czatowania!...:-)))

Ueee! (jęk zawodu) "Cemu una tak lobi?" (cytat z "Ronji córki zbójnika" Astrid
                                    Lindgren)
                                    • chatka_ Re: Propozycja świąteczna. 22.12.02, 20:16
                                      Nie moge sie zdecydowac Warka czy Kadarka? Jeszcze 45 minut! Obawaim sie ze
                                      wtedy nie bedzie juz z czego wybierac :))
                                      • ralston Re: Propozycja świąteczna. 23.12.02, 12:34
                                        chatka_ napisała:

> Nie moge sie zdecydowac Warka czy Kadarka? Jeszcze 45 minut! Obawaim sie ze
                                        > wtedy nie bedzie juz z czego wybierac :))

Hmmm... nie wiem o czym piszesz, ale z tego Warka brzmi jakoś bardziej
                                        znajomo... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka