arizona13 18.11.05, 20:31 Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze jestem SKONANA! - A ja z GWIEZDNYCH WOJEN! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arizona13 Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 20:39 Przychodzi baba do okulisty i mówi: - Panie doktorze nie widzę z bliska. - A z daleka? - Z Koszalina! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 20:35 Mam koleżankę, która jak z rękawa, sypie dowcipami. Wspaniałymi, ale chyba muszę zapisywać, bo nie mogę wszystkich zapamiętać, a ten o budce przyniósł dzisiaj syn ze szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 20:41 Może zwerbujemy koleżankę? Hie hie Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 20:42 Próbowałam, ale ona nie lubi komputera Odpowiedz Link Zgłoś
collombo Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 20:49 Przychodzi baba do lekarza. Ten ja bada po czym, mówi: -Prosze oddać mocz do analizy. Probówka stoi tam na szafie. Ja za chwilę wróce. Wraca po 10 minutach i własnych i oczom nie wierzy. Cała sciana i podłoga mokra. -Pani chyba oszalała? -Wcale nie. Niełatwo jest oddac mocz do probowki stojacej na szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
collombo Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 20:53 Przychodzi baba do lekarza i mowi: -Panie doktorze mam wode w kolanach! -A ja cukier w kostkach. Odpowiedz Link Zgłoś
collombo Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 20:59 Lekarz-psycholog, bada w wojsku żołnierza. -Co to jest? pyta sie rysujac kółko. -Goła baba. -A to?-rysuje kwadrat. -Goła baba. -A to? -rysuje trójkąt -Goła baba. -Szeregowy, wy jestescie zboczeni! -Ja!? A kto mi te gołe baby rysował? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 20:56 Wiesz ty co, mój kochany, wiesz Ty co, śmiej sie wciąż choćby nie wiem, jak Ci szło. Czy masz więcej,czy masz mniej, Ty się całe życie śmiej. Śmiech to skarb, zapamiętaj sobie to... Zawsze w sercu noś pogodę, miej rozpromienioną twarz. Nie udało się we środę, to przed sobą czwartek, piątek i sobotę maaaaaasz. A więc, śmiejmy się...Hihihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
collombo Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 21:05 Do lekarza przyczołgał sie facet z nozem w plecach. -Panie doktorze , niech mnie pan ratuje! -Niestety, juz po pietnastej, skonczyłem urzedowanie. -Czy naprawde nie moze pan nic dla mnie zrobic? -Lekarz pomyslał chwile, wyjał nóż z plecow faceta i wbił mu w oko. -Pan idzie pietro wyzej, okulista prtzyjmuje do szesnastej. Odpowiedz Link Zgłoś
collombo Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 21:13 Pani od jezyka polskiego jest bardzo przejeta. Jej lekcji przyszli posluchac wizytator wraz z dyrektorem. Usiedli w ostatniej ławce. Pani napisała kreda na tablicy zdanie. Kreda upadła jej na podłoge, wiec schyliła sie, zeby ja podniesc. -No, ktore z was przeczyta, moze ty Heniu -zwróciła sie do siedzacego w przedostatniej ławce chłopca. -Ale ma dupe!-sylabizuje Heniu. -Siadaj, zle, dwója. -Jak nie umiesz czytac, to nie podpowiadaj-zwraca sie do siedzacego z tyłu wizytatora. Odpowiedz Link Zgłoś
collombo Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 21:44 -Dzien dobry panie wacku!. Co sie stało ze ma pan takiego siniaka na karku? -Byłem u lekarza, bo mam łupiez.Zalecił mi nacierac włosy woda toaletowa. -Nacierałem nacierałem , az mi deska sedesowa spadła na kark.. Odpowiedz Link Zgłoś
collombo Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 21:49 Do lekarza przychodzi pacjent ze spuchnietym nosem. -Pszczoła? -Tak. -Usiadła? -Tak. -Ukasiła? -Nie zdazyla bo szwagier ja łopatą zabił! Odpowiedz Link Zgłoś
collombo Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 21:58 Do baru wchodzi kowboj, staje przy ladzie i pyta faceta: -Chcesz w morde? -A bo co? -To idz do sasiedniego saloonu, ja tam przed chwila oberwałem..! Odpowiedz Link Zgłoś
collombo Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 22:15 Kowalski po wypłacie wypił w barze pół litra wódki z kolegą. Mieli ochote na jeszcze, wiec Kowalski zaprosił go do domu. -Siadzmy w kuchni bo w pokoju spi zona, nie bedziemy jej przeszkadzac. Gdy Kowalski poszedł na chwile do łazienki, jego kolega zajrzał na chwile do pokoju. -Franek, tam twoja zona spi z jakims facetem!!! -Nie warto go budzic, on nie pije wódki.. Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 23:33 Po wakacjach spotykają się dwie pchły. Jedna mówi do drugiej: - Gdzie ostatnio byłaś na wakacjach? Druga z dumą odpowiada: - Na krecie! Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 23:41 Baca staje przed sądem oskarżony o zamordowanie sąsiada. - Czym go biliście baco? - pyta sędzia. - Gazetą. - A co było w gazecie? - - Nie wiem,nie czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 23:45 Dwaj wariaci rozbrajają bombę. - A jak wybuchnie? - waha się jeden - Nic nie szkodzi. Mam drugą! - Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 23:47 Kot mówi do psa: - Jestem bezdomnym kotem i wiem, co to pieskie życie! - Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 18.11.05, 23:54 Jak mieszkańcy Wąchocka fałszują dziesięciozłotówki? - Biorą stuzłotówki i wymazują jedno zero! Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 19.11.05, 00:05 Za oknami pada. Słychać dzwonek do drzwi. Świeżo upieczony mąż wstaje i otwiera. W progu widzi swoją teściową. - Niech mama tak nie stoi w deszczu!- mówi troskliwie. - Niech mama lepiej wraca zaraz do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 19.11.05, 00:19 Przychodzi baba do lekarza. - Panie doktorze, budzi mnie moje własne chrapanie.- - To niech pani śpi w drugim pokoju!- Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 19.11.05, 15:00 Na budowie: - Panie majster,panie majster! Trzonek od łopaty się złamał - - To oprzyj się o betoniarkę!- Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 19.11.05, 15:18 Na budowie: - Panie majster,panie majster! Heniek spadł z rusztowania!- - Szybko skoczcie i wyciągnijcie mu ręce z kieszeni!Będzie wyglądało na wypadek przy pracy!- Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 19.11.05, 16:53 Do lekarza przychodzi starszy mężczyzna: - Panie doktorze, mam krzywe nogi - - A od kiedy ma pan te nogi krzywe?Od małego?- - Nie,od kolan ... Odpowiedz Link Zgłoś
arcy-pani Re: Wesołe forum ... 19.11.05, 18:05 Siedzi sobie zajączek pod krzakiem i coś wyciska z pupy. Przechodzi obok drugi i uprzejmie się pyta: -Wągierek? -Nie,śrucik. Odpowiedz Link Zgłoś
arcy-pani Re: Wesołe forum ... 19.11.05, 18:11 -Czy tak jak zapisałem,wypił pan filiżankę ziołowej herbaty po gorącej kąpieli? -Przepraszam,ale jak już wyoiłem tę gorącą kąpiel,to nie miałem już siły pić herbaty... Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Wesołe forum ... 19.11.05, 18:54 Szczyt komizmu? Umrzeć ze śmiechu i rozbawić tym innych do łez. Szczyt zaradności? Schronić się przed upałem we własnym cieniu. Które dźwięki wpadają nie w uszy, a w oczy? Ostatnie krzyki mody. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Wesołe forum ... 19.11.05, 18:59 Humor zeszytów: -Aniela, osoba skromna, spokojna,chętna do pomocy, była w stanie ofiarować się każdemu. -Opowiadania Nałkowskiej ciągną się przez całą Polskę. -Padły trzy strały i niedźwiedź. -Bohaterem "Antka" jest sam tytuł. -Jeden z bohaterów toczy życie w habicie. Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 19.11.05, 19:44 Jeśli o szczytach to ... Szczyt roztargnienia to jest Włożyć hełm na lewą stronę! Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 19.11.05, 19:47 Jeśli humor z zeszytów to ... "Po wejściu do sali,już od progu rzucał się do oczu Kościszko z szablą w dłoni" Odpowiedz Link Zgłoś
collombo Re: Wesołe forum ... 19.11.05, 21:00 -Badam, pana, badam, ale nie moge dojsc przyczyny panskich schorzeń. Przypuszczam, ze to alkochol. -No dobrze, przyjde, jak pan doktor przetrzeżwieje. Odpowiedz Link Zgłoś
arcy-pani Re: Wesołe forum ... 20.11.05, 13:17 Przed klatką lwa,na ławeczce siedzi dwóch podpitych gości.Wpatrujący się w nich lew, nagle głośno zaryczał.- RRRRAU!!! - Iddę ddo ddommu - mówi pierwszy. - A ja zostaję na film! - powiedział drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 20.11.05, 14:59 Dwaj pijaczkowie rozmawiają na pustym stadionie. - Ja będę piłkarzami i sędzią, a ty publicznością. Jeden poszedł na trybuny, a drugi zaczął miotać się po boisku. Nagle dostał w głowę puszką po piwie. - Ty idioto! - woła. - Tyle ludzi,a ty we mnie musiałeś trafić!? - Pięćdziesiąt tysięcy kibiców,to skąd wiesz, że to ja rzuciłem? Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 20.11.05, 15:03 Wielka amerykańska korporacja.Szef wzywa zakładowego psychologa. - Henry. - mówi - - Doceniam to co robisz. Ale pracoholików to ty zostaw w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 21.11.05, 00:00 Nocą,z górnego piętra domu wariatów uciekają dwaj wariaci. - Ja zapalę latarkę, a ty złaż po promieniu - - Eee!Ja nie głupi! Ty zgasisz latarkę, a ja spadnę! Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 21.11.05, 00:06 Wariat pisze do domu list: - Drodzy rodzice! Mamy tu bardzo fajnie. Całymi dniami skaczemy do wspaniałego basenu. Zabawa jest przednia! A pan dyrektor powiedział, że jak będziemy grzeczni, to nam nawet wody napuści! Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 21.11.05, 20:12 Panie doktorze! Pomocy!Z byle powodu wpadam w złość! - Hmmm...Jak pan sądzi,dlaczego? - To ty powinieneś mi powiedzieć, głupi konowale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 21.11.05, 20:18 - Jesteś na pustyni,przed tobą stoi lew,za tobą jaguar,a ty masz strzelbę i jeden nabój! Co robisz??? - Strzelam do lwa i odjeżdżam jaguarem! Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum ... 23.11.05, 17:55 Robiła babcia na drutach. przejechał tramwaj ... Babcia spadła! Odpowiedz Link Zgłoś
collombo Re: Wesołe forum ... 23.11.05, 21:15 Rolnik wiesza na boksie swojego konia taka oto tablice: ,,Nie karmic konia!,, Podpisano- własciciel. Nastepnego dnia spostrzega nizej druga tablice, z napisem: ,,Prosze nie zwracac uwagi na powyzsza tablice. Podpisano- koń. Odpowiedz Link Zgłoś
collombo Re: Wesołe forum ... 23.11.05, 21:17 Dlaczego w Wachocku nie ma smoków? Bo wszystkie popękały ze smiechu na widok córki sołtysa. Odpowiedz Link Zgłoś
eturka Re: Wesołe forum ... 25.11.05, 09:57 A znacie to? Zrewolweryzowany rewolwerowiec rozrewolweryzował zrewolweryzowanego rewolwerowca! Odpowiedz Link Zgłoś
collombo Re: Wesołe forum ... 27.11.05, 09:12 Jasio otwiera drzwi: -Tato, przyszedł jakis pan, który zbiera na miejski basen! -Daj mu wiadro wody! Odpowiedz Link Zgłoś
collombo Re: Wesołe forum ... 27.11.05, 09:18 Pewna pani spiewa sobie przy sprzataniu. Po jakims czasie zaczepia ja sasiad i woła: -Mogła mnie pani uprzedzic, ze pani spiewa! -Bo ja myslałem ze mi znowu drzwi skrzypia! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Wesołe forum o wróbelku... 02.12.05, 19:44 Gruba baba do grubej baby: -Jem tyle, co wróbelek... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum o bacy ... 02.12.05, 20:33 Baca uprał kota. Kot zdechł. - A mówiłam coby go ni prać,bo ni mozno - powiedziała gażdzina. - E tam! Prać mozno,ino wykryncać ni mozno!!! - Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Wesołe forum o bacy ... 04.12.05, 17:07 Lubie tez abstrakcyjne dowcipy w stylu- Czym się różni wróbelek? Tym, że ma jedna nóżkę bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Wesołe forum o bacy ... 04.12.05, 17:48 Więc ... Pił koń wodę ze żródełka, a wir łeb mu ukręcił ... Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Wesołe forum o bacy ... 04.12.05, 18:26 Hihihihihihihi.....Prosze o jeszcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Zima 23.01.06, 19:43 Dwaj koledzy, Rosjanie, mieszkają w odległych od siebie miastach. Romawiają przez telefon. -Sasza: Słyszałem, że u was ogromne chłody? -Wania: Eeee, nie . Tylko -24 stopnie. -Sasza: A mówili, że - 60? -Wania: E, to chyba na dworze. Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Zima 23.01.06, 21:02 Aż strach się śmiać ... Chyba że to syberyjska część Rosji,bo tam przywykli ... Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula ..... 09.02.06, 18:58 Rozmawiają dwa pączki. -Cześć, stary! Wiesz, zdawałem na studia... -I co, przyjęli cię? -Coś ty, Pączka? Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: ..... 09.02.06, 20:02 Po pustyni idą dwie agrafki ... - Gorąco mi - mówi jedna - To się rozepnij ! druga na to ... Odpowiedz Link Zgłoś