Dodaj do ulubionych

p. Jola Stępowska

03.07.05, 10:57
Iza, Fionna! Tak sobie czytalam posty i sie doczytalam, ze mamy , a raczej
nasze dzieciaki maja ta sama rehabilitantke :) Moze nawet sie kiedys u niej
widzialysmy.... :)Ale ten swiat jest maly :) Zeby bylo smieszniej, to my obok
jej gabinetu mieszkamy:)
Buziaki!
Obserwuj wątek
    • fionna Re: p. Jola Stępowska 05.07.05, 12:55
      my niestety mamy daleko - a bywamy najczęściej w piatki wieczorem
      mama_michalka napisała:

> Iza, Fionna! Tak sobie czytalam posty i sie doczytalam, ze mamy , a raczej
      > nasze dzieciaki maja ta sama rehabilitantke :) Moze nawet sie kiedys u niej
      > widzialysmy.... :)Ale ten swiat jest maly :) Zeby bylo smieszniej, to my obok
      > jej gabinetu mieszkamy:)
      > Buziaki!
      • aneta68 Re: p. Jola Stępowska 05.07.05, 21:33
        Dołącze do Was - my też tam się rehabilitujemy.
        Aneta
        • iza_luiza Re: p. Jola Stępowska 05.07.05, 21:52
          My nie jeździmy do gabinetu, p. Jola przyjeżdża do Maćka, a i tak jest jednym z
          trudniejszych pacjentów, bo się nadziera na sam jej widok i dopiero ostatnio
          zaczyna się do niej półgębkiem uśmiechać...
          a od poniedziałku mamy turnus w CZD, koniec spania zaczyna się poranne
          wstawanko :/
          • mama_michalka Re: p. Jola Stępowska 06.07.05, 08:33
            My mielismy poprostu farta, bo wybieralismy gabinet najbilizej domu. I tak nam
            sie trafilo:) Nawet jak nie mam wizyty, to czasami wpadamy tam z Michalkiem w
            odwiedziny (a przy okazji na czujny przeglad:)) Iza, trzymam kciuki, dasz rade.
            • aluu Re: p. Jola Stępowska 07.07.05, 17:54
              cześć
              też sie dołączam, ja i mój Maciulek też przyjeżdżamy do pani Joli...
              i jak iza_luiza mamy teraz turnus w CZD!

iza_luiza, jak często są te turnusy w CZD, bo miałam dziś zapytać i znów zapomniałam...
              • iza_luiza Re: p. Jola Stępowska 07.07.05, 23:14
                w jakim sensie jak często ? to zależy jak się zapiszesz, my czekaliśmy prawie
                pół roku, więc teraz od razu się zapisujemy na następny :/
                na którą idziesz ? bo my od poniedzialku na 9:40
                • aluu Re: p. Jola Stępowska 08.07.05, 10:24
                  My chodzimy od poniedziałku o godz 12.00 i dziś już koniec... szkoda, bardzo mi się podobało (chyba najbardziej to, że było za darmo, hihihi). Ale szczerze mówiąc i pani Jola i pan Piotr ćwiczyli z Maluszkiem profesjonalnie i z sercem.
                  Wobec tego też zapiszemy się dziś na następny turnus, mam nadzieję że nie trzeba będzie czekać aż pół roku !?!? To by było bez sensu, gdybyśmy nie rehabilitowali się prywatnie!
                  • fionna Re: p. Jola Stępowska 08.07.05, 12:24
                    za parę miesięcy na pewno, chyba że uda wam się gdzieś wcisnąć.
                    My w tym roku bylismy w styczniu, w kwietniu i będziemy w sierpniu
    • qdachi Re: p. Jola Stępowska 19.07.05, 12:00
      Ja tez tam rehabilitowałam. Super babka :)
    • mada27 Re: p. Jola Stępowska 19.07.05, 21:33
      A można prosić o jakieś namiary do niej?
    • qdachi Re:namiary 20.07.05, 08:55
      od 15 godz. gabinet. 8137389 i prosić z Panią Jolą.Szczerze polecam, pewnie z
      terminami będzie kiepsko :(
      • pszczolkamaja Re:namiary 20.07.05, 10:38
        Czy to Chodzi o tę Panią co ma gabinet na Wiatracznej25/28 - jesli tak to też
        polecam :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka