Gość: nuno IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 16:02 ...bo dopiero co wróciłem i nie mogłem wziąć udziału(szlak by to trafił, tylko zmąkłem jak cholera !!!) pozdrawiam forumowiczów i redakcje ps.dzięki za artykuł w Stolecznej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stolek Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: *.gazeta.pl 30.05.01, 16:12 Zapis czata wkrótce pod adresem www.gazeta.pl/czat, a skrót jutro w Stołecznej. Niewykluczone, że na pytania, na które Gość nie zdążył odpowiedzieć na czacie, odpowie wkrótce na łamach „Stołecznej” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuno Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 16:42 super, jeszcze raz dzięki za temat i czata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ?? UZUPEŁNIENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 16:55 Gość portalu: nuno napisał(a): > ...bo dopiero co wróciłem i nie mogłem wziąć udziału(szlak by to trafił, tylko > > zmąkłem jak cholera !!!) Nie załamuj się... Ja dopiero też wróciłem. I też zmokłem jak cholera (ale tylko przez chwilę - podczas maratonu z samochodu do domu:)). I też proszę o info. I też pozdrawiam NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuno Re: przeczytaj artykuł w stolecznej !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 17:02 warto, podobno w planach jest kilka nowych drapaczy,, ale dowiemy sie o nich pewno tuż przed budową, bo tak to znowu jacyś idioci by protestowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darecky Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: 213.241.65.* 30.05.01, 18:46 No wlasnie ... mi tez sie nie udalo zalogowac o 14:00 Na przyszlosc prosba do Gazety o pozniejsze terminy takich czatow Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuno Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 19:24 to jestem ciekaw czy padły pytania typu: kiedy powstanie wieżowiec wyższy od PKiN, mam nadzieje że taki Lechita nie blokował czatu i że dowiemy sie czegoś o stołecznych wieżowcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuno Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 19:24 niedługo ten czat będzie w archiwum i będzie można przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: *.*.*.* 31.05.01, 09:37 brałem udział w całym czacie i niestety tak naprawdę to niczego nowego się nie dowiedziałem. Jedyną konkretną informacją było to, iż upadł projekt Korona warszawska z powodu braku infrastruktury!! Niestety. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widok 9 Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: 195.117.228.* 31.05.01, 10:42 Brak infrastruktury!!! Kiedyś pisałem, że w Warszawie bardziej od wieżowców na dzisiaj potrzebna jest infrastuktura (wodociągi, kanalizacja, energetyka, komunikacja). Nikt mnie wtedy nie poparł, a raczej odwrotnie. A teraz, proszę zauważyliśmy taki mały problem- brak infrastruktury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYP Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: *.we.mediaone.net 31.05.01, 11:29 Gość portalu: Widok 9 napisał(a): > Brak infrastruktury!!! > Kiedyś pisałem, że w Warszawie bardziej od wieżowców na dzisiaj potrzebna jest > infrastuktura (wodociągi, kanalizacja, energetyka, komunikacja). Nikt mnie > wtedy nie poparł, a raczej odwrotnie. A teraz, proszę zauważyliśmy taki mały > problem- brak infrastruktury. Eeee tam, po co sie sprzeczac. Wiadomo jest ze aby powstala kubatura 700.000 do 1 miliona metrow szesciennych w samym centrum to obecna infrastruktura musi byc zreperowana i nowa zbudowana. Wszyscy by chcieli tego ale fakty sa takie ze rzad Warszawy musi miec priorytety. Warszawa sie zatlala wiec metro i drogi to podstawa, to samo z taborem autobusowym i tramwajowym. Powoli sie z tym uporamy i wtedy Warszawa zainwestuje w bardziej "extrawaganckie" projekty, np. generalnej modernizacji infrastruktury w Centrum. Nie od razu Krakow zbudowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makler Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.01, 14:12 dzisiaj wieczorem, a najdalej jutro cały czat będzie można przeczytać w archiwum POZDRAWIAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś