Dodaj do ulubionych

PO staje na głowie

IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.09.06, 10:19
aby tylko nie wyszły ich szachrajstwa z całego 17 lecia
wiadomo że TVN jest ich medium, wiadomo że nie na rękę im wejście do koalicji
PSL, wtedy bowiem PiS będzie miał więcej czasu na czystki wśród agentury,
którą PO posiada w niezliczonych ilościach
dlatego robią z normalnego negocjowania politycznego ( nie ukrywajmy tak się
właśnie to odbywa) aferę watergate a oni niby są czyści, hhahahahaa
dziwi mnie tylko że nikt nie zauważa w jaki sposób dziennikarze TVN rozmawiają
z PiS a w jaki z PO
Obserwuj wątek
    • kamilar Re: PO staje na głowie 27.09.06, 10:21
      burak, podszywacz
      • Gość: zrobiony w balona a ja już myślałem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:21
        Że Kamilar zmądrzał
    • zewsi Re: PO staje na głowie 27.09.06, 10:33
      Z politykami Piś żaden dziennikarz nie potrafi rozmawiać. Ostatnio dostało się
      publicznej TVP, że nie tak rozmawiają jak chciałby PiS.
      • kamilar Re: PO staje na głowie 27.09.06, 10:35
        Zewsi, mógłbyś burakowi nie ospowiadać??:)
        • Gość: Czarna manka Re: PO staje na głowie IP: *.server.ntli.net 27.09.06, 10:45
          a co- zakaz jakis, cenzura znowu?
          Plochomu tancioru i jajca mieszajut
          • kamilar Re: PO staje na głowie 27.09.06, 10:50
            Nie do Ciebie pisałem i nie Ciebie prosiłem, tylko zewsi. Więc jak się nie
            podoba to Twoja sprawa.
            • Gość: kamila r od autorki IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.09.06, 11:06
              widzisz kamilar wyszło małe nieporozumienie nazywam się kamila r ( nazwiska nie
              zdradzam) i nie chciałam użyć twojego nicku jak widzę jest zarezerwowany dlatego
              przepraszam i proszę wyrozumiałość
              • kamilar Re: od autorki 27.09.06, 11:20
                w takim razie ja również przepraszam. To dlatego, że już miałem kilku
                podszywaczy i trochę przewrażliwiony jestem. Sorki:)
                • alex.4 Re: od autorki 27.09.06, 16:32
                  dziwne. Zrobiło się gorąco i zaczeły się pojawiać różne alexa.4 czy kamila r. Przyopadek czy sposób działania:)
                  • kamilar Re: od autorki 27.09.06, 16:52
                    Ja wierzę, że w tym wypadku to przypadek. Paraktyka zakładania kont na innych
                    portalach nauczyła mnie, że wbrew pozorom to popularny nick. Wszędzie indziej
                    był już zajęty.
                    • Gość: baku To nie przypadek ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:36
                      To wszystko Kamilar to spisek układu i WSI przeciwko Tobie !Jak nie wierzysz to
                      zapytaj sie Kaczyńskiego on Ci to wszytko wyjaśni ! :-))))))
    • koczisss Re: PO staje na głowie 27.09.06, 11:27
      A załagodzenie sprawy z wekslami, ochrona w sądach, fundusze z sejmu dla tych co
      przejdą do Pisu, to nie korupcja?
      • zewsi Re: PO staje na głowie 27.09.06, 11:30
        Ależ skąd, Koczisssie. PiS już przecież powiedział ustami szefa swego klubu, że
        to wszystko to potężna prowokacja lewicy, postkomunistów i liberałów a PiS to
        ofiara niecnych postępków wyżej wymienionych sił. :-)
        • koczisss Re: PO staje na głowie 27.09.06, 11:31
          Też prawda, a ten materiał to mistrzowski fotomontaż:)
          W sumie technika tak do przodu poszła:)
          • alex.4 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 16:33
            ciekawy jestem czy dziś premier oznajmi, że to wcale nie był Lipiński bo oni razem spędzili noc i jest to dowód na kłamstwo tvn:)
      • natt Re: PO staje na głowie 27.09.06, 11:31
        koczisss napisał:

> A załagodzenie sprawy z wekslami, ochrona w sądach, fundusze z sejmu dla tych
        c
        > o
        > przejdą do Pisu, to nie korupcja?

A historyjki o Kalim, małym murzyńskim chłopcu, przyjacielu Stasia i Nel nie
        znasz? ;))

Nabardziej podoba mi się dzisiejsza reakcja PiS, który przyłapany z reką w
        cudzej kieszeni wola ”łapać złodzieja”. Jak widać po inicjatorce tego wątku,
        niektórzy to kupują. Pozostaje mieć tylko nadzieję, żę tacy będą w mniejszości

• koczisss Re: PO staje na głowie 27.09.06, 11:32
          Sikasz im na twarz, a oni i tak mówią, że deszcz pada:)
          • zewsi Re: PO staje na głowie 27.09.06, 11:51
            Bo to są przecież chłopcy pis(s)owcy.
    • kamilar Re: PO staje na głowie 27.09.06, 14:45
      Rozmawiają w taki sam sposób. Zresztą to jest normalne, że ekipa rządzaca, bez
      znaczenia z jakiej formacji się wywodzi, jest na świeczniku czwartej władzy.
      Co do normalnych metod, to owszem, ale mętne gadanie, że to może kancelaria
      sejmu czyli podatnicy) pokryje weksle, u partii "odnowy moralnej" trochę nie
      uchodzi. W dodatku pamiętaj, że proponowano stanowisko osobie, która weszła w
      konflikt z prawem.
      • alex.4 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 16:35
        Nie wiesz że w ramach budowy IV RP zaostrza się walka klasowa:)?
        • Gość: Jan Winnicki Re: PO staje na głowie IP: 212.33.92.* 27.09.06, 17:03
          ja się z Panem zgadzam, to była ukartowana prowokacja określonych kół...
          • duch_zenona Re: PO staje na głowie 27.09.06, 17:11
            Ja zaś poczekam na wypowiedzi prawników czy PiS złamał prawo czy też działania
            na rzecz podkupywania posłów stanowiskami, itd są zgodne z prawem.

Czy mamy tu do czynienia z przestępstwem czy też z chorą histerią rozpętaną
            przez zgodny chór komuszków, Michników, Tusków i innych Lepperów.
            • kamilar Re: PO staje na głowie 27.09.06, 17:15
              Przytaczam sens wypowiedzi marszałka sejmu RP-Jurka MArka:
              ...czasy kiedy wszystko, co nie było zabronione, były dozwolone, już się
              skończyły...
              W domyśle nie tylko prawo, ale i inne czynniki wyznaczaja standardy życia
              społecznego i politycznego (politycznego dlatego, że Jurek mówił osytuacji w
              sejmie).
              • alex.4 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 17:19
                kiedy czytam wypowiedzi ducha to przezywam deja vu. Jakbym słyszał Millera, który bronił jakubowskiej
                • duch_zenona Re: PO staje na głowie 27.09.06, 17:25
                  a nie słyszałeś przypadkiem aleksieju głosu Roberta S. broniącego koalicji
                  PD-cji z komuszkami???

forum.demokraci.pl/topic.php?id=2007&s=20
                  • azp11 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 17:28
                    Nie wczytujesz się uważnie w to, co pisze Alex4. On już sympatyzuje z PO.
                    • duch_zenona Re: PO staje na głowie 27.09.06, 17:39
                      azp11 napisał:

> Nie wczytujesz się uważnie w to, co pisze Alex4. On już sympatyzuje z PO.
                      ------------------
                      To teraz aleksiej będzie walczył o sojusz PO z komuszkami?
                      • kamilar Re: PO staje na głowie 27.09.06, 17:42
                        no z Olejniczakiem, który w latach 45-56 był stalinowskim oprawcą, brał udział w
                        akcji Wisła. Po odwilży był aktywnym członkiem KC PZPR, podpisał też rozkaż
                        strzelania do górników.
                        • kotwicz69 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 18:16
                          no tyle to nie....ale podrabianie faktur, sprzeniewierzenie pieniedzy samorzadu
                          studentow SGGE, badz branie lapowek to malo......;)?
                          wybiorcza ta twoja pamiec kamilu, oj wybiorcza.......
                          • kamilar Re: PO staje na głowie 27.09.06, 18:21
                            A dowody masz??????
                            Zawsze Alexa4 prosisz, to ja proszę Ciebie o dowody na Olejniczaka. Inaczej
                            będziesz tylko .....
                            Bo ja mogę podobne rzeczy mówić o zawiszy, jednak tego nie robię.
                            • kotwicz69 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 18:35
                              ja nie...ale moze Pawel G. i prokuratura....;)?
                              wiadomosci.wp.pl/kat,9911,wid,8355800,wiadomosc.html?ticaid=1266a
                              a tak z innej beczki....."kilkadziesiat" i zalaczony obrazek:
                              wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3647418.html
                              ciekawe kto uczyl dziennikarzy podstaw matematyki........;)?
                              chcesz pisac o Zawiszy....pisz....demokracje przeciez macie....zobaczymy, czy
                              Wiadomosci to podchwyca........
                              • alex.4 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 19:44
                                Dziś Ziobro tłumaczył dlaczego nie chce podjąc żadnych kroków przeciw przypadkowi korupcji jaki nagrali dziennikarze TVN. Przypominało to zupełnie Jaskiernię....
                                • duch_zenona Re: PO staje na głowie 27.09.06, 20:35
                                  Wiem, aleksieju - twój idol, car Putin dawno by ich na sybir wysłał, gdyby mógł.

Nie dziwi mnie więc twoja bolszewicka pogarda do polskiego prawa, która pozwala
                                  ci stawiać na jednej szali ludzi nie karanych i pospolitych przestępców typu
                                  Jaskiernia.
                                  • alex.4 Re: PO staje na głowie 28.09.06, 09:41
                                    duchu jesteś bardziej żałosny niż sądziłem. Nie wiem skąd wziełeś tego Putina, to chyba projekcja twoich marzeń.... uciekasz się do kłamstw. To się nazywa "odnowa moralna"
                  • alex.4 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 17:30
                    Dalsze trwanie tego sejmu będzie działa tylko na niekorzyść PIS. Większości teraz uzbierać się nie da. PSL będzie ostrozne i raczej będzie zajmowało pozycję wyczekującą. W takich warunkach w sejmie może przejść komisja śledcza do spraw kupowania przez PIS posłów, i do spraw SKOKów. To powinno pogrązyć PIS. Nocne igraszki A. Lipińskiego z Beger zatopią PIS i IV RP
                    • duch_zenona Re: PO staje na głowie 27.09.06, 17:46
                      A nie pomyślałeś, że gdyby Bergerowej prowokacja skończyłaby się rozwiązaniem
                      sejmu, to najwięcej zyskałaby Samoobrona? Czyim kosztem? Oczywiście kosztem PSL,
                      który bazuje na tym samym elektoracie.

Musisz aleksieju nauczyć się samodzielnie myśleć a nie ulegać propagandzie.
                      • kamilar Re: PO staje na głowie 27.09.06, 17:51
                        To, że Samobrona wg Ciebie na tym skorzysta nie zmienia faktu, że na PiS został
                        przyłapany na chamstwie i przekrecie.
                        • duch_zenona Re: PO staje na głowie 27.09.06, 18:25
                          To prawnicy osądzą, czy działania PiS są zgodne z prawem. Jeszcze większym
                          chamstwem jest rozpętanie wściekłej kampanii propagandowej przez koalicję
                          PO-SLD. Myślę, że ten zamach stanu nie uda się.

Jak wiesz coś o jakichś przekrętach, to zgłoś to do prokuratury!
                          • kamilar Re: PO staje na głowie 27.09.06, 19:05
                            Zamach satnu. Buchahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahah gardzisz PO i
                            SLD a wcla nie jesteś lepszy, zamach stanu dobre sobie.
                            • azp11 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 19:12
                              Proponuję określenie: różowa rewolucja.
                              • kotwicz69 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 19:18
                                to kiedy ma byc ten POchod.....do ktorego zacheca rowniez Borowski....?
                                • azp11 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 19:24
                                  To mnie o to pytasz?
                                  • kotwicz69 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 19:25
                                    nie, kazdego ktory wie.......
                                    • kotwicz69 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 19:31
                                      a ty nie wiesz....;)?
                                      • azp11 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 19:36
                                        Nie planowałem udziału. Spytaj Alexa4.
                              • alex.4 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 19:45
                                ja nazwałbym to: powtórka z Rywina
                                • kotwicz69 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 19:52
                                  alex.....to kiedy ma sie odbyc ta Pochodna demonstracja....?
                                  • alex.4 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 19:56
                                    spytaj się organizatorów:)
                                    • kotwicz69 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 19:59
                                      tez nie wiesz....?
                                      • alex.4 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 20:02
                                        Data jest podana publicznie, więc to jest oczywiste:)
                                        • kotwicz69 Re: PO staje na głowie 27.09.06, 20:05
                                          no to teraz gwozdz programu......alus...histeryku jeden.....co obchodziles
                                          dawniej 7 Pazdziernika.....;)?
                                          przypomnij nam wszystkim........ciekawe kto zaproponowal date
                                          Tuskowi..buhahahahhah;)!
                                          • alex.4 Re: niekompetencja kotwicza 27.09.06, 20:11
                                            nie wiem ja ty, ale ja nigdy nic nie obchoziłem 7 października. Podobnie zresztą jak nie obchoziłem rocznic 7 listopada (bo rozumiem, ze chodziło ci o rewolucje październikowej):) czyli kotwicz po raz kolejny pokazałeś swoją niekompetencję:)
                                            • duch_zenona Re: niekompetencja kotwicza 27.09.06, 20:21
                                              A jaki komuch się dziś przyzna do swej miłości do moskiewskich towarzyszy???

Święta wielikoj aktiabrskoj riewolucji obchodziły w Polsce krasnoludki. Czerwone
                                              i różowe.
                                            • kotwicz69 Re: kompromitacja histeryka historii najnowszej.:) 27.09.06, 20:29
                                              nie alus....biedny alus....nie chodzilo mi o 7 listopada.....a jedynie 7
                                              pazdziernika.......
                                              czyzby tylko zlosliwa ironia losu, czy tez wielu z nich bedzie POchodowac....;)?
                                              odpowiedz ponizej....pod numerem 2...;):
                                              www.polskaludowa.com/quiz/odp_01.htm
                                              • alex.4 Re: kompromitacja kotwicza 28.09.06, 09:39
                                                kotwicz po prostu pomyliły ci się miesiace:)
                                                jak będziesz coś piał i powoływał sie na jakieś fakty to sprawdz najpierw kiedy one były, aby się nie kompromitować. Wyraźnie pisałęś o obchodzeniu w przeszłosci 7 października:)
                                                • kotwicz69 Re: kompromitacja alexa 28.09.06, 13:22
                                                  alus....to po rozstaniu z partia tak cie kreci, ze nie potrafisz czytac....;)?
                                                  przeciez wyraznie mowilem o 7 pazdziernika......swiecie MO i SB misiu...juz nie
                                                  pamietasz......;)?:
                                                  www.polskaludowa.com/quiz/odp_01.htm
                                                  • alex.4 Re: kompromitacja kotwicza 28.09.06, 13:30
                                                    tradycyjnie nie potrafisz przyznać się do błędu:)
                                                  • kotwicz69 Re: kompromitacja Suskiego.... 28.09.06, 13:34
                                                    no to jeszcze raz....bo chybas nie pismienny, nie czytelny....
                                                    wskaz na blad....:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=49327572&a=49365975
                              • duch_zenona Re: PO staje na głowie 27.09.06, 20:38
                                azp11 napisał:

> Proponuję określenie: różowa rewolucja.
                                ---------------
                                Coś słyszałem o czerwonym ścierwie zbierającym się pod sejmem. To różowi też tam
                                się zbierają?
                                • kotwicz69 Re: PO juz nic nie staje......;)! n/t 27.09.06, 20:56

• duch_zenona Re: PO juz nic nie staje......;)! n/t 27.09.06, 23:38
                                    A wiesz czemu? Bo za bardzo trzęsą d-pą (ze strachu).
                                    • Gość: Łomża Re: PO juz nic nie staje......;)! n/t IP: *.lomza.mm.pl 28.09.06, 00:15
                                      Niestety czytając ten wątek stwierdzam ,że połowa z was nie widzi zadnego
                                      problemy a druga połowa napędza koniunkturę nienawiści więc pewnie są z PO .Po
                                      obejrzeniu tych taśm widziałem :
                                      normalne negocjacje w sprawie przejścia do innego klubu- chyba nik nie miał
                                      złudzeń że to się tak odbywa ? Jeżeli miał to do przedszkola
                                      No i to że kaczyniak powiedział renatce żeby się waliła bo ministrem nie
                                      będzie bo rok temy zdała maturę

WG mnie kaczyniak powinien iś jeszce dalej i razp......to towarzystwo i posłac
                                      do domu a ich diety rozdac biednym.To jest robota .cztery lata opozycja
                                      opluwa rządzących aby potem sama byc opluwana za to za co sama pluła

Myślę że społeczeństwo było by bardzo wdzięczne za to aby już więcej nie
                                      ogladac:
                                      jasia fasolę rokitę
                                      wnuczka z wermachtu
                                      przestępcę leppera
                                      no i całego czerwonego złodziejstwa

• Gość: zosia Re: PO juz nic nie staje......;)! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 01:00
                                        pomidor
                                        • Gość: Łomza Re: PO juz nic nie staje......;)! n/t IP: *.lomza.mm.pl 28.09.06, 01:33
                                          Widac Zosiu nie każdy ma w głowie PO midory
                                          • alex.4 Re: PO juz nic nie staje......;)! n/t 28.09.06, 09:44
                                            łomzo normalne negocjacje? Zaremba słusznie przypomniał casus Piekarskiej, która zostałą podkupiona przez L. Millera. Kaczyński po prostu stosuje teakie same metody coi Miller. Jesli dla ciebie Miller to norlanie funkcjonujace państwo to gratuluje
                                            • duch_zenona Re: PO juz nic nie staje......;)! n/t 28.09.06, 15:33
                                              Za to z 2-3 wyjątkami PO zawsze głosuje tak jak partia Milera - SLD. Taka tajna,
                                              ale zgrana koalicja?

A ładnie tak oszukiwać wyborców i publicznie odżegnywać się od komunistów?
                                              • alex.4 Re: PO juz nic nie staje......;)! n/t 28.09.06, 15:45
                                                widzę, ze osatatnie sondaże które pokazują zanczny odpływ wyborców od PIS zupełnie odebrał ci rozum. To co piszesz jest skrajna abberacją. Myślałem, że jesteś bardziej myślącą osobą a nie prymitywnym propagandzistą
                                                • duch_zenona tu jest odpowiedź, komu rozum odebrało 28.09.06, 17:09
                                                  I kto jest kłamliwym propagandzistą, który w swym prymitywiźmie nazywa
                                                  przestępcami ludzi, którzy nie złamali prawa?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=49309428&a=49424478
    • Gość: pp Re: PO staje na głowie IP: 212.33.83.* 28.09.06, 10:41

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka