Dodaj do ulubionych

CO BYŁO NA CZACIE O 14 ????????????????????

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 16:02
...bo dopiero co wróciłem i nie mogłem wziąć udziału(szlak by to trafił, tylko
zmąkłem jak cholera !!!)
pozdrawiam forumowiczów i redakcje

ps.dzięki za artykuł w Stolecznej
Obserwuj wątek
    • Gość: stolek Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: *.gazeta.pl 30.05.01, 16:12
      Zapis czata wkrótce pod adresem www.gazeta.pl/czat, a skrót jutro w Stołecznej.
      Niewykluczone, że na pytania, na które Gość nie zdążył odpowiedzieć na czacie,
      odpowie wkrótce na łamach „Stołecznej”
      • Gość: nuno Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 16:42
        super, jeszcze raz dzięki za temat i czata
    • Gość: nocoment Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ?? UZUPEŁNIENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 16:55
      Gość portalu: nuno napisał(a):

> ...bo dopiero co wróciłem i nie mogłem wziąć udziału(szlak by to trafił, tylko
      >
      > zmąkłem jak cholera !!!)

Nie załamuj się... Ja dopiero też wróciłem. I też zmokłem jak cholera (ale tylko
      przez chwilę - podczas maratonu z samochodu do domu:)). I też proszę o info. I
      też pozdrawiam

NO COMMENT
    • Gość: nuno Re: przeczytaj artykuł w stolecznej !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 17:02
      warto, podobno w planach jest kilka nowych drapaczy,, ale dowiemy sie o nich
      pewno tuż przed budową, bo tak to znowu jacyś idioci by protestowali
    • Gość: darecky Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: 213.241.65.* 30.05.01, 18:46
      No wlasnie ... mi tez sie nie udalo zalogowac o 14:00
      Na przyszlosc prosba do Gazety o pozniejsze terminy takich czatow
      Pozdrawiam
      • Gość: nuno Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 19:24
        to jestem ciekaw czy padły pytania typu: kiedy powstanie wieżowiec wyższy od
        PKiN, mam nadzieje że taki Lechita nie blokował czatu i że dowiemy sie czegoś o
        stołecznych wieżowcach
      • Gość: nuno Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 19:24
        niedługo ten czat będzie w archiwum i będzie można przeczytać
        • Gość: rafik Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: *.*.*.* 31.05.01, 09:37
          brałem udział w całym czacie i niestety tak naprawdę to niczego nowego się nie
          dowiedziałem.
          Jedyną konkretną informacją było to, iż upadł projekt Korona warszawska z
          powodu braku infrastruktury!!
          Niestety.

pozdrawiam
          • Gość: Widok 9 Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: 195.117.228.* 31.05.01, 10:42
            Brak infrastruktury!!!
            Kiedyś pisałem, że w Warszawie bardziej od wieżowców na dzisiaj potrzebna jest
            infrastuktura (wodociągi, kanalizacja, energetyka, komunikacja). Nikt mnie
            wtedy nie poparł, a raczej odwrotnie. A teraz, proszę zauważyliśmy taki mały
            problem- brak infrastruktury.
            • Gość: TYP Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: *.we.mediaone.net 31.05.01, 11:29
              Gość portalu: Widok 9 napisał(a):

> Brak infrastruktury!!!
              > Kiedyś pisałem, że w Warszawie bardziej od wieżowców na dzisiaj potrzebna jest
              > infrastuktura (wodociągi, kanalizacja, energetyka, komunikacja). Nikt mnie
              > wtedy nie poparł, a raczej odwrotnie. A teraz, proszę zauważyliśmy taki mały
              > problem- brak infrastruktury.

Eeee tam, po co sie sprzeczac. Wiadomo jest ze aby powstala kubatura 700.000 do 1
              miliona metrow szesciennych w samym centrum to obecna infrastruktura musi byc
              zreperowana i nowa zbudowana. Wszyscy by chcieli tego ale fakty sa takie ze rzad
              Warszawy musi miec priorytety. Warszawa sie zatlala wiec metro i drogi to
              podstawa, to samo z taborem autobusowym i tramwajowym. Powoli sie z tym uporamy i
              wtedy Warszawa zainwestuje w bardziej "extrawaganckie" projekty, np. generalnej
              modernizacji infrastruktury w Centrum. Nie od razu Krakow zbudowali.

• Gość: makler Re: CO BYŁO NA CZACIE O 14 ???????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.01, 14:12
      dzisiaj wieczorem, a najdalej jutro cały czat będzie można przeczytać w
      archiwum
      POZDRAWIAM !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka