Gość: zz IP: 213.25.24.* 03.08.06, 10:03 "oddać czar Podlasia i jego mieszkańców" wczesniej se jaja robili,a teraz.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gruzin Re: Terminator grasuje na Podlasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 11:28 "U Pana Boga za piecem" to jeden z moich ulubionych filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pager Re: Terminator grasuje na Podlasiu IP: *.neto.pl 03.08.06, 11:51 Kręco filmy ze wzgledu na czar a niektórzy chco autosradę przez bagna. Fimowców iteresuje przecie ino nasz dzicz. Nie niszczmy pieknych planów do ujęć. Nawet zboża czekają na filmowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssss Re: Terminator grasuje na Podlasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:46 Z tego co czytam zaczęło sie paskudnie debilnie. Już do znudzenia, do zazygania w polskich "komdeyjach" XXI wieku, konfrontuje się przesadny luksus (lancie) z zaściankowością (ksiądz na rowerze). Będzie kolejny kicz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Terminator grasuje na Podlasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:40 no tak księza jezdzą nie gorzej niz rząd - ksiądz na roerze idział ktoś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkan Re: Terminator grasuje na Podlasiu IP: *.siec.idealan.pl 03.08.06, 21:28 Jestem przekonany, że film odniesie sukces! Cieszę się, że niektóre sceny kręcone są w Wierzchlesiu, miejscu mojego dzieciństwa. To przepiękna okolica, a dzieki panu Jackowi Bromskiemu ta magia miejsca przetrwa i będzie świadectwem piękna taj ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doran Yates Re: Terminator grasuje na Podlasiu IP: 195.205.147.* 04.08.06, 10:41 Juz wiekszego kiczu niz ,,Dublerzy'' nie da sie stworzyc ...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony4 Re: Terminator grasuje na Podlasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:34 Jak chcą piękono przyrody regionu oddać to niech film przyrodniczy zrobią. A pewnie wyjdzie kolejna chała nie do oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opat z Brna Blond włosy IP: *.pradnik.net 04.08.06, 12:37 "Witek i Marusia doczekają się czwórki złotowłosego potomstwa (i pojawi się problem, bo ojciec i matka nie są blondynami)" Eeeeee... że co? Na biologii mnie uczono, że gen jasnych włosów jest recesywny, czyli dwójka ciemnowłosych rodziców może mieć dziecko blondyna. Szansa na czwórkę jasnowłosych dzieci przy takim układzie jest jak 1/256, ale zawsze może się trafić. Odpowiedz Link Zgłoś