maldrozd 26.10.06, 14:55 co sądzicie o porodach w klinice Arciszewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajniuch Re: klinika arciszewskiego 26.10.06, 15:09 jak najbardziej polecam :) 13 września urodził się tam Syn Krzysiu zwany także Szkszatem, poród-cesarka (na życzenie), zero problemów, czysto, lekarze i pielęgniarki pierwsza klasa :) polecam! zdrowia Tobie i Dziecku życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: klinika arciszewskiego IP: 212.33.74.* 26.10.06, 15:25 na pewno lepiej tam niz u pana R.U. w PSK. Odpowiedz Link Zgłoś
maldrozd Re: klinika arciszewskiego 26.10.06, 16:32 dzięki!! Twojemu synkowi również dużo zdrówka! A jak ze sprzętem tam jest, chodzi mi o sprzęt do opieki nad noworodkami w razie zagrożenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: klinika arciszewskiego 26.10.06, 19:41 poczytaj tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=38052684&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alisia Re: klinika arciszewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 08:02 złego słowa powiedziec nie można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: klinika arciszewskiego IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.10.06, 11:16 co do fachowosci ,mam duże .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: klinika arciszewskiego IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.10.06, 11:18 to może obszerniej o tych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: klinika arciszewskiego IP: *.elpos.net 29.10.06, 12:48 A ja powiem zle slowo,wprawdzie nie o porodach ale o leczeniu.Potrzebowalam malego zabiegu laserowego i lekarka wynajdywala u mnie coraz to inne dolegliwosci ,zeby tylko kase wyciagnac(jak sie w koncu zorientowalam )bo zabieg byl w takiej samej cenie jak wizyta ale wymagal wiekszej oczywiscie uwagi co do mojej osoby.No i w koncu jak sie nazbierala pokazniejsza sumka to mialam zabieg,ktory nic mi nie pomogl(lekarka zle nastawila moc urzadzenia).W innym miejscu za cene jednej wizyty mialam go od razu przeprowadzony i wszytsko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: klinika arciszewskiego 29.10.06, 13:51 chodze do Arciszewskiego od lat 15 i zawsze wszystko było ok. Poprowadził też moją ciązę ale jak rodzilam to jeszcze nie miał porodówki więc rodziłam na Parkowej i nie mam zadnych zastrzezeń. Niemniej jednak słyszałam dużo róznych sprzecznych opinii Odpowiedz Link Zgłoś