Gość: Mikkelson IP: 81.7.64.* 25.10.06, 13:32 viduramziu.lietuvos.net/ ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 10bkpm Re: Mapa IP: 207.164.214.* 25.10.06, 18:20 piekna mapa i pomyslec; caly ten obszar byl rzadzony z Krakowa. wspanialy przyklad polskiej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikkelson Re: Mapa IP: 81.7.64.* 26.10.06, 11:14 A žądzili Litwini. Tak, to wspanialy przyklad Litewskiej historji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Mapa IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.10.06, 11:27 Gość portalu: Mikkelson napisał(a): > A žądzili Litwini. > > Tak, to wspanialy przyklad Litewskiej historji. wybacz, jeżeli wcześniej juzo tym pisałeś, ale mam pytanie - gdzie aktualnie mieszkasz ? chodzi mi o konkretne miasto, nie żaden adres Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Mapa 26.10.06, 11:53 A cożesz tu za dyskruminację uprawiasz MARTM!'ie szanowny! Czy internauci li tylko po miastach są ulokowani? Nie można to na prowicyji pomieszkiwać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Mapa IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.10.06, 12:59 zewsi napisał: > A cożesz tu za dyskruminację uprawiasz MARTM!'ie szanowny! > Czy internauci li tylko po miastach są ulokowani? > Nie można to na prowicyji pomieszkiwać? kajam się padając na ziemię :D nie mniej jednak dalej czekam na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 10bkpm Re: Mapa IP: 207.164.214.* 26.10.06, 15:04 Gość portalu: MARTM! napisał(a): > Gość portalu: Mikkelson napisał(a): > > > A žądzili Litwini. > > > > Tak, to wspanialy przyklad Litewskiej historji. > > wybacz, jeżeli wcześniej juzo tym pisałeś, ale mam pytanie - gdzie aktualnie mi > eszkasz ? chodzi mi o konkretne miasto, nie żaden adres Martm nie zadawaj mikusiowi takich trudnych pytac! on nie wie ,przeciez wszystkie domy wariatow wygladaja od srodka tak samo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak 13 Re: Mapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:56 -------------------------------------------------------------------------------- Mikki w jednym się z tobą zgodzę najlepsze KUR.Y to Litwnki są ozdobą europejskich burdeli . Odpowiedz Link Zgłoś