Dodaj do ulubionych

oto jetsem

01.03.05, 20:54
O co chodzi
Obserwuj wątek
    • tamara_t Re: oto jetsem 01.03.05, 21:00
      Proszę, proszę.
      Witam - ale z rozmową zaczekam na Anulę - może śledzika?
      • anula001 Re: oto jetsem 01.03.05, 21:13
        witam diable, dzieki ze przyszedles..
        jak widzisz, mozesz pisac na tym forum..i mysle ze wiesz dlaczego Cie tu
        zaprosilam..
        • diabel.tasmanski Re: oto jetsem 01.03.05, 21:17
          nie wiem po co chchiałaś żebym się tu zjawił. Pewnie mi powiesz smile
          • anula001 Re: oto jetsem 01.03.05, 21:19
            jasne, ze powiem - chcialam pogadac o Twojej sygnaturce.. NORMALNIE chcialam
            pogadac...
            • diabel.tasmanski Re: oto jetsem 01.03.05, 21:20
              fajna nie smile
              • anula001 Re: oto jetsem 01.03.05, 21:21
                na pierwszy rzut oka niezla, ale potem juz mi sie tak nie podoba...
                • diabel.tasmanski Re: oto jetsem 01.03.05, 21:31
                  Kwestia gustu.
                  • anula001 Re: oto jetsem 01.03.05, 21:33
                    niby tak, ale nadal mi soie noe podoba. wiem, wiem ja mam subtelniejszy od
                    Twojego gust...
                    nie wiem czy zauwazyles, ale wyciagem reke do Ciebie..
                    • diabel.tasmanski Re: oto jetsem 01.03.05, 21:40
                      1. gusty nie podkageją dyskusji. Na jakiej podstawie dokonujesz oceny?
                      2 tyle że do tej pory nie powedziałas czego chchesz ?
                      • anula001 Re: oto jetsem 01.03.05, 21:41
                        a co Ty nie mozesz sie domyslec??????????????
                        • diabel.tasmanski Re: oto jetsem 01.03.05, 21:46
                          Nie chce niedomówień.
                          • anula001 Re: oto jetsem 01.03.05, 21:47
                            mamma mia, ok wiec klade kawe na lawe, nie podoba mi sie bardzo okreslenie tego
                            forum mianem, ktore widnieje w Twej sygn.
                            • diabel.tasmanski Re: oto jetsem 01.03.05, 21:50
                              I to wszystko ? smile
                              • anula001 Re: oto jetsem 01.03.05, 21:52
                                si, i chcialabym zebys ja zmienil..
              • ballbreaker Re: oto jetsem 01.03.05, 21:21
                buhehehehehe to bylo dobre big_grin
                • diabel.tasmanski Re: oto jetsem 01.03.05, 21:32
                  buhehehehehe
              • zoskaanka Re: oto jetsem 01.03.05, 21:21
                zupełnie jak Tysmile)))
                tylko z linkiem się pomyliłeś
                • diabel.tasmanski Re: oto jetsem 01.03.05, 21:32
                  rozwiń nieco i uzasadnij
                  • zapalniczka Re: oto jetsem 01.03.05, 21:33
                    diabel daruj...
                    • diabel.tasmanski Re: oto jetsem 01.03.05, 21:41
                      tak to wyczerpuje temat z tobą .
                      • zapalniczka Re: oto jetsem 01.03.05, 21:42
                        ja bardzo chetnie podyskutuje... tylko z o czym gadac z szympansem...
                        • diabel.tasmanski Re: oto jetsem 01.03.05, 21:48
                          to nie dyskutuj z sympansem.
                  • zoskaanka Re: oto jetsem 01.03.05, 21:41
                    co rozumu nie starcza, żeby zrozumieć
                    a może ta słoma za mocno drapie nie tylko w tyłek, ale i w uszy, i w myśleniu
                    przeszkadza???

sorry, nie umiem wyciągać ręki na zgodę jak Anula, do kogoś, kto za wszelką
                    cenę chce udowodnić, że jednak jest prostakiem
                    • tamara_t nie-iniemamocny 01.03.05, 21:46
                      Widziałaś zoskaanka iniemamocnych? smile może diabeł, jak ten młody rudzielec
                      chciałby być fajny i lubiany, ale ponieważ nie został przyjęty takim jaki jest -
                      teraz się mści i będzie robił wszystko żeby pogrążyć tych, którzy jego
                      towarzystwa po prostu sobie nie życzą...

Cóż, każy orze jak może....
                      • diabel.tasmanski Re: nie-iniemamocny 01.03.05, 21:52
                        >którzy jego
                        > towarzystwa po prostu sobie nie życzą...
                        sam sobie bana niezdjołem.
                        Pomyśl o tym
                        • anula001 Re: nie-iniemamocny 01.03.05, 21:53
                          na czas naszej wymiany postow bana zdjelam.
                          • diabel.tasmanski Re: nie-iniemamocny 01.03.05, 21:56
                            Odpowadałem tamarze która mi zarzucała ze nikt mnie tu nie zaprzaszał.
                            Wiec tak ty rozumiesz to wyciagniećie reki na zgode.
                    • diabel.tasmanski A JEDNAK MIAŁEM RACJE. 01.03.05, 21:49

• zoskaanka Re: A JEDNAK MIAŁEM RACJE. 01.03.05, 21:55
                        niestety, tylko w twojej głowie... pustej zresztąsmile
                        • diabel.tasmanski TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:01
                          Ja teraz byłem neutralny. Zadnych wyzwisk z mojej strony nie było. A wy .. sami
                          poczytajcie.
                          Poprzednio także się nie myliłem
                          Miałem racje atakujecie w stadzie każdego obcego. To takie ....

• anula001 Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:04
                            no wiec jesli chodzi o scislosc to ja Cie chyba nie atakowalam, i to ja CIe tu
                            zaprosilam.. czy sie myle??
                            • diabel.tasmanski Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:07
                              nie nie mylisz sie. A czy ja sie myle ?
                              • anula001 Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:07
                                nie tak wyobrazalam sobie te rozmowe, i chcialam normalnie pogadac, wiec to
                                czynie.. wiec jak bedzie z moja propozycja??
                                • diabel.tasmanski Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:27
                                  Ciekawe jak sobie tą rozmowe wyobrazałaś.
                                  Ostatnio pisałas ze jak was ktosś atakuje to .... zreszta poczytaj sobie w
                                  poprzednim watku. Jak to kreowałaś ludzi z tego forum na niemalże świętych.
                                  A tu sie okazuje że nie trzeba was atakowac żeby stać sie celem waszych ataków.
                                  Cuż prawda w oczy kole. Daltego tak was zapienił mój poprzedni watek.

Co do zmiany sygnaturki to sie zastanawiam. Mnie także ona sie nie podoba.
                                  Nie podobalo mi sie takze to że "dyskusja" z toba kończy sie banem. Chociarz
                                  dyskusja to za wielkie słowo. Ty dajesz bana jak sie ci poglądy nei podobaja.

I nie mów mi ze to za to ze czepialem się twojego "stadka" bo jeżeli by tak
                                  było, że bana dajesz za bluzgi to komu dasz teraz ? Poczytraj ten watek
                                  • anula001 Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:33
                                    widzisz, to jest forum priv, jesli mnie ktos wkurza wylatuje..zasady sa troche
                                    inne niz na ogolnym...
                                    Byles pierwsza i jedyna osoba, ktora zbanowalam, ale nie wiem w czym rzecz skoro
                                    jednak piszesz tu...
                                    jesli ktos mnie obraza to sorry ale nie podoba mi sie to, a Ty to uczyniles, i
                                    nie chodzi o mnie, ale obrazasz ludzi tu zebranych...swa sygn tez...czym nota
                                    bene wystawiasz sobie swiadectwo...

przyszedles wtedy, wrzasnales co CI sie tam w glowie urodzilo bez podania
                                    rzadnych argumentow, wiec co sie dziwisz ze tak przebegala rozmowa? pogadaj,
                                    podaj argumenty, a bedzie inaczej...

I chyba jest logiczne - skoro juz jestem tu adminem - ze bronie ludzi tu, ze
                                    nie chce bys ich obrazal.. a ze ich wnerwiles?? no coz, Ty zaczales te nierozna
                                    walke....
                                    • diabel.tasmanski Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:48
                                      > widzisz, to jest forum priv, jesli mnie ktos wkurza wylatuje..zasady sa troche
                                      > inne niz na ogolnym...

widzisz to jet MOJA sygnaturka

> przyszedles wtedy, wrzasnales co CI sie tam w glowie urodzilo bez podania
                                      > rzadnych argumentow, wiec co sie dziwisz ze tak przebegala rozmowa? pogadaj,
                                      > podaj argumenty, a bedzie inaczej...
                                      Poczytaj tamten wątek. Niestey nie miałem szans na podanie argumentów. Stadko
                                      sie rzucoiło do ataku na mnie, a nie na moje poglądy smile

> I chyba jest logiczne - skoro juz jestem tu adminem - ze bronie ludzi tu, ze
                                      > nie chce bys ich obrazal.. a ze ich wnerwiles?? no coz, Ty zaczales te nierozna
                                      > walke....

I cyba jest logiczbe że na forum priv otwartym moga pisać WSZYSCY. Poczytaj
                                      jednak tamten watek bez emocji.
                                      A wracjac do tego ze jako admin bronisz ludzi na tym forum i nie chcesz zeby
                                      ktoś ich obrażał. Co zrobisz teraz ja w tym wątku nie użyłem żadnego epitetu
                                      żadnego wyzwiska inni wobec mnie tak.
                                      Wiec jak bedzie z to obrona. Pisząc na tym forum zostałem "obrażony". Co
                                      zrobisz , bedziesz konsekwentna w obronie? Kogo teraz zabanujesz ?
                                      • zoskaanka Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:51
                                        niw licz na wiele, jesteś po niewłaściwej stonie... Mocysmile)))
                                        • diabel.tasmanski Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:56
                                          > niw licz na wiele, jesteś po niewłaściwej stonie... Mocysmile)))
                                          No właśnie. I co można powiedzieć o tak stroniiczym forum ? Przeczytaj sygnaturke.

p.s
                                          nadal sią zastanawiam czy ja usunąc.
                                          dobraniec.
                                          • zoskaanka Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 23:00
                                            a Ty przeczytaj moją sygnaturkę... jeśli potrafiszsmile))
                                            • diabel.tasmanski Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 02.03.05, 00:25
                                              no to w czym problem?
                            • anisua Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:07
                              ja tez bylam milutka...wink
                              choc czasem jestem wredna..

i nie czuję się żadnym wilkiem.....bo podobno wilki w stadzie atakująwink
                              to ty bylbyś ...barankiem?wink))))))
                          • zoskaanka Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:09
                            Widzisz, Kiciuś, lubię ostry język, lubię Twój "wit" (mam nadzieję, że nie
                            pogniewasz się za ten anglicyzm, czasem w tym języku jest mi łatwiej coś
                            wyrazićsmile
                            wolałabym, żebyśmy byli po tej samej stronie...
                            ale masz jedną cechę, która sprawia, że nie da się z Tobą żyć w zgodzie...
                            ano z jakiegoś powodu przypierdalasz każdemu dla zasady, dla samego faktu
                            przypierdolenia...
                            wiesz, to nie sztuka znaleźć u każdego coś, co można skrytykować, wyśmić,
                            wyszydzić, obrazić itd.
                            sztuką jest robić to inteligentnie, z sensem, bo inaczej ni chuja nie wiem o co
                            chodzi i jedyny wniosek jaki się nasuwa, to że jesteś pojebany na maksa, a to
                            znaczy, że zwykły prymitywny czubek z Ciebie, a nie inteligentny człowiek o
                            ostrym dowcipie

ps. zuważ, że tu nikt nie wycina tylko i wyłącznie za użycie słów uznanych za
                            wulgarnesmile)))
                            • diabel.tasmanski Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:22
                              A jeszcze większa sztuka jest zaakceptowanie samoego siebie.

To że napisałem że singli nikt nie kocha i nikt ich nie chce to nie jest obraza
                              tylko prawda.
                              prawdą jest też to że tworzycie kółko samoadoracji , podobnie jak to że macie
                              uprzedzenia , nie potraficie dotosować sie do sytucj. Atakujecue w grupie.
                              W stadzie czujecie sie pewniejsi , przelamujecie kompleksy.

> ps. zuważ, że tu nikt nie wycina tylko i wyłącznie za użycie słów uznanych za
                              > wulgarnesmile)))
                              tu tzn gdzie ?
                              • zoskaanka Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:26
                                diabel.tasmanski napisał:

> A jeszcze większa sztuka jest zaakceptowanie samoego siebie.
                                >
                                > To że napisałem że singli nikt nie kocha i nikt ich nie chce to nie jest
                                obraza
                                > tylko prawda.
                                > prawdą jest też to że tworzycie kółko samoadoracji , podobnie jak to że
                                maci
                                > e
                                > uprzedzenia , nie potraficie dotosować sie do sytucj. Atakujecue w grupie.
                                > W stadzie czujecie sie pewniejsi , przelamujecie kompleksy. ,

niestety jest to prawda tylko w Twoim ograniczonym móżdżku, nie znasz nikogo z
                                tego forum i nie masz podstaw ani prawa wydawać tak zdecydowanych opinii

a jedyną zakompleksioną, niedostosowaną do życia w społeczeństwie, atakującą
                                osobą jesteś Ty, tłamsisz swoje frustracje, nie umiesz się wyzwolić z
                                ograniczeń i jedyne na co Cię stać, to atak i agresja, żal mi Cię, Diable, a
                                takie miłe zwierzątko dało Ci swój nicksmile))

>
                                >
                                > > ps. zuważ, że tu nikt nie wycina tylko i wyłącznie za użycie słów uznanyc
                                > h za
                                > > wulgarnesmile)))
                                > tu tzn gdzie ?
                                >
                                no jak nie widzisz, gdzie jesteś, to coś nie tak z oczkamismile
                              • anima Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:27

obraza
                                > tylko prawda.

których singli? jaką populację singli? może podasz nam więcej konkretów na
                                temat swoich badań socjologicznych?
                                • diabel.tasmanski Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:33
                                  Singli wkurza to że sa singlami. Taki kompleksik łatwy do porzewidzenia i do
                                  wykorzystania. Dlatego jesteście na tym forum że sa tu ludzie podobni do was
                                  samych.
                                  A moze sie myle co?
                                  • anima Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:37

> Singli wkurza to że sa singlami. Taki kompleksik łatwy do porzewidzenia i do
                                    > wykorzystania. Dlatego jesteście na tym forum że sa tu ludzie podobni do was
                                    > samych.
                                    > A moze sie myle co?

zarzucasz nam, że mówimy ogólnikami, że nie prowadzimy konstruktywnej dyskusji,
                                    z konkretnymi argumentami.
                                    czy możesz odpowiedzieć na moje pytanie? nie potrafisz?

Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK
                                    Autor: anima
                                    Data: 01.03.2005 22:27 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------

obraza
                                    > tylko prawda.

których singli? jaką populację singli? może podasz nam więcej konkretów na
                                    temat swoich badań socjologicznych?

• diabel.tasmanski Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:51
                                      to tylko moje obserwacje. To jets forum każdy moze tu wyrażać swoje poglady ja
                                      takze. Czy ta odpowiedz jest dla cieciewystarczająca ?
                                      • zoskaanka Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:53
                                        łoj, coraz bardziej Ci się palce plączą na klawiaturzesmile))
                                      • anima Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 23:02

> to tylko moje obserwacje. To jets forum każdy moze tu wyrażać swoje poglady
                                        ja
                                        > takze. Czy ta odpowiedz jest dla cieciewystarczająca ?

nie.
                                        nie potrafisz obronic swojej tezy.
                                        tak, lepiej idz spac, nic tu po Tobie.
                                        • diabel.tasmanski Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 02.03.05, 00:26
                                          twoje posty są potwierdzeniem
                                  • zoskaanka Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:37
                                    a jesteś, Kiciuś w 100% procentach pewien, że wszyscy tu są singlami????????

masz odwagę napisać, jaki jest Twój status? sam? w związku? żonaty? mężaty????
                                    rozwiedziony???? wdowiec?????
                                    • diabel.tasmanski Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 22:54
                                      > a jesteś, Kiciuś w 100% procentach pewien, że wszyscy tu są singlami????????
                                      Nie nie jestem ale co to ma do rzeczy? Chyba moge pisać to co myśle

> masz odwagę napisać, jaki jest Twój status? sam? w związku? żonaty? mężaty????
                                      > rozwiedziony???? wdowiec?????
                                      A po co mam ci to mówic
                                      • zoskaanka Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 23:01

> > a jesteś, Kiciuś w 100% procentach pewien, że wszyscy tu są singlami?????
                                        > ???
                                        > Nie nie jestem ale co to ma do rzeczy? Chyba moge pisać to co myśle

no widzisz ma do rzeczy dużo, bo jeśli nie jest tak, jak się wydaje, to Twoje
                                        teorie szlag trafia całkowiciesmile)))
                                        >
                                        >
                                        > > masz odwagę napisać, jaki jest Twój status? sam? w związku? żonaty? mężat
                                        > y????
                                        > > rozwiedziony???? wdowiec?????
                                        > A po co mam ci to mówic

może tak by było uczciwie??????
                                  • anisua Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 01.03.05, 23:01

> Singli wkurza to że sa singlami. Taki kompleksik łatwy do porzewidzenia i do
                                    > wykorzystania. Dlatego jesteście na tym forum że sa tu ludzie podobni do was
                                    > samych.
                                    > A moze sie myle co?
                                    >

wiesz diabełku..
                                    nie wiem czemu,ale wpadasz na chwile między obcych ludzi
                                    nie dajez się poznać
                                    atakujesz, próbujesz obrazać
                                    rzucasz jakies hasła .. wyssane z palca

a Twoje pytania:
                                    tak,czasem mnie wkurza to..
                                    kompleksik? nie ...
                                    a fora są po to by podyskutowac o sprawach, które nas interesują
                                    i chyba niz złego, że tu jestesmy
                                    bo są tu fajni ludziewink
                                    Ty tez bywasz na róznych forach...

i jednej rzeczy nie rozumiesz...
                                    pojęcia singiel
                                    dla Ciebie singiel to jakis samotnik, nieudacznik, niekochany przez
                                    nikogo..taki jesteś?

ja jestem singlem, bo nie chcę wegetacji w życiu,
                                    bycia z kimś, kogo nie kocham..
                                    chcę szczęścia w życiu
                                    szukam ...
                                    i wolę być sama niż w związku i nieszczęśliwa...
                                    • anielkaaa Re: TAK A TERAZ POCZYTAJCIE TEN WATEK 02.03.05, 02:19
                                      anisua napisała:

> diabel.tasmanski napisał:
                                      > > jesteście na tym forum że sa tu ludzie podobni do
                                      > > was samych.

jesli komus, kto obstawia sie nickami z forum jak rodziną na zdjeciu, taki ból
                                      przyznać, że mu samotnosc doskwiera jak dzazga, to najprawdopodobniej jego
                                      komunikacja w zwiazku nie była / nie bedzie zbyt dobra smile

> nie dajez się poznać
                                      > atakujesz, próbujesz obrazać
                                      atakiem jest samo pojawienie sie osoby, ktora nazwie rzeczy po imieniu smile
                                      Zadaje se rozwiazania KAZDEGO problemu (bycie singlem dla wiekszosci z was, jak
                                      sami mowicie jest mneijszym lub wiekszym problemem, zwlaszca, jesli ktos jest
                                      singlem długo) zaczyna sie od jego nazwania! A nie chowanie glowy w piach - to
                                      smieszne. Dlatego 'agresorzy' - nowi - 'obcy' - bedą (choć nigdy na długo, jak
                                      widac smile)

> dla Ciebie singiel to jakis samotnik, nieudacznik, niekochany przez
                                      dlaczego tak wielu (jak widac) singli słowo 'samotny' odbiera jak rodzaj
                                      jakiejs obelgi?
                                      Sa przeciez ludzie o szczegolnych cechcach, bardzo wartościowi zdolni do
                                      wielkich uczuc, poswiecen, czy innych walorach - i wlasnie przez swą odrębnosć
                                      czy oryginalnosc - cholerrrrnie samotni!! i nie mają przyjaciół - nie znaczy to
                                      samo że na nich nie załugują! Tylko o tym który tak sobie DOpowiada
                                      ("atakujesz, próbujesz obrazać") - świadczy czy nalezy on do tych jednych czy
                                      do tych drugich ("nieudacznikow")!

> ja jestem singlem, bo nie chcę wegetacji w życiu,
                                      > bycia z kimś, kogo nie kocham..
                                      > i wolę być sama niż w związku i nieszczęśliwa...
                                      bardzo ładnie napisane, dla dobra tego forum oddaje swoj glos na ciebie jako na
                                      rzecznika forum.

Andżelika.
                      • anisua Re: A JEDNAK MIAŁEM RACJE. 01.03.05, 21:57
                        a nie pomyśleliscie,że reklama dzwignią handlu?
                        że dzięki niemu więcej osób odwiedzi stronę?

a słowa w sygnaturce..to tylko słowa..
                        i zdanie autora...
                        a każdy inteligentny człowiek sam to oceniwink

i może nas lubiwink)
                        choć może w przewrotny sposób to okazuje....
                        • zoskaanka Re: A JEDNAK MIAŁEM RACJE. 01.03.05, 21:58
                          Ania, jesteś niesamowitasmile)))))))))))
                          genialnasmile)))))))))))
                          • anisua Re: A JEDNAK MIAŁEM RACJE. 01.03.05, 22:12
                            to do mnie bylo?????
                            zawstydziłam się..wink
                            • zoskaanka Re: A JEDNAK MIAŁEM RACJE. 01.03.05, 22:14
                              no, of kors, że do Ciebiesmile))
                              uściskam Cię przy najbliższej okazji za te drobniutkie, genialne
                              stwierdzeniasmile))
    • diabel.tasmanski No i jak to posze państwa jest z 01.03.05, 22:06
      kulturalną dyskusją.
      ciekawy ten wątek nie.

Tylko wielcy potrafia wyzbyć sie uprzedzeń.
      • pacio Re: No i jak to posze państwa jest z 01.03.05, 22:55
        diable, nie ten matrix, nie ta reaktywacja.

PS

zbyt często używasz słowa kompleks, nabrałeś uprzedzeń ?
        • mariolka99 Re: No i jak to posze państwa jest z 01.03.05, 23:01
          Może mi ktoś tak w kilku zdaniach streścić kto to i dlaczego sie rzuca? Lenia
          załapałam;P
          • coobad Re: No i jak to posze państwa jest z 01.03.05, 23:11
            diabeł został odbanowany, żeby się obronić, co idzie jemu miernie.

nasze forum dzielnie reprzezentuje grono quirkyalones, diabeł nie wytrzymał
            napięcia i zbiegł big_grin
            • mariolka99 Re: No i jak to posze państwa jest z 01.03.05, 23:19
              Ale qfa co to za typ?
              • coobad zgodnie z obietnicą - ostatni post :D 01.03.05, 23:27
                a to ja już nie wiem - napisał chyba watek pt. "single to frustraci odrzuceni
                przez społeczeństwo" albo coś w tymm stylu. dostał bana, bo strasznie agresywny,
                a mało twórczy.

więcej nie wiem, i jak obiecałem w innnym wątku - kończę temat jego big_grin
                • anula001 Re: zgodnie z obietnicą - ostatni post :D 01.03.05, 23:30
                  o nim mozesz sobie pisac do bolu, nie podobalo mi sie raczej przywolywanie
                  wspomnien o innej osobie...
                  • coobad Re: zgodnie z obietnicą - ostatni post :D 01.03.05, 23:37
                    doesn't matter. zapominamy o obojgu, proponuję, żeby info o poscie ostrzegawczym
                    znalazło się w headerze forum, o ile zdecydujesz się mój wolny wniosek
                    wprowadzić w życie big_grin
                • diabel.tasmanski Re: zgodnie z obietnicą - ostatni post :D 02.03.05, 00:33
                  a moze jaiś link ko tej moejej agresywności ? Bo ja to inaczej pamietam smile
            • diabel.tasmanski Re: No i jak to posze państwa jest z 02.03.05, 00:31
              dziwne anula001 podała inna przyczyne zdjęcia bana ?
              Dlaczego miałbym sie bronić i przed kim ? Czyżby ktoś mnie atkował?
              He he
        • diabel.tasmanski Re: No i jak to posze państwa jest z 02.03.05, 00:28
          a ty dlaczego mnie atakujesz masz jakieś powody ? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka