flowee Re: Gdzie urządzic chrzciny?-jaką testauracje pol 18.04.07, 11:54 Za szybko nacisnęłam enter. Ale pytanie jest takie jak w temacie:) A tak w ogóle to się pochwalę, że 10 kwietnia urodziłam drugiego synka Mateuszka- 3160g, 54cm, 10 punktów:) Pozdrówka Flowee Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: Gdzie urządzic chrzciny?-jaką testauracje pol 18.04.07, 12:11 No to na wstępie gratuluję i przesyłam buziaczki maluszkowi. My robiliśmy chrzciny w Kręgu i byliśmy bardzo zadowoleni. W sumie to szukaliśmy czegoś blisko, zeby nie trzeba było po kościele leciec na drugi koniec miasta, wiec w grę wchodził Wysoki Stoczek i Słoneczny Stok. Obskoczyliśmy tu lokalel, zorientowalismy sie i tka wybraliśmy Krąg. Jedzonko było naprawde dobre, wyszło tanio, obsługa super, no do niczego nie mogę sie przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
igua anet77 18.04.07, 13:57 a czemu nie toast? wlasnie o tym myslalam, bo slyszalam, ze tam jest fajnie i inez21 tez o nim pisala. przeciez to blizej niz krag. co zdecydowalo o tym, ze nie toast? Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: anet77 18.04.07, 14:21 W toaście byłam kilka lat temu na balu magisterskim meza i bardzo zraziłam sie do tego lokalu, bo czymś sie zatrułam. Pzoa tym jedzenie wcale mi tam nie smakowało musze przyznać. Toast jest tez droższy od Kręgu. Odpowiedz Link Zgłoś
rene41 Re: Gdzie urządzic chrzciny?-jaką testauracje pol 18.04.07, 12:44 Gratuluje synka no i imie sliczne (tez mam Mateuszka) Jak Szymos cieszy sie ze ma braciszka ?? CO do chrzcin niepomoge robiłam dla Majci w domu ale chyba teraz poszukam restauracji (12sierpnia 2007r ma byc synek na 70%) Ciekawa jestem gdzie jest smacznie i tanio . Podczytam troszke przyda mi sie na pare miesiecy. Pozdrawiam papa. Odpowiedz Link Zgłoś
igua jeszcze jedna podpowiedz 18.04.07, 13:00 sprobujcie rzucic temat na: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37026 kwestia chrzcin jest mi kompletnie obca, ale mysle, ze strategicznie warto brac tez pod uwage, czy miejsce jest blisko kosciola, w ktorym sie odbedzie chrzest. a z drugiej strony, czasem lepiej dojechac dalej niz sie pozniej wstydzic (beckas27 juz o tym pisala na "restauracyjnym" forum) Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: jeszcze jedna podpowiedz 18.04.07, 13:33 Flowee-moje serdeczne gratulacje:))) a niedawno zastanawiałam się co u ciebie słychać:) napisz coś więcej jak się miewa Szymuś. A imie fajne wybrałaś dla młodszego:))) a jeśli chodzi o restaurację to moze ta która jest niedaleko Fartlandii chyba Remes się nazywa słyszałam,ze tam jest niezle,albo Toast na Rzemieślniczej tam tez jest nieżle nie wiem tylko jakie ceny:) Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 odnośnie Remes 18.04.07, 14:23 Byliśmy tam jak szukalismy lokalu na chrzciny. Nie apsowało nam to, ze na jednej sali robia kilka imprez. tak więc jest kilka tkaich imptez na jednej sali, tylko każdy ma swój stół. Odpowiedz Link Zgłoś
igua flowee 18.04.07, 13:57 witamy mateuszka :D a mamie gratulujemy, choc to nie piewrszyzna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oro28 Re: Gdzie urządzic chrzciny?-jaką testauracje pol 18.04.07, 14:11 Gratuluje!! Duzo zdrowka i radosci!!! My robilismy w Zaciszu - to restauracja w hotelu Lesnym - wlasnie dlatego, ze blisko, a nie chcialo mi sie z maluchem objezdzac lokali i porownywac. W sumie bylo dobrze, nie podobalo mi sie tylko ustawienie stolu. impreza byla kameralna, a oni rozstawili stoly w kwadrat z dziura w srodku i to nie sprzyjalo rozmowom. Chcielismy zrobic w lechu, ale tam wtedy nie bylo mozliwosci, a wielka szkoda, bo bardzo mi smakuje ich jedzonko... Pozdrawiamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ko_a Re: Gdzie urządzic chrzciny?-jaką testauracje pol 18.04.07, 20:29 Moje gratulacje :-) My robiliśmy obiad w Cristalu. Było naprawde bardzo sympatycznie. Tak sie złożyło ze akurat w pierwsza rocznice naszego slubu, więc stwierdziliśmy ze fajnie bedzie zrobić w tym samym lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś