fajnyrobal 02.11.08, 21:34 Cholera i nie mogę go znaleźć. Powinien być już trzy dni temu i nima. Ktoś ma jakieś sugestie, prócz ciąży - wiatropylna jeszcze nie jestem ? Odmówiłam w tym miesiącu współpracy w ramach protestu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nalisa Re: Zgubiłam okres 02.11.08, 21:37 a podrozowalas ostatnio? czesto podroze potrafia w cyklach namieszac Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Się znalazł 03.11.08, 14:13 dzisiaj rano skubany. A już myślałam, że jestem wiatropylna, albo zaczynam rozmnażać się przez partenogenezę i wybierałam się do apteki po test A poważnie to wszystko na raz - stres, przeziębienie, odchudzanie i cholera wie jeszcze co, miało wpływ na jego opóźnienie. Ale jest i mnie wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
asienka247 Re: Ja dostane dzis 03.11.08, 22:27 Jak Cie wkurza to chyba wiesz co trzeba robic, zeby sie go pozbyc przynajmniej na 10 miesiecy?? ja za moim nie tesknie Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: O! 04.11.08, 08:28 A jak myślisz na jakim tle jest mój protest?! Ale jak widzę zachowanie obecne turkucia - właśnie teraz leży na ziemi i wyje, bo ona chce bajkę, wisi mi na kolanie i nie da nawet spokojnie popatrzeć na monitor, jak pomyślę, że drugie jeszcze będzie mi do tego wisieć na cycu i urządzać koncerty solo i w duecie to... Na razie niech sobie ten okres jest i mnie wkurza Odpowiedz Link Zgłoś