Gość: rafip IP: 194.146.131.* 24.04.06, 19:11 Skandal i chamstwo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j Re: Wystarczy, że są ulice? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 24.04.06, 20:54 ja nie wiem. z jednej strony niechlujstwo urzędników i firmy która wykonała plan, bo jeśli są błędy to sama powinna to poprawić i to bez dopłaty, no chyba że urzędnicy zatwierdzili projekt twierdząc że wszystko jest ok (czyli niechlujstwo) a z drugiej strony czepialstwo dziennikarzy o szczegóły. bo też pisanie o takich pierdołach i wytykanie ich jakby to rzeczywiście niewiadomo co było to debilny temat na artykuł. no ale może ja się nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Wystarczy, że są ulice? 24.04.06, 21:38 Czepialstwo, nie czepialstwo, ale skoro się wydaje nowy plan, to przynajmniej w chwili publikacji powinien odzwierciedlać to co jest w naturze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Wystarczy, że są ulice? IP: *.elpos.net 24.04.06, 21:41 A jak się nie chce uaktualniać, można by dopisać: według stanu na dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Wystarczy, że są ulice? 24.04.06, 21:49 Pragmatyczni już od dawna korzystają z Mapquest. Przecież w ameryce wiedzą lepiej niż mieszkający w Białymstoku urzędnicy. Prawda, że to logiczne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajas Re: Wystarczy, że są ulice? IP: 212.33.76.* 25.04.06, 11:33 oj się nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dansmar Worrroniecki IP: *.koba.pl / *.koba.pl 24.04.06, 22:21 Z panem Woronieckim miałem nikły zaszczyt uczyć się w szkole Niestety rozumku nie przybyło a szkoda szkoda Odpowiedz Link Zgłoś