Gość: wojtek IP: 217.97.164.* 08.03.03, 19:33 włączyłem Jedynkę, by obejrzeć wiadomości.. i moim oczom ukazał się... łysy jak kolano Durczok.. dawno on tak ma? (bo ostatnie wiadomości oglądałem 2 miesiące temu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: a to Durczok IP: 217.97.164.* 08.03.03, 19:39 nie wiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: a to Durczok IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 19:48 no i sam powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: a to Durczok IP: 217.97.164.* 08.03.03, 19:50 właśnie powiedział o swojej chorobie... cholera.. nigdy nie wiesz, co Cię może spotkać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: a to Durczok :) IP: *.visp.energis.pl 08.03.03, 21:14 Nic nie wiedziałam! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Rany boskie, taki zdolny dziennikarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: a to Durczok :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 23:16 Nie lubiłem tego gościa za jego pieniactwo i pychę ze próbował sztorcować polityków i to tylko tych którzy nie zgadzają sie z wizją lansowaną przez SLD i UW..ale kiedy się dowiedziałem o tym że ma nowotwór jakoś żal mi się tego człowieka zrobiło...życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia pomyślnego leczenia i mam nadzieję że wyzbędzie się swojej pychy i buty że choć trochę spokornieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: a to Durczok :) IP: *.visp.energis.pl 09.03.03, 10:57 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Nie lubiłem tego gościa za jego pieniactwo i pychę ze próbował sztorcować > polityków i to tylko tych którzy nie zgadzają sie z wizją lansowaną przez SLD i > > UW..ale kiedy się dowiedziałem o tym że ma nowotwór jakoś żal mi się tego > człowieka zrobiło...życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia pomyślnego leczenia > > i mam nadzieję że wyzbędzie się swojej pychy i buty że choć trochę spokornieje Jesteś straszną świnią. Może u ciebie to też zadziała. Widzisz drzazgi w cudzym oku a we własnym belki nie dostrzegasz? Ty butny i głupi pyszałku. Ty prowokatorze. Ty zakało. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: a to Durczok :) 09.03.03, 11:43 Oszołom jesteś krańcowo beznadziejny. Słów brakuje... A w związku z tym, to ostatni mój post w odpowiedzi na cokolwiek, co od ciebie pochodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Oszoł ty podła świnio! 09.03.03, 18:19 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Nie lubiłem tego gościa za jego pieniactwo i pychę ze próbował sztorcować > polityków i to tylko tych którzy nie zgadzają sie z wizją lansowaną przez SLD > UW..ale kiedy się dowiedziałem o tym że ma nowotwór jakoś żal mi się tego > człowieka zrobiło...życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia pomyślnego leczenia i mam nadzieję że wyzbędzie się swojej pychy i buty że choć trochę spokornieje to wbrew netykiecie ale nie sposob sie powstrzymac:((((( Forumowiecze, kto z Was wie na jakich jeszcze Forach obrzydza zycie Oszoł? Zamierzam skompromitowac go gdziekolwiek pisze i wyslac im te wypowiedz Oszola i tę z watku 'Czym jest dla Ciebie wiara'!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Znów pada deszcz...obelg..normalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 22:13 Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Oszol paszol won! 10.03.03, 08:29 Wiesz co zrobie, napisze do Durczoka! Chyba ze odszczekasz te slowa, podziekujesz nam za cierpliwe znoszenie Twojej obecnosci i na wieki wiekiow znikniesz z tego Forum ! Pamietaj, zawsze jesli cos mowisz o kims, wyobraz sobie ze patrzysz tej osobie w oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: a to Durczok :) IP: 195.136.69.* 09.03.03, 11:27 porządny człowiek poważnie chory a głupek zdrowy (przynajmniej fizycznie). kolejny dowód że nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: a to Durczok :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 17:46 Macie mi za złe że mu wspólczuję???? ładni z was katolicy...a czy choroba ma mi przesłaniać negatywne strony tego człowieka? Jedno od drugiegop trzeba oddzielić Wy niby zdrowi też powinniscie nabyć troche pokory Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: a to Durczok :) 09.03.03, 17:50 Oszołom nic ci nie pomoże, jesteś zupełnie skompromitowany. Nie wchodź na te forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: a to Durczok :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 18:15 sam się skompromitowałeś ity i ten twój kolega który szczerze bez ogródek jest w stanie publicznie powiedzieć że życzy komus wszystkiego najgorzego samych ciężkich chorób itp... Gniezno Tworki Koscian stoją przed wami otworem Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: a to Durczok :) 09.03.03, 18:50 A wracając do wątku głównego. Choroba nowotworowa? Jaka? Pozdr Iżyczenia powrotu do zdrowia dla chorego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: a to Durczok :) IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.4.* 09.03.03, 19:52 alex.4 napisał: > A wracając do wątku głównego. Choroba nowotworowa? Jaka? > Pozdr > I życzenia powrotu do zdrowia dla chorego Czy to ważne jaka to choroba ? Nowotwór to nowotwór......A odbiegając od tematu czy ktoś pamięta również młodego zdolnego człowieka, który kiedyś pracował ( na początku lat 90-tych )w TV2 jako spiker. S.Siejka to jego nazwisko i zmarł wówczas tak jakoś nagle bodajże na zapalenie opon mózgowych. Nie wiem dlaczego, ale przypomniał mi się tak od razu po tej wczorajszej wiadomości w Wiadomościach. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: a to Durczok :) 09.03.03, 19:59 Nie. Nowotwór a nowotwór to nie to samo. Co wiecej ważne jak szybko został on wykryty. U nas nowotwór traktuje sie jak wyrok, podczas gdy na zachodzie zdecydowana większośc jest wyleczalna Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: a to Durczok :) IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.4.* 09.03.03, 20:07 alex.4 napisał: > Nie. Nowotwór a nowotwór to nie to samo. Co wiecej ważne jak szybko został on > wykryty. U nas nowotwór traktuje sie jak wyrok, podczas gdy na zachodzie > zdecydowana większośc jest wyleczalna > Pozdr To prawda zgadzam się z tym, bo istnieją złośliwe i niezłosliwe, z przerzutami i we wczesnym stadium itp Moje wcześniejsze stwierdzenie dotyczyło jednak Twojego pytania w innym sensie - mianowicie zabrzmiało zbyt wścibsko ( przynajmniej ja to tak odczytałam) i dlatego pozwoliłam sobie na taki a nie inny komentarz. Być może nie było Twoim zamierzeniem ale tak to potraktowałam Bez urazy i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: a to Durczok :) 10.03.03, 20:15 Gość portalu: Ewa napisał(a): > alex.4 napisał: > > > A wracając do wątku głównego. Choroba nowotworowa? Jaka? > > Pozdr > > I życzenia powrotu do zdrowia dla chorego > > Czy to ważne jaka to choroba ? Nowotwór to nowotwór......A odbiegając od tematu > > czy ktoś pamięta również młodego zdolnego człowieka, który kiedyś pracował ( na > > początku lat 90-tych )w TV2 jako spiker. S.Siejka to jego nazwisko i zmarł > wówczas tak jakoś nagle bodajże na zapalenie opon mózgowych. Nie wiem dlaczego, > > ale przypomniał mi się tak od razu po tej wczorajszej wiadomości w > Wiadomościach. Pewnie że Sławka Siejkę doskonale pamiętam, w październiku upłynęło 8 lat od jego śmierci, miał wtedy 35 lat. Cieszę się, że ktoś go jeszcze pamięta. A Prawdopodobnie było to zapalenie opon po ukąszeniu przez kleszcza, ale nie wiem na 100 proc. - kiedyś w jakimś reportażu w GW zostało to zasugerowane. A Kamil...prawdopodobnie zaatakowane u niego zostały węzły chłonne (fachowo nazywa się to ziarnica złośliwa, jeśli pamięć mnie nie myli, chorowała na to Agata Buzek), zaś chemioterapia wskazywałaby na trzecie stadium tej choroby. Mimo wszystko wierzę, że Kamil jednak wyzdrowieje, gorąco się o to modlę. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: a to Durczok :) 10.03.03, 22:54 Ciągle wygląda nieźle - na twarzy choroby nie widać. Miejmy nadzieję, że wszystko się dobrze skończy... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: a to Durczok :) 11.03.03, 21:16 tuhanka napisała: > Pewnie że Sławka Siejkę doskonale pamiętam, w październiku upłynęło 8 lat od > jego śmierci, miał wtedy 35 lat. Cieszę się, że ktoś go jeszcze pamięta. A > Prawdopodobnie było to zapalenie opon po ukąszeniu przez kleszcza, ale nie wiem > > na 100 proc. - kiedyś w jakimś reportażu w GW zostało to zasugerowane. > A Kamil...prawdopodobnie zaatakowane u niego zostały węzły chłonne (fachowo > nazywa się to ziarnica złośliwa, jeśli pamięć mnie nie myli, chorowała na to > Agata Buzek), zaś chemioterapia wskazywałaby na trzecie stadium tej choroby. > Mimo wszystko wierzę, że Kamil jednak wyzdrowieje, gorąco się o to modlę. Też pamiętam Sławomira Siejkę: szczupły, cichy blondyn o smutnej twarzy. Szkoda chłopca... Nowotwory węzłów chłonnych są chyba dosyć trudne do wykrycia. Mam koleżankę, która dzięki kosmetycznej operacji tarczycy i rutunowej biopsji pozostała przy życiu. Miała chłoniaka. Został wykryty przypadkiem. Co jest u nas z tym wykrywaniem? Za trudne? Za drogie? A leczenie przecież też kosztuje! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: a to Durczok :) 12.03.03, 08:26 I to kosztuje niemało. Wszyscy powtarzają, że profilaktyka jest tańsza, więc co z tą profilaktyką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: a to Durczok :) IP: 195.136.69.* 09.03.03, 21:00 z tą chobą to prawda? był jakiś komunikat czy coś? poki nie usłyszę sprawdzonych wiadomości będę uważał że z durczokiem jest tak jak z ciążą górniakowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: a to Durczok :) IP: 217.97.164.* 09.03.03, 21:50 prawda.. wczoraj na zakończenie Wiadomości Durczok sam o tym powiedział przepraszając za swoją ogoloną na łyso głowę.. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: a to Durczok :) 10.03.03, 09:01 A wczoraj na zakończenie podziękował za wszystkie wyrazy życzliwości, z jakimi się spotkał po tym jak powiedział publicznie, że jest chory. Mam nadzieję, że nie zagląda na to forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: a to Durczok :) IP: 195.136.69.* 10.03.03, 15:49 Spieszmy się kochać ludzi- tak szybko mogą odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: a to Durczok :) 10.03.03, 20:16 Ale nie uśmiercajmy go jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!! Życzymy wszyscy mu wygranej z chorobą i powrotu do zdrowia Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś