Gość: solenizant IP: *.elpos.net 24.10.06, 18:26 dzis sa moje imieniny, czego mi zyczycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: idzikczortu Re: i m i e n i n y IP: *.sub-66-174-93.myvzw.com 24.10.06, 18:43 Ja tam jestem przyjazny ludziom, zycze wiec - Wszystkiego Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: i m i e n i n y 24.10.06, 19:26 Gość portalu: idzikczortu napisał(a): > Ja tam jestem przyjazny ludziom, zycze wiec - Wszystkiego Najlepszego! ja również, a jesteś Antoni czy Marcin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solenizant Re: i m i e n i n y IP: *.elpos.net 24.10.06, 19:50 moge odpowiedziec, ze dzis jest tez Rafała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: i m i e n i n y IP: *.csk.pl 24.10.06, 20:05 Coś Ty, za Pytię robisz. Wstydzisz się własnego imienia. A może nie masz swojego patrona,to urzędnicy Pana Boga nie chcieli Cię ochrzcić. Żaden wstyd, wybierz sobie któregoś świętego z ładnym imieniem i jak znalazł. Sam przyjdę na taki chrzest chociaż nie przepadam za tymi zawodowymi hipokrytami i tym całym szrafażem kadzidlanocołaskAtacowym. Czy tak czy nie - samych radości, więcej otwartości, mniej ni to ni sio, zawsze: tak-tak , nie-nie. Odpowiedz Link Zgłoś