Dodaj do ulubionych

Do Agrestka1

07.03.07, 20:37
hejka Agrestko!

Poznajesz? Flowee z Szymusiem. Co tam u Was słychać? jak Małgosia? Widze równiez że niedługo będziesz miała drugiego Szkraba. To tak jak ja. Tylko ja troszkę wczześniej, bo już za miesiąc. Będę miała kolejnego Chłopca9dziewczynki chyba nie są mi pisane). A może znasz już płeć swojego Bąbla? Daj znać co i jak.

Pozdrówka

Flowee
Obserwuj wątek
    • agrestka1 Re: Flowee 08.03.07, 09:20
      Hej Flowee!!
      ja o Tobie wiedziałam już wcześniej, bo podczytywałam forum
      Małgośka rośnie, pyskata się zrobiła i oczywiście wszystko wie najlepiej
      nowej dzidzi twierdzi że nie chce ale może jej przejdzie
      a jak Szymek? czeka na rodzeństwo?
      My jeszcze płci nie znamy, ja liczę na dziewczynkę ale moż twierdzi że bedzie
      facet bo o ile przy Gośce nie miałam żadnych objawów ciążowych to teraz mam
      wszystkie
      Aga
      • flowee Re: Agrestka 08.03.07, 12:36
        Hejka

Agrestko, a na kiedy masz termin? Bo u mnie z liczeniem troszkę kiepsko. No i jak sie czujesz? Tak patrzę że coraz więcej dziewczyn ze starego składu decyduje się na kolejne dziecko. Kto wie może znowu zrobimy jakies spotkanko, tylko terraz z podwójnym przychówkiem:)

A Małgosię posyłasz od września do przedszkola, czy może już chodzi? My planujemy Szymka posłać, martwię się jedynie chorobami z tym związanymi.Ale z drugiej strony nie pierwszy on i nie ostatni. Swoje w życiu musi przejść.

A co do oczekiwań Szymka w sttosunku do przyszłego brata(Mateusza) - to są olbrzymie. Już planuje z bratem się bawić, rzucać pianą podczas kąpieli, zabawiać grzechotkami, jeździć na rowerze.....no i pojechać do Radomia na pokazy samolotów. I to wszystko musi byc z bratem. A teraz w kółko sprawdza czy Mateusz ma czkawkę. Zobaczymy co to będzie jak już ten brat się pojawi.....mnie przerażenie ogarnia........

Spadam i pozdrawiam

Flowee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka