Gość: gżdacz IP: *.bsk.vectranet.pl 11.12.06, 21:30 kojota, tura, kozła, barana, sikorę, żubra i gżdacza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gąsior z pypciem Re: Sprzedam różne zwierzęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 21:43 Kupiłbym parkę kaczora i kaczkę ale nie widze w ofercie. Słyszałem, że sa tylko dwa kaczory z czego jeden pedał. Pomijam fakt, że drugi z kaczorów jest z tego samego miotu, co trąca kazirodztwem. A ja chcę krzyżować, krzyżować, rozmnażać, badac DNA. Kaczki tu trzeba. Trójkąt może być. Jak ten pedał kaczka posunie kaczkę niepedała to potem kaczka nie pedał może posunąłby tą kaczuszkę, której brak w ofercie. A zatem Gżdacz- poszerz ofertę. Chyba, że skrzyżuje się Kaczora z Kozłem i wyjdą bliźniaki. KAczka z rogami (albo kaczor) i Kozioł z dziobem i skrzydłami. A potem pokażemy to w Animal Planet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gżdacz Re: Sprzedam różne zwierzęta IP: *.bsk.vectranet.pl 11.12.06, 21:47 dodaję kaczki i pewnego lwa - specjalistę od seksu i drugiego od filmu. Kozioł z turem to KOTUR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gąsior z pypciem Re: Sprzedam różne zwierzęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 21:53 Lew z kaczką? Kaczka z grzywą? O JA JA JA!!!!!!! Lew wydający KWA KWA KWA mógłby być symbolem IV RP!!!! Odpowiedz Link Zgłoś