Gość: kafarski IP: *.access.telenet.be 06.12.06, 10:17 a ja myślałem całe życie że tą działke nie chce sprzedać własciciel. jednak od Gierka już przeszkoda były tylko przepisy. ciekawe czy nowi radni 17 lat po komunie coś w końcu wymyślą :p. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bd Re: Potrzebna dobra wola IP: 212.244.211.* 06.12.06, 13:46 Pan naczelnik Tokajuk wypowiedział sie nieprecyzyjnie - planu nie mozna było uchwalic bo urząd/ tzn nadzorowany przez niego wydział/ popełnił błędy proceduralne skutkujace nieważnościa planu po jego uchwaleniu przez radę miejską, dlatego nalezy powtórzyć część procedury. Odpowiedz Link Zgłoś
natt Re: Potrzebna dobra wola 06.12.06, 14:14 Gość portalu: bd napisał(a): > Pan naczelnik Tokajuk wypowiedział sie nieprecyzyjnie - planu nie mozna było > uchwalic bo urząd/ tzn nadzorowany przez niego wydział/ popełnił błędy > proceduralne skutkujace nieważnościa planu po jego uchwaleniu przez radę > miejską, dlatego nalezy powtórzyć część procedury. Tak, tak panie Bogusławie - hipermarkety to siedliska szatana. A co do powtarzania procedury, niekończacych się wniosków i interpelacji - to Pana specjalność. Radzić, radzić i radzić, mówić, mówić i mówić byle nie podjąć żadnej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bd Re: Potrzebna dobra wola IP: 212.244.211.* 07.12.06, 08:19 Zamiast obrażania /się?/ i pomawiania innych lepiej byłoby pisać jak się mają sprawy. Nie odpowiada prawdzie opinia, iz jestem za radzeniem a nie za szybkim podejmowaniem dobrych decyzji Odpowiedz Link Zgłoś