Gość: kibic IP: 195.117.218.* 21.01.07, 18:47 Za tydzień życzę wam zwycięstwa w Kaliszu a jest to możliwe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiek Re: To nie poziom LSK IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 21.01.07, 21:11 Brawo Pani Magdaleno. Nie każda z Pani koleżanek umie byc obiektywna. Choćby Skowrońska- jedna ze współautorek porażki. Obiektywnie rzecz ujmując - uważam, że był to Wasz najlepszy występ w Białymstoku. Niestety nie wystarczyło to do wygrania meczu. A było blisko. Trener niestety ciągle śpi w czasie meczu. Chcecie dowodu na to: proszę bardzo ! Dlacvzego w drugim secie -przegrywając seta - nie dokonał żadnej zmiany ??? Wydaje mi się, że ten drugi set był do wygrania, gdyby trener zdjął Plutę i Skowrońską. Gdyby one wtedy odpoczęły - może w trzecim secie inaczej grały. Ponadto - panie trenerze - daj pan sobie spokój z Justyną w LSK ! To na amen ! Ćwicz Pan z dziewczynami blok. Koniecznie, bo nawet nasza kadrowiczka robi to beznadziejnie. Gdyby blok był lepszy - była by wygrana na pewno. Cieszy mnie jedynie to , że coraz lepiej gracie. Z Kaliszem to nie macie jeszcze szans, ale w następnych meczach już tak. Tego Zawodniczkom i sobie z całego serca życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: To nie poziom LSK IP: 195.117.218.* 21.01.07, 21:47 Misiek nie do końca masz rację Winiary można pokonać pokazała to Gedania. I jeszcze jedno gdyby u Was był Jurek Matlak to wierzcie mi byłby medal dowód medal przed laty Mielca to jest prawdziwy debeściak pozdrawiam Białystok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: To nie poziom LSK IP: 195.117.23.* 22.01.07, 07:38 Misiek, przeczytaj swoje wczesniejsze wypowiedzi, powtarzasz się. Każdy jest zły więc musi to poprowadzić p. Piesniak - twój faworyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy To nie poziom LSK IP: 83.151.32.* 22.01.07, 09:31 No tak najlepszy mecz u nas,szkoda że zabrakło koncentracji,czwarty set tak sie nie gra w domu,psychika siedzi.Od03,02 runda rewanżowa,juz trzeba grać umówione zagrania,kombinacje,tak się gra w LSK,bez tego nie mamy szans w drugiej turze,mecze z Gedanią,Poznaniem,Dialogiem gramy na wyjeżdzie,tyle dobrych dograń na rozegranie u nas nie widziałem,Nafta nie robiła nam krzywdy zagrywą,tylko rozegranie leżało,Marta musi mieć szybciej podmiany bo się podpala.Zmiana Dominiki na Kasię to pomyłka,brak dobrego ducha w zespole,takim może być Kinga, ona wnosi dużo ożywienia.Cieszy bardzo mnie że z meczu na mecz robi się lepsze widowisko,Brawo klub KK i kibice przyjemnie być na takim widowisku,jednak i u nas może być lepiej i będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: To nie poziom LSK IP: 195.117.23.* 23.01.07, 07:44 a ja wiem - nasz problem w tym że trenerem nie jest jerzy. Odpowiedz Link Zgłoś