just_wolf 12.12.02, 23:16 Zróbmy sobie miły prezent świąteczny i urządźmy spotkanie forumowiczów i foremek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Propozycja świąteczna. 12.12.02, 23:19 Ze spotkaniem to może być problem, ale na ten przykład na jakiegoś czata można by się było umówić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Propozycja świąteczna. IP: *.zigzag.pl 13.12.02, 09:19 ralston napisał: > Ze spotkaniem to może być problem, ale na ten przykład na jakiegoś czata można > by się było umówić... Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
just_wolf Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 09:34 Gość portalu: habitus napisał(a): > ralston napisał: > > > Ze spotkaniem to może być problem, ale na ten przykład na jakiegoś czata > można > > by się było umówić... > Popieram! Może być i czat. Przecież na portalu gazety takowy się znajduje. Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Propozycja świąteczna. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 09:55 just_wolf napisał: > Może być i czat. Przecież na portalu gazety takowy się znajduje. > Kiedy? Może w tym tygodniu międzyświątecznym, późnym wieczorem. Np w niedzielę 29 o 22.00. ? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 11:47 Ja proponuje jutro po 20:00. Naloze koszulke GW z napisem MOJ KONIK TO GAZETA i bede na czatach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 12:21 Swietny pomysl! Jutro jednak wydaje mi sie za wczesnie jak na swiateczne spotkanie, a 29 ja bede za daleko od cywilizacji. Proponuje niedziele 22.12 o 20:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Propozycja świąteczna. IP: *.zigzag.pl 13.12.02, 13:04 chatka_ napisała: > Swietny pomysl! > Jutro jednak wydaje mi sie za wczesnie jak na swiateczne spotkanie, a 29 ja > bede za daleko od cywilizacji. > Proponuje niedziele 22.12 o 20:00 Jeżeli to ma być prezent świąteczny, to rzeczywiście za wcześnie. Niedziela 22.XII jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 16:28 To co? Rozumiem, że decyzja zapadła: 22 XII, godz. 20.00 - wszyscy na czacie w pokoju Białystok! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 23:18 ralston napisał: > To co? Rozumiem, że decyzja zapadła: 22 XII, godz. 20.00 - wszyscy na czacie w > pokoju Białystok! O kurdę! Będę musiał wcześniej dzieciaki spać położyć, inczej się spóźnię na czata! W razie czego poczekacie? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 23:21 A może nieśmiało zaproponuję godzinę 21.00? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Propozycja świąteczna. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 23:25 Ja się zgadzam. O 20.00 jeszcze nasz dom tętni życiem i nie sposób znaleźć chwili spokoju. Niech będzie 21.00. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 23:26 Proszę pozostałych forumków i foremki o potwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
just_wolf Re: Propozycja świąteczna. 15.12.02, 12:44 ralston napisał: > Proszę pozostałych forumków i foremki o potwierdzenie. Jestem za (a nawet przeciw:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Propozycja świąteczna. IP: *.zigzag.pl 13.12.02, 23:42 Gość portalu: chatka_ napisał(a): > Oki. Oki też. Oka - potwierdzaj!!!! Głośno piszę, bo do Bostonu kawał odległości. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 23:45 To pisz drukowanymi i wskakuj na czata... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Propozycja świąteczna. IP: *.17.79.204.lifespan.org 13.12.02, 23:54 Kochani, przykro mi, ale nie moge potwierdzic. To bedzie niedziela, a ja na szczescie nie pracuje w niedziele. Poza tym najprawdopodobniej bede juz sie pakowac na Floryde...Przykro mi, moze nastepnym razem...Ale Wam zycze milego czatowania!...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Propozycja świąteczna. 13.12.02, 23:57 OKA - jesteśmy na czacie teraz - wskakuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Propozycja świąteczna. IP: *.zigzag.pl 13.12.02, 23:57 Gość portalu: Oka napisał(a): > Kochani, przykro mi, ale nie moge potwierdzic. To bedzie niedziela, a ja na > szczescie nie pracuje w niedziele. Poza tym najprawdopodobniej bede juz sie > pakowac na Floryde...Przykro mi, moze nastepnym razem...Ale Wam zycze milego > czatowania!...:-))) Ueee! (jęk zawodu) "Cemu una tak lobi?" (cytat z "Ronji córki zbójnika" Astrid Lindgren) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Propozycja świąteczna. 22.12.02, 20:16 Nie moge sie zdecydowac Warka czy Kadarka? Jeszcze 45 minut! Obawaim sie ze wtedy nie bedzie juz z czego wybierac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Propozycja świąteczna. 23.12.02, 12:34 chatka_ napisała: > Nie moge sie zdecydowac Warka czy Kadarka? Jeszcze 45 minut! Obawaim sie ze > wtedy nie bedzie juz z czego wybierac :)) Hmmm... nie wiem o czym piszesz, ale z tego Warka brzmi jakoś bardziej znajomo... :) Odpowiedz Link Zgłoś