Gość: mis_fis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 23:45 ciekawe ile ta firma zaplacila GW za wysmarowanie takiego artykulu?? zenujace. takich firm jest juz kilka w Bialym, a ci pisza akurat o tej.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Ordynans wypucuje dom IP: *.elpos.net 03.08.06, 08:45 Podajcie mi namiary na jakas firme ,z ktorej wymyja mi okna.Mam zwichnieta reke a spodziewam sie gosci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Ordynans wypucuje dom IP: *.elpos.net 03.08.06, 10:07 O ile wiem. to Pani Magdalena Skrzycka nie pozostawiła po sobie w hotelu "Cristal" dobrego wrażenia, ale może czegoś nauczyła się, bo okazję to miała tam znakomitą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz Re: Ordynans wypucuje dom IP: *.csk.pl 03.08.06, 11:06 a czego można nauczyć się w cristalu skoro tam są sami ruscy i najwięcej wódy idzie na śniadanie? zajdzcie tam w godzinach śniadania, siedzą ruscy i piją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Ordynans wypucuje dom IP: *.elpos.net 03.08.06, 13:32 Nikt nie pije wódki na śniadanie w Cristalu, nawet Rosjanie.Cristal ma najlepszą kuchnię w Białymstoku, "element' mie ma tam prawa wstępu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ordynans wypucuje dom IP: *.elpos.net 04.08.06, 23:45 racja firm takich jest kilka wiec trzeba bylo wspomniec o wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: Ordynans wypucuje dom IP: *.elpos.net 05.08.06, 10:14 GDzie znajde namiary na nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: Ordynans wypucuje dom IP: *.elpos.net 05.08.06, 22:23 Nikt nie wie?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EB Re: Ordynans wypucuje dom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:30 tak... ja również chciałabym namiary na tę firmę, albo podobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssss Romaniuk Emilia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:23 Masz za darmo przez miesiąc czyszczenie domu wraz z szorowaniem kibla?! Walnij się w mózgownicę, czy ty już nie masz co w tej gazecie zamieszczać ! Przyparz się swoim kolegom i koleżankom z krajówki! Przypatrz się Milewicz, przypatrz się Czaczkowskiej z Rzeczpospolitej! Ty jesteś przy nich malutka i głupiutka. Jesteś Zerem. Zmień to bo się Podlasianie za ciebie wstydzą ! Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Romaniuk Emilia! 07.08.06, 16:35 Gość portalu: ssssss napisał(a): > Masz za darmo przez miesiąc czyszczenie domu wraz z szorowaniem kibla?! Walnij > się w mózgownicę, czy ty już nie masz co w tej gazecie zamieszczać ! Przyparz > się swoim kolegom i koleżankom z krajówki! Przypatrz się Milewicz, przypatrz > się Czaczkowskiej z Rzeczpospolitej! Ty jesteś przy nich malutka i głupiutka. > Jesteś Zerem. Zmień to bo się Podlasianie za ciebie wstydzą ! ---------------------------- Wot, gientelmen Odpowiedz Link Zgłoś