Dodaj do ulubionych

Imprezy firmowe

28.12.06, 23:46
Witam, dostałem od szefostwa taki temacik do rozgryzienia, zorganizować
imprezę integracyjną, może mi podpowiecie co ciekawego/ fajnego widzieliście
na takich imprezach, przy okazji bedzie to wątek w którym będzie można
powspominać i opowiedziec różne śmieszne historie.
Obserwuj wątek
    • bialostoczanin Re: Imprezy firmowe 28.12.06, 23:49
      śmieszna historia to była jak myśmy sobie w ramach imprezy integracyjnej
      objechali całą Polskę wzdłuż i wszerz :)
      polecam wszelakie dostępne kolejowe promocje :)
      może z punktu widzenia przedmówcy, propozycja wydać by się mogła kosmiczną, ale
      takich imprez integracyjnych to się zaprawdę nie zapomina do końca życia .
      yupi
      • Gość: Kropka Re: Imprezy firmowe IP: *.csk.pl 28.12.06, 23:52
        Najlepsza moja integracyjna impreza byla na studiach. DO tej pory wielu nie
        pamieta nawet gdzie bylo. Impreza byla super. Jak dla mnie najlepsza impreza
        integracyjna w zyciu. Ale nie wiem, czy ci sie to przyda. Natomiast od siebie
        moge polecic lokal "Alibi". Fajne przystawki i wygodne miejscowki, muzyka tez
        niczego sobie. No ale zalezy co planujecie tam robic.
        • Gość: Anfernee Re: Imprezy firmowe IP: *.elpos.net 29.12.06, 00:18
          Z imprez na studiach to znam z opowiadań, jak to dwóch studentów PB jakieś
          kilkanaście lat temu rozpoczęło imprezę w akademiku na Zwierzynieckiej, a po
          paru godzinach i przerwie w życiorysie chłopaki zorientowali się, że są... w
          Grodnie na dworcu kolejowym :-D I to bez dokumentów i ze śladową ilością
          gotówki!
          Ale że Polak potrafi, to zakupili trochę gorzałki, wsiedli w pociąg do Polski,
          ululali się raz dwa i jakoś dotarli do Białegostoku.
          • bialostoczanin Re: Imprezy firmowe 29.12.06, 00:26
            a to realne jest :) muszę szczerze przyznać:)
            to się nawet nazywa
            "imprezowa opcja turystyczna" :)
    • hawkey Re: Imprezy firmowe 10.06.15, 14:25
      Hej :)
      Moge jedynie polecic firme z ktorej uslug zawsze korzystalismy przy wyjsciach firmowych.
      Trygon.pl
      • wsk175 Czarni mają ciekawe pomysły na imprezę 12.06.15, 14:09
        www.youtube.com/watch?v=53J58k9yUWE
    • ronaldan Re: Imprezy firmowe 27.07.15, 16:51
      Polecam poszukać na tej zasadzie opisanej w tym miejscu: eventy.bloog.pl/id,349983300,title,Jaki-atrakcje-na-event,index.html
      Będziesz miał różnych gości na imprezie i fajne przygotować coś dla każdego.
    • ta.alex Re: Imprezy firmowe 12.07.16, 12:51
      bardzo milo wspominam impreza firmowa na ktorej graliśmy w laser taga :D zamiast wyjazdu poszlismy po prostu do zony71 we wroclawiu. poczatkowo bylo komicznie bo nikt nie ogarnial zasad, ale po jakims czasie juz wymiatalismy, no moze poza kilkoma wyjatkami. sporo sie dzialo, czasem wspominamy z sentymentem ;)))
    • kamyczek0879 Re: Imprezy firmowe 02.09.16, 09:46
      Jeśli impreza firmowa to niezbędną jest atrakcja dla uczestników. Mozecie zrobić np. mobilny bar kawowy, dla tych co nie lubią kawy jest tam duży wybór aromatycznych herbat. Na pewno wszyscy będą pod wrażaniem pokazu kawowego. Sama organizuję imprezy w firmach, więc wiem jak to działa. Ja ostatnio korzytsałem z Perfect Service . Wszyscy byli pozytywnie zaskoczeni.
    • kszysiek_niklass Re: Imprezy firmowe 11.12.16, 16:52
      U nas zamówiliśmy taką foto ramkę do zdjęć z naszym logo i fan pagem fb. Wyszły super foty i wszyscy się uśmiechali choć to dział księgowy :PPP i czasami o to trudno. Spoko pomysł i rozluźnił atmosferę. Jak wygooglasz 'fotoramki' to pewnie znajdziesz. Albo jutro zapytam w robocie.

pozdrawiam Krzysiek
    • moniaksan Re: Imprezy firmowe 14.08.18, 13:37
      Moja firma zorganizowała imprezę w plenerze pod namiotem. Dzięki usługom Catering Arts udało się to załatwić. Oprócz namioty, mieliśmy zapewnione również jedzenie i to bardzo smaczne! Zimną płytę wszyscy zachwalali. Bardzo fajna impreza, miło wspominam no i dzięki temu poznałam wszystkich w biurze więc teraz zdecydowanie lepiej się pracuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka