Gość: Agata IP: *.elpos.net 18.09.06, 21:49 I bardzo dobrze, trzeba skupic sie na problemach mieszkancow a nie na tematach zastepczych. Podoba mi sie ten sposob myslenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Truskolaski: Platforma na trzech filarach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.06, 23:38 Kurcze, dalej tak być nie może, zmieńcie coś. Może właśnie ten Truskolacki. Jeżdże do Was co rok i tak zmarnowanych szans w żadnym innym mieście tak gołym okiem nie widać ! Potrzeba jakiegoś katolickiego liberała i odrobinę zdrowego rozsądku. Byleby nie skrajności : PIS-y Samoobrony, Sld-e itp. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Truskolaski: Platforma na trzech filarach 18.09.06, 23:44 Nie wierzę politykom. Jak wybuduje stadion z prawdziwego zdarzenia dla "Jagi" to wtedy będę mógł z Wami zaśpiewać że Go Budda nie opuścił. Póki co dziękuję postoję. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Truskolaski: Platforma na trzech filarach 18.09.06, 23:45 morfeusz_1 napisał: > Nie wierzę politykom. > Jak wybuduje stadion z prawdziwego zdarzenia dla "Jagi" to wtedy będę mógł z > Wami zaśpiewać że Go Budda nie opuścił. > Póki co dziękuję postoję. > pięknie pan Truskolaski mówi..no naprawdę pięknie..aż sie chce go słuchać, łza się w oku kręci...i zaiste panie Morfi myślę sobie, że Budda jesty z nim bo by tak pięknie nie mówił... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Truskolaski: Platforma na trzech filarach 19.09.06, 00:03 A swoją drogą nazwisko wpadające w ucho,po linii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatMouse ladne rzeczy IP: 194.158.42.* 20.09.06, 08:40 rzycze panu truskolaskiemu jak najlepiej, a nawet zeby wygral wybory, tylko niech nie opowiada takich ogolnikowych pierdul, jedynym konkretem byly tylko plany zagosp. zreszta baaardzo wazne, ale reszta to "wyborcza kielbasa" Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Truskolaski: Platforma na trzech filarach 18.09.06, 23:52 Tak, będę głosować na niego. Wszyscy, aby nie Tur, no może nie wszyscy, bo na pewno nie z SLD, czy innej Samoobrony, a tym bardziej z PiSu:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Truskolaski: Platforma na trzech filarach 18.09.06, 23:57 PO nie ma szans w wyborach,ich elektorat nie wrócił jeszcze z Wysp Bahama. Druga część na emigracji - Londek Zdrój,Irlandia. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Truskolaski: Platforma na trzech filarach 19.09.06, 00:02 I tego się boję:( Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Truskolaski: Platforma na trzech filarach 19.09.06, 03:08 A z kim PO zamierza po wyborach zawrzeć koalicję, bo przecież sama nie zdobędzie bezwzględnej większości? Poczekajcie, niech zgadnę - z komuchami! To narazie ich wielka tajemnica, ale historia (złodziejstwa) lubi się powtarzać. Moje hasło wyborcze - głosując na PO, głosujesz na komunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Langus Re: Truskolaski: Platforma na trzech filarach IP: 212.33.92.* 19.09.06, 07:17 Hm, a zkim to PiSiory zawiaza koalicje? Z kosmita Federowiczem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM Re: Truskolaski: Platforma na trzech filarach IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 19.09.06, 08:37 ^^ hahahaha Duchu - co więc proponujesz (w domyśle mając pro katolicką sympatię... ) :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio co tam metropolia - stolica! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 09:12 wyborcze życzenia - metropolia hihihihi - może stolica ? a Pan T. ma cos realnego do zaoferowania - konkret co da się zrobic przez 4 lata ? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: co tam metropolia - stolica! 19.09.06, 09:58 Jest szansa, że zrobi więcej przez 4 lata, a przynajmniej tyle samo, co nasz umiłowany Tur przez osiem lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oio Re: co tam metropolia - stolica! IP: *.elpos.net 19.09.06, 20:59 tak jest szansa 1:1000000 tak jak popierany przez PO TUR nic nie robił poza poupychaniem w urzędzie ludzi PO, klimów i reszty .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Kozłowski wreszcie rozliczy IP: *.man.bialystok.pl 19.09.06, 15:33 Popieram Kozłowskiego, miasto i urzedy trzeba oczyscić z komunistów, sb-eków i zlustrować majątki tym co się dorobili. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Kozłowski wreszcie rozliczy 19.09.06, 15:40 Nie wiem czy uda mi się przyjechać do Białegostoku już w listopadzie, ale jeżeli tak, to też zagłosuję na Kozłowskiego i PiS. Mimo, że widziałem sondaże, to uważam, że PiS to jedyna partia, która ma w Białymstoku szansę na samodzielne rządzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kozłowski wreszcie rozliczy 19.09.06, 16:12 Boże uchowaj nas przed szambem zwanym PiS. Głosując na PiS, głosujesz na zaściankowość. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kozłowski wreszcie rozliczy 19.09.06, 16:14 A czego si.e spodziewałeś po duchu... Z powaznych kandydatów najlepszy zdecydowanie jest kandydat PO. Wynik wyboró będzie zalezał czy pseudoprawica się zblokuje czy nie. Jesli Tur i spólka nie będzie zblokowana z PIS to PO powinna wygrać wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kozłowski wreszcie rozliczy 19.09.06, 16:15 Duch uwielbia uszczęśliwiać Polaków na odległość. Proponuję przeprowadzkę tutaj i docenianie na bieżąco "osiągnięć" PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Kozłowski wreszcie rozliczy 19.09.06, 16:14 To lepiej nie przyjeżdżaj! Jak pis zacznie rządzić, to tu będzie jeszcze większy ciemnogród niż obecnie! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kozłowski wreszcie rozliczy 19.09.06, 16:33 jest prosty na to sposób. trzeba głosować na niePIS:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad79 Re: Kozłowski wreszcie rozliczy IP: 195.177.196.* 23.09.06, 15:58 koczisss napisał: > To lepiej nie przyjeżdżaj! > Jak pis zacznie rządzić, to tu będzie jeszcze większy ciemnogród niż obecnie! ależ "pisuar" tu rzadzi już od 15 lat , sprawdz sobie kto (nazwiska)obsadzał stanowiska prezydenta, wiceprezydentów, przewodniczących rady miejskiej od 1990 roku hehe. Właśnie im zawdzięczamy ten panujacy tu powszechnie ciemnogród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Truskolaski: Platforma na trzech filarach IP: *.elpos.net 19.09.06, 16:30 Nie wiem czy zauwazyliscie, ale to wlasnie osobom mieszkającym za granicą (USA itp.) zalezy na tym aby tu wygral i rządził PiS. Myślą, że im gorzej tutaj tym lepiej dla nich...Ja jestem za Truskolaskim, dość zaścianka! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Truskolaski: Platforma na trzech filarach 19.09.06, 16:35 Oni nie orientują się co się dzieje w Polsce... A kaczyńsi mile łechcze ich samopoczucie... obiecuje jakieś karty Polaka i tym podobne pomysły:) nie widzą oni tego co złego przynoszą rządy PIS w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptik Re: Truskolaski: Platforma na trzech filarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:46 Coz zaden z kandydatow na prezydenta mnie nie przekonuje.chyba jednak Truskolaski,bo Kozlowski to po prostu kontynuacja rzadow Tura.Do rady miasta zas bede glosowal na czlowieka nie na partie!! i do tego wszysstkich zachecam.nie wiem jeszcze kto bedzie w moim okregu,po opublikowaniu list zdecyduje,ale ludzie nie dajcie sie znowu omanic i nie glosujecie 'partyjnie',!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natt Rozsądne wołanie... 19.09.06, 18:11 Gość portalu: ptik napisał(a): > Do rady miasta > zas bede glosowal na czlowieka nie na partie!! > i do tego wszysstkich zachecam. (...)ludzie nie dajcie sie znowu omanic i > nie glosujecie 'partyjnie',!!! ...Niestety zupełnie na przysłowiowej ”puszczy” Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Rozsądne wołanie... 19.09.06, 19:01 Głosując na człowieka też głosujes na partię. W przypadku Truskolaski - na PO i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Rozsądne wołanie... 19.09.06, 19:03 poprawniej byłoby - "Truskolaskiego". Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Rozsądne wołanie... 20.09.06, 09:13 Zdecydowanie lepiej aby rządziłą PO niż PIS. Po tym co pokazał Kaczyński tym panom dziękujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koiol TUR tp PO nie PIS!!!!!!!!!! IP: *.elpos.net 19.09.06, 21:02 wam się trochę pomerdało tur to PO, PO go popierało Tyszkiewicz reklamował, a potem PO obsadziło VICE prezydentów, co ma pis do tura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptik Re: TUR tp PO nie PIS!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:01 A Kozlowski<Dobrzynski to byli vice-prezydenci ...TURA!!!! Obecnie zas sekretarzem miasta jest Paszkowski -czolowy dzialacz PIS-u....... Nic nam sie nie pomerdalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natt Re: TUR tp PO nie PIS!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:49 Poza tym skąd ta liczba mnoga? PO miała jednago vicka - Klima. Blecharczyk w szeregi PO wstąpił raptem trzy miesiące temu. Natomiast prawdą jest, że cztery lata temu Tyszkiewicz pomógł mocno Turowi wygrać. Ale każdy może się mylić, najważniejsze to do błedu się przyznać i starać się go naprawić. A do ciebie Duchu - głosując na PiS, głosujesz na samoobronę. I to jest dużo gorsze od magrinalnego w białym SLD. No bo co to za SLD, raptem dwóch chyba i to wyjątkowo niemrawych radnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad79 Re: TUR tp PO nie PIS!!!!!!!!!! IP: 195.177.196.* 23.09.06, 16:00 koczisss napisał: > To lepiej nie przyjeżdżaj! > Jak pis zacznie rządzić, to tu będzie jeszcze większy ciemnogród niż obecnie! ależ "pisuar" tu rzadzi już od 15 lat , sprawdz sobie kto (nazwiska)obsadzał stanowiska prezydenta, wiceprezydentów, przewodniczących rady miejskiej od 1990 roku hehe. Właśnie im zawdzięczamy ten panujacy tu powszechnie ciemnogród Białostocki ludek jest tak samo niereformowalny jak wybiereni przez niego tzw. reprezentanci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Truskolaski: Platforma na trzech filarach IP: *.elpos.net 02.10.06, 15:44 Super kandydat na Przezydenta Białegostoku. człowiek zrównoważony i mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis_fis tylko Truskolaski!!! IP: *.d4.club-internet.fr 02.10.06, 17:45 mam nadzieje, ze wygra,a miasto zacznie sie rozwijac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris_dk Re: tylko Truskolaski!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 17:06 TYLKO PO I TYLKO TRUSKOLASKI. PISUAR NIE WCHODZI W GRE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: tylko Truskolaski!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:03 18.09.06, 23:38 + odpowiedz Gość napisał. ......................." Byleby nie skrajności : PIS-y Samoobrony, Sld-e itp." Skrajności To PO iu PIS.Popatrzcie co się dzieje w Sejmie.Takiej eksplozji wzajemnej nienawiści dawno nie było.Jeżeli te praktyki przeniosą do Białegostoku to marna nasza przyszłość.Jedynym sensownym wyjściem w tej sytuacji to Sawicki. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: tylko Truskolaski!!! 15.10.06, 23:08 dla mnie skrajnością jest partia satelicka esbeków z WSI - PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: tylko Truskolaski!!! IP: *.csk.pl 15.10.06, 23:12 Dla mnie skrajnoscia jest zomowiec udajacy patriote. Ale czego tu po PiS-ie sie spodziewac. Samo dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwy żydek Re: tylko Truskolaski!!! IP: *.chilan.net 15.10.06, 23:48 ..Szanowny Panie Zenonie czy Pan uważasz ,że największym problemem mieszkańców kraju między Bugiem a Odrą jest nieustanna ,,bijatyka " między politykami? ...przygnębiający spektakl , którego jesteśmy świadkami rodzi uzasadnione podejrzenie ,że polska tzw. klasa polityczna to nieuleczalne matoły , którzy zajmują się wyłącznie sobą a nam ( czyt. elektoratowi ) wyznaczono rolę biernych obserwatorów ....poziom dyskursu politycznego , zbliża się do poziomu kloaki a dzielni politycy obrzucają się przysłowiowym gównem z coraz większym zapamiętaniem! ...mam pytanie do Szanownego Pana czy za tego rodzaju działania wyborcy ( czyt. suweren ) powinni płacić dzielnym politykierom ? ....szczęśliwie omijają nasz kraj klęski żywiołowe , wojny , konflikty religijne itd . więc co jest największym problemem ?....moim zdaniem beznadziejna klasa polityczna , niezdolna do pracy dla społeczeństwa i utrzymywanie za nasze pieniądze tego stada pasożytów jest na dłuższą metę całkowicie zbędne ! ...pańscy faworyci z PiS- u jak i reszta ,, politycznej " chołoty są siebie warci ...tylko co ma z tego Polska i tzw. szary obywatel ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: tylko Truskolaski!!! IP: *.proxy.aol.com 16.10.06, 03:04 Po co ta pisanina . Kozlowski w cuglach wygra , bo tak powinno byc . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: tylko Truskolaski!!! IP: *.csk.pl 16.10.06, 16:47 W cuglach to Kozlowski powinien chodzic i to jeszcze z chomontem na szyi i batem go, batem po tylku! hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś