Dodaj do ulubionych

Rzygać sie chce !!

29.07.11, 11:23
Jedząca wspomniane pierogi obserwowałem sobie skwerek z jakimś kolejowym pomnikiem przed dworcem PKP .
Srodek dnia a tu wielka szczalnia i sralnia .
Wchodza i wychodza za żywopłotów jak do WC .
Chleją piwo , i inne środki usztywniajace.
Nie widziałem sokistów ani chłopców Matuszaka (SM)
Ktoś wspominał ,że Gorzów obsrywaja psy . Ludzie w tej dyscyplinie przegonili zwierzeta .
Może zbyt dosadnie traktuja 'Gorzów przystań'... i się wysikaj pod dworcem
Obserwuj wątek
    • Gość: login_t Gorzów pięknieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.11, 11:53
      Będzie nasrane, nasikane i narzygane do tego.
      • e_werty Re: Gorzów pięknieje 29.07.11, 12:03
        Gorzów pięknie je

... gorzej z wydalaniem...
    • Gość: Bernard Wyciac zywoploty i..roze posadzic... IP: *.namao.albertacom.com 30.07.11, 06:16
      hey,
      Rozwiazania sa takie proste..
      Jesli sie mysli...
      :):):):)
      • Gość: thebird Dziadowski optyk IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.11, 09:58
        Jesli sie mysli...
        Mysli sie tylko o sobie . Reaguja jak opisane zostanie w gazecie i to na pierwszej stronie .

Kolejny kwiatek z tej samej sesji jedzenia (wstrętnych ) pierogów .
        Panie optyk z dworcowej .
        Każda firma musi posiadać własny kosz na smieci (temat dla straży miejskiej). Mając taki srodek lokomocji jak wypasiony merol to śmieci można zabrać do domu a nie przepełniac betonowy kosz przy barze mlecznym .Wstyd!!
        • Gość: nicelus Re: Dziadowski optyk IP: *.dip.t-dialin.net 30.07.11, 10:09
          thebird napisał(a):

> Panie optyk z dworcowej .

daj spokój optykowi, niech optyka mchem chałupy na zimę...

kowalski przybił na drzwiach tabliczkę: "insz. kowalski". gdy mu zwrócili uwagę, że inżynier pisze się przez "ż", a nie przez "sz", to im wyjaśnił: "ja nie inżynier. ja insztalator."

• blic Re: Dziadowski optyk 30.07.11, 14:50
            Gość portalu: nicelus napisał(a):

> daj spokój optykowi, niech optyka mchem chałupy na zimę...

Ale to nie jest mechanik optyk.
    • thebird2 Re: Rzygać sie chce !! 02.08.11, 09:58
      Reakcja jest pojawili sie straznicy miescy i policjanci .
      Ci pierwsi zamiast na sikajacych i chlejacych po bramach spisywali dostawcę przed sklepem .
      Mam nadzieje ,że to zaczęły sie porządki na trawnikach i za sklepami a nie nagonka z okazji woodstocku
      • Gość: login_t Re: Rzygać sie chce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.11, 11:09
        thebird2 napisał:

> Reakcja jest pojawili sie straznicy miescy i policjanci .
        > Ci pierwsi zamiast na sikajacych i chlejacych po bramach spisywali dostawcę prz
        > ed sklepem .
        > Mam nadzieje ,że to zaczęły sie porządki na trawnikach i za sklepami a nie nago
        > nka z okazji woodstocku

Na Woodstocku więcej sikających niż dostawców.
        Policja, ścigając dostawców, udowadnia, że nie weźmie udziału w nagonce na łudstokowiczów.
    • thebird2 Re: Rzygać sie chce !! 03.08.11, 10:09
      Na Woodstocku więcej sikających
      Dzisiaj w rannym pociągu jeden debil wystawił fiuta( maleństwo) i sikał sobie z wiaduktu .
      Była sobie glina ,sokiści itp.
    • Gość: thebird Re: Rzygać sie chce !! IP: *.gorzow.mm.pl 05.08.11, 10:43
      Jechaliście wagonami, z których wysiedła przyszłośc narodu ?
      Jak w tytule ...
      • Gość: login_t Re: Rzygać sie chce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 12:25
        W zeszłym roku nawet jechalem przez pomyłkę od tej strony w głąb Polski takim pociągiem.
        Sporo się wówczas nasłuchałem na temat prowadzenia się mojej mamusi oraz mizernego mojego poziomu intelektualnego.
        Chodziło o to, że powinienem (na korytarzu) stanąć na sąsiadkę, robiąc miejsce kolejnym osobom.
    • Gość: Gość Re: Rzygać sie chce !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 11:50
      Gorzów to totalny wypizdówek tu nawet psy dupami szczekają to nie ma co się dziwić że ludzie robią takie rzeczy!!!
      • thebird2 Re: Rzygać sie chce !! 06.08.11, 10:49
        oraz mizernego mojego poziomu intelektualnego.
        To oni tez wiedzieli?!

Gorzów to totalny wypizdówek ...
        A co ma Gorzów do zachowań młodych w wagonach PKP np. wchodzenie na dach wagonu w czasie jazdy czy sikanie na podłogę .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka