Dodaj do ulubionych

klinika arciszewskiego

26.10.06, 14:55
co sądzicie o porodach w klinice Arciszewskiego?
Obserwuj wątek
    • fajniuch Re: klinika arciszewskiego 26.10.06, 15:09
      jak najbardziej polecam :) 13 września urodził się tam Syn Krzysiu zwany także
      Szkszatem, poród-cesarka (na życzenie), zero problemów, czysto, lekarze i
      pielęgniarki pierwsza klasa :)

polecam!

zdrowia Tobie i Dziecku życzę!
      • Gość: mk Re: klinika arciszewskiego IP: 212.33.74.* 26.10.06, 15:25
        na pewno lepiej tam niz u pana R.U. w PSK.
      • maldrozd Re: klinika arciszewskiego 26.10.06, 16:32
        dzięki!! Twojemu synkowi również dużo zdrówka!
        A jak ze sprzętem tam jest, chodzi mi o sprzęt do opieki nad noworodkami w razie
        zagrożenia....
        • nutopia Re: klinika arciszewskiego 26.10.06, 19:41
          poczytaj tu
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=38052684&s=0
    • Gość: alisia Re: klinika arciszewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 08:02
      złego słowa powiedziec nie można
      • Gość: LB Re: klinika arciszewskiego IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.10.06, 11:16
        co do fachowosci ,mam duże ..........
        • Gość: nutopia Re: klinika arciszewskiego IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.10.06, 11:18
          to może obszerniej o tych....
          • Gość: Asia Re: klinika arciszewskiego IP: *.elpos.net 29.10.06, 12:48
            A ja powiem zle slowo,wprawdzie nie o porodach ale o leczeniu.Potrzebowalam
            malego zabiegu laserowego i lekarka wynajdywala u mnie coraz to inne
            dolegliwosci ,zeby tylko kase wyciagnac(jak sie w koncu zorientowalam )bo
            zabieg byl w takiej samej cenie jak wizyta ale wymagal wiekszej oczywiscie
            uwagi co do mojej osoby.No i w koncu jak sie nazbierala pokazniejsza sumka to
            mialam zabieg,ktory nic mi nie pomogl(lekarka zle nastawila moc urzadzenia).W
            innym miejscu za cene jednej wizyty mialam go od razu przeprowadzony i wszytsko
            jest ok
            • nutopia Re: klinika arciszewskiego 29.10.06, 13:51
              chodze do Arciszewskiego od lat 15 i zawsze wszystko było ok. Poprowadził też
              moją ciązę ale jak rodzilam to jeszcze nie miał porodówki więc rodziłam na
              Parkowej i nie mam zadnych zastrzezeń.
              Niemniej jednak słyszałam dużo róznych sprzecznych opinii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka