Dodaj do ulubionych

Bankowa dyskryminacja

IP: 212.160.236.* 16.11.06, 07:30
Buhahaha, ZMK dbający o lokatorów! Dowcip tysiąclecia, hahaha. A do której u
nich jest czynna kasa i ile dni roboczych w tygodniu, bo z całą pewnością nie
pięć i nie do piętnastej. Jeden dzień pracują (niby) do 16-ej, ale przyjdź za
piętnaście - wszyscy ubrani stoją pod drzwami i jeszcze wielka obraza
majestatu, bo ktoś im śmie głowę zawracać. Zresztą tak jest zawsze, o której
by się nie zaszło. Ale przysyłać rachunki za Bóg wie co to wiedzą jak, oj
wiedzą. BEZNADZIEJA :///
Obserwuj wątek
    • Gość: gorszy Bankowa dyskryminacja IP: 212.33.83.* 16.11.06, 07:34
      Jestem tym gorszym, to skandal, ZMK powinien zmienić bank / skoro bankowi nie
      zależy na klijencie/
      • Gość: sbs Re: Bankowa dyskryminacja IP: 80.50.104.* 16.11.06, 08:00
        > Jestem tym gorszym, to skandal, ZMK powinien zmienić bank / skoro bankowi nie
        > zależy na klijencie/
        Zmien kraj jesli nie zalezy ci na ortografii, ty kliencie.
    • Gość: Klient KB Bankowa dyskryminacja IP: 85.232.227.* 16.11.06, 11:15
      Kredyt Bank to najgorszy bank w jakim kiedykolwiek mialem nieprzyjemnosc
      zalatwiania spraw. Ja sie tylko dziwie dlaczego oni jeszcze nie wprowadzili
      oplaty za oddychanie ich powietrzem w ich budynku. Bo oplaty sa tam chyba za
      wszystko. Kiedys placilem mandat otrzymany od Strazy Miejskiej. Specjalnie
      pytalem straznika gdzie wplacic zeby bylo szybko. Wiec powiedzial mi ze Urzad
      Miejski ma konto w KB. Poszedlem do oddzialu na Mickiewicza i jakie bylo moje
      zdziwienie kiedy sie dowiedzialem ze musze zaplacic 15 zlotych prowizji ! Bo
      Urzad Miasta ma konto w KB, ale na Warszawskiej a nie na Mickiewicza. Wiec
      chcieli ode mnie 15 zl za to ze przeleja pieniadze miedzy wlasnymi oddzialami,
      pieniadze wplacone w ich okienku. Od tamtej pory nawet sie nie zblizam do KB bo
      dla mnie ten bank to jakis dziwny twor z minionej epoki.
      • Gość: pracownik Re: Bankowa dyskryminacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 19:23
        ...w naszym kraju to jest taka moda,że się każdy zna na wszystkim, na leczeniu,
        na piłce nożnej,na bankowości itd...A tym mandatem to się nie ma tak co szczycić!!!
        • Gość: piterek Re: Bankowa dyskryminacja IP: *.bsk.vectranet.pl 16.11.06, 21:13
          a moze KB musi odrobic "trafnie" ulokowane kredyty w fundacje salezjanska ? -
          nieprawdaz pracowniku ?
        • Gość: piterek Re: Bankowa dyskryminacja IP: *.bsk.vectranet.pl 16.11.06, 21:17
          PS. Jakby co tez jestem pracownikiem banku i odrozniam Wn od Ma, prowizje od
          oplaty i takie tam inne duperele. I jesli cos jest w moim banku dobre to bede
          tego bronil i udowadnial ze jest dobre, a jesli bedzie do d.. to powiem ze
          faktycznie jest do d.., ale niestety wlasciciel (zagraniczny) rulez.... ot i
          wszystko
      • kamilar Re: Bankowa dyskryminacja 16.11.06, 21:34
        A czy przypadkiem nie ma dwóch "kredyt banków"?? Z czerwonym szyldem Kredyt Bank
        i niebieskim KB.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka