Gość: hmc IP: *.xen.pl 02.03.03, 21:17 Wasze hobby szanowni forumowicze. Pozdrawiam Hmc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomk Re: Hobby 02.03.03, 21:37 Chyba Foremki i Forumki domyślają się co jest moim hobby :) czytając o czym często piszę.... oczywiście........ 1. RADIO w szerokim jego znaczeniu czyli: technika, radio od kuchni, realizaja programów, tworzenie programów no i skanownie jak i wykrywanie wszystkich zalet i wad, DX, itd... 2.muzyka: płyty (słuchanie ale w dobrej jakośći) sprzęt audio, 3. komputer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Hobby IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 21:39 kino kiedys wywolywanie zdjec Forum Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Hobby 02.03.03, 22:23 1. Forum 2. Forum 3. Forum no może jeszcze trochę fotografowanie... a i wypady na Pogórze Przemyskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryczu Re: Hobby IP: 212.160.236.* 03.03.03, 06:16 Pozim, musimy sie spotkać, ewidentnie. Habby? Radio, radio, radio..... Muza, astronomia, ekonomia, literatura amerykańska, psychologia... wystarczy, to te najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Hobby 03.03.03, 10:42 Gos´c´ portalu: ryczu napisa?(a): > Pozim, musimy sie spotkac´, ewidentnie. Widzisz jakis problem? bo ja nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Pewnie w życiu ne zgadniecie: 02.03.03, 22:35 KONIE!!!!!! Choć w zasadzie to znacznie więcej niż hobby, gdyż w znacznym stopniu ukształtowało moje życie (a poza tym, to przez konie uzależniłem się od cukru w kostkach:)). Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Hobby 02.03.03, 22:38 Dawno dawno temu zbierałem pocztówki. Później radioelektronika (sprzęt home made, QRP) Obecnie Forum Białystok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisces Re: Hobby IP: *.stclar01.mi.comcast.net 02.03.03, 22:50 Najnowsze to Forum Bialystok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Hobby IP: *.xen.pl 02.03.03, 23:16 Ha, a więc wiele nas łączy - forum :) Moje hobby to przede wszystkim fotografia, chociaż ostatnio za bardzo zdominowana doborem sprzętu niż samym „cykaniem” fotek. Odpowiedz Link Zgłoś
bakalarus Re: Hobby 02.03.03, 23:44 Internet w kraju niewolników: gówniarstowo, fajansiarstwo, oszołomy i nawiedzeni. Nic poważnego, jak w Kołhozowym Sadzie - brak cywilizacji. Radzę zapuścić brodę i czekać na zbawienie - FORA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Hobby 03.03.03, 08:18 bakalarus napisał: > Internet w kraju niewolników: gówniarstowo, fajansiarstwo, oszołomy i > nawiedzeni. Nic poważnego, jak w Kołhozowym Sadzie - brak cywilizacji. Radzę > zapuścić brodę i czekać na zbawienie - FORA!!! Czy ktoś może mi wyjaśnić, o co mu chodzi? "gówniarstowo, fajansiarstwo, oszołomy i nawiedzeni" - ciekawe hobby masz, Bakalarus. Tylko jedno pytanie. W jaki sposób ich łapiesz i kolekcjonujesz? Wypychasz ich? Wyprawiasz ich skóry? Czy zamykasz ich w słojach z formaliną i stawiasz na półce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: Hobby IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 08:20 Film - ale tylko w kinie:) wspinaczka gorska, fotografowanie, turystyka - zwiedzanie miejsc dziwnych, ciekawych i nieznanych, jezyki obce - i w tym etymologia, polityka, muzyka - na b.dobrym sprzecie lub dobrych salach koncertowych, malarstwo, ostatnio forum bialostockie. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Hobby 03.03.03, 17:48 Jak wszystkich stałych gości tutaj forum :)))))) a poza tym: - historia, archeologia, nauka o przeszłości - paleontologia (Dinozaury) - astronomia (ale tylko teoretycznie:), nauki fizyczne Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Hobby IP: *.17.79.204.lifespan.org 03.03.03, 23:49 Metallica :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Hobby IP: *.xen.pl 04.03.03, 01:06 Witaj Oka. Mam w kolekcji ich całą dyskografię. Ach ten czarny album, a jeszcze bardziej One. :) POzdrawiam Hmc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Hobby IP: *.17.79.204.lifespan.org 04.03.03, 19:36 Czesc, Hmc, jak to milo! Jestem ich fanka juz od...17 lat!!! (Boze, ale jestem stara!!!) Bylam na ich koncertach niezliczone ilosci razy. Ja tak ich kocham, ze przyjmuje bezkrytycznie cokolwiek by zrobili. Moj maz mowi, ze jak zaczna grac disco polo to ja i tak nadal bede ich fanka. I pewnie tak by bylo...:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Hobby 04.03.03, 18:41 alex.4 napisał: > Jak wszystkich stałych gości tutaj forum :)))))) > a poza tym: > - historia, archeologia, nauka o przeszłości > - paleontologia (Dinozaury) > - astronomia (ale tylko teoretycznie:), nauki fizyczne > Pozdr Alex: a zapomniałem jeszcze NBA i Star Wars Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: Hobby 04.03.03, 20:10 Ja dla odmiany Forum:) i kino , i muzyka, i Program III PR, i czytanie, i Marilyn Monroe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Hobby IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 04.03.03, 21:00 Rower gorski. Od dziecka tak normalnie, a przez ostatnie 5 lat troche powazniej. A ostatnio chyba nic. Poza rowerowaniem wiekszych sukcesow nie odnosilem, w dziedzinie komputerow kariery raczej nie zrobie. Szkola nie, praca nie. Hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Hobby 05.03.03, 00:36 Rekreacja, czyli sport w celach towarzyskich: jak jest ciepło rolki, rower, kajaki (te w listopadzie i marcu sie zdarzaja), zima narty biegowe, rzadziej ostatnio łyżwy), zawsze piesze wędrowki te raczej bliskie. Muzyka zwłaszcza w połączeniu z sofą; na uszach i na rowerze też fajnie Czasem zdarzaja sie dalekie podróże skad przywoże zdjęcia, nie zebym tak bardzo interesowala sie fotografia, kiedys rysowałam i cos z tego zostało... obejrzyjcie sami... foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6115&k=10&q=chatka_&nxt=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Hobby IP: *.xen.pl 05.03.03, 02:25 Świetne fotografie, tyle urokliwych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Hobby 05.03.03, 18:30 chatka_ napisała: > Rekreacja, czyli sport w celach towarzyskich: jak jest ciepło rolki, rower, > kajaki (te w listopadzie i marcu sie zdarzaja), zima narty biegowe, rzadziej > ostatnio łyżwy), zawsze piesze wędrowki te raczej bliskie. A konie, Chatko? A konie? Może jednak dasz się kiedyś namówić? > Muzyka zwłaszcza w połączeniu z sofą; na uszach i na rowerze też fajnie > > Czasem zdarzaja sie dalekie podróże skad przywoże zdjęcia, nie zebym tak bardzo > > interesowala sie fotografia, kiedys rysowałam i cos z tego zostało... > obejrzyjcie sami... > > <a href="foto.onet.pl/albumy/album.html? id=6115&k=10&q=chatka_&nxt=0"tar > get="_blank">foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6115&k=10&q=chatka_&nxt=0</a> Zdjęcia są (jak to mawiała jedna z moich nauczycielek) "na plus, bardzo na plus, nawet na 2+". :)) My (myślę, że mogę tu użyć liczby mnogiej) chcemy więcej!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Re: Hobby IP: *.piasta.pl 05.03.03, 21:47 wtedy nie bylby takie ladne..., bo nie ja bym je robila :)) Odpowiedz Link Zgłoś