miriammiriam 13.05.04, 19:22 zauważyłam, ze wypowiedziałaś się na tym wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=12625619&a=12627595 pozwoliłam sobie sformułować kilka pytań odnośnie twojego postu, wklejam watek tutaj bys miała "bliżej" :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diab.lica adminie 13.05.04, 19:32 jakie masz dowody na to, ze to byla triss_meriQold? latwo rzucac bezpodstawne oskarzenia na kogos, kto nie moze sie bronic bo jest zbanowany Odpowiedz Link Zgłoś
lolek_troll Re: ona po prostu ma rację i już ! 13.05.04, 20:08 Nie raz "udowadniała" swoje "racje" cytując skasowane posty, których oczywiście nie można było przeczytać na oślej ławce. Kiedyś (tfu !) soczewica odpisała komuś w temacie kasowania lub nie- kasowania: "wyżej dupy nie podskoczysz" - nic dodać, nic ująć. Pozdrawiam ostatnich wolnych forumowiczów - kropla drąży skałę :) ----- Lolek Odpowiedz Link Zgłoś
admin_kobieta Re: do admin_kobieta 13.05.04, 20:24 popełniłam błąd przeprosiłam już na FoFie nie zmienia to jednak faktu, że IP triss_meriqold6 zostalo słusznie zablokowane za masowe spamowanie Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: do admin_kobieta 13.05.04, 20:51 oj oj, cos tym adminom ostatnio ciagle pod gorke ..... Odpowiedz Link Zgłoś
miriammiriam Re: do admin_kobieta 13.05.04, 21:41 admin_kobieta napisała: > > popełniłam błąd > przeprosiłam już na FoFie bardzo słusznie, to miło z Twojej strony :-) urosłaś w moich oczach :-D > nie zmienia to jednak faktu, że IP triss_meriqold6 zostalo słusznie zablokowane > za masowe spamowanie ach to spamujące IP... uweźnmie się takie IP i masowo spamuje, gdyby chociaż spamowało nie masowo, ale masowe spamowanie to już przesada ! ciekawe czy niejaka triss_meriqold6 wie, jak sprawuje sie jej IP ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: do admin_kobieta 13.05.04, 21:55 > ach to spamujące IP... uweźnmie się takie IP i masowo spamuje, gdyby chociaż > spamowało nie masowo, ale masowe spamowanie to już przesada ! > ciekawe czy niejaka triss_meriqold6 wie, jak sprawuje sie jej IP ;-) > mysle, ze IP powinno tez przeprosic za to, ze bylo niegrzeczne :) Odpowiedz Link Zgłoś