Gość: Akir IP: 212.160.130.* 17.04.03, 09:48 No i gdzie ta broń chemiczna w Iraku, wygląda na to że napadliśmy na Irak bez powodu. Trochę mi głupio z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogabiniak Re: CIA 17.04.03, 09:53 Gość portalu: Akir napisał(a): > No i gdzie ta broń chemiczna w Iraku, wygląda na to że napadliśmy na Irak bez > powodu. Trochę mi głupio z tego powodu. Rzeczona bron juz jest w drodze - prosze sie nie denerwowac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knur Re: CIA IP: 81.15.236.* 17.04.03, 09:53 Gość portalu: Akir napisał(a): > No i gdzie ta broń chemiczna w Iraku, wygląda na to że napadliśmy na Irak bez > powodu. Trochę mi głupio z tego powodu. jak to: bez powodu? a kto odbuduje infrastrukturę i skasuje petro-pieniążki? a kto ma nadzorować petro-kurki? a gdzie wypróbować mieliśmy nowoczesne strategie i technologie wojenne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: CIA IP: *.com / 192.168.4.* 17.04.03, 09:56 Gość portalu: Akir napisał(a): > No i gdzie ta broń chemiczna w Iraku, wygląda na to że napadliśmy na Irak bez > powodu. Trochę mi głupio z tego powodu. Broń chemiczna w Iraku jest. A kto jest jej właścicielem to inna sprawa... Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: CIA 17.04.03, 10:04 ciekawe tez od kogo Irak kupil technologie do produkcji broni chemicznej... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: CIA 17.04.03, 10:08 chatka_ napisała: > ciekawe tez od kogo Irak kupil technologie do produkcji broni chemicznej... Oprocz Amerykanow sprzedawali im i Francuzi i ponoc Niemcy natomiast szczepy bakterii do broni biologicznej - jak najbardziej Amerykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: CIA IP: *.com / 192.168.4.* 17.04.03, 11:43 ogabiniak napisał: > chatka_ napisała: > > > ciekawe tez od kogo Irak kupil technologie do produkcji broni chemicznej.. > . > Oprocz Amerykanow sprzedawali im i Francuzi i ponoc Niemcy > natomiast szczepy bakterii do broni biologicznej - jak najbardziej > Amerykanie. No fajnie, kupujemy od Amerykanów F16, za kilka lat Amerykanie będą nas atakować, bo mamy samoloty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś