Gość: ny IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 19:51 Wreszcie spadł upragniony deszczyk i robi się wokół zielono. Zapowiada się piekny wykeend swiąteczny. Pora majówek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolka Re: zielono mi ! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 17:02 Jakoś nikomu nie jest zielono. Milczenie jest złotem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: zielono mi ! IP: 217.97.164.* 29.04.03, 22:52 zielono mi wokół coś krąży w ciele nitką przeciska się do tkanki by jej ulżyć mówię do ciebie – zielono papuga drze się w niebogłosy na strzępy – zielona na kartce jakieś słowa o zieleni – zielone pachnie niedojrzałą zielenią już niedługo będzie dobra by było w głowie zielono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam maj Re: zielono mi ! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 13:14 i wesoło jak nigdy. Niech żyje maj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woytek Re: zielono mi ! IP: *.wwpwp.it.pl 10.05.03, 11:50 Apropo zielono - 3 maja - w wawie liście na brzozach rozwinięte i jest zielono, pod sejnami ledwo co paki pękaja. Dwa tygodnie różnicy w wegetacji. A "tylko" 300 km. Obecnie się wyrównało. Pzdrawiam z bardziej zielonej wawy ( ale na pewno nie piękniejszej) :( woytek Odpowiedz Link Zgłoś