Dodaj do ulubionych

ziemia....

IP: *.wwpwp.it.pl 20.05.03, 15:49
Czy w suawałkach lub augustowie jest jakaś firma/agencja pośrednicząca w
kupnie działki/ posiadłości? A może ktoś orientuje się jaka jest cena ziemi?
Wiem, że pole łąka nie nad wodą - około 3000zł za ha.
A jaka jest cena np. w środku wsi? Może ktoś ma jakieś doświadczenia w tym
temacie.
woytek
Obserwuj wątek
    • Gość: smerf Re: ziemia.... IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 19:07
      nie udawaj głupka wiejskiego. Doskonale wiesz gdzie należy dowiedzieć sie tego
      co cię interesuje. Chociażby w internecie, leniu patentowany.
      • Gość: woytek Re: ziemia.... IP: *.wwpwp.it.pl 21.05.03, 12:44
        Gość portalu: smerf napisał(a):

> nie udawaj głupka wiejskiego. Doskonale wiesz gdzie należy dowiedzieć sie
        tego
        > co cię interesuje. Chociażby w internecie, leniu patentowany.

Świetna pomoc, ręce opadają. Acha i nie wiejski tylko miejski jak już.
        Mimo takiego odzewu czekam na pomoc. A leniem nie jestem jak bym miał czas
        szukać w internetcie w czasie pracy to właśnie oznaczało by lenistwo.
        • Gość: smerf Re: ziemia.... IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 19:29
          uważaj bo z roboty cię wywalą jak będziesz zajmować się ziemią i internetem
          podczas pracy. Nie ma powodu aby ci ręce opadały, może zacznie odruchowo
          pracować mózgownica. Jeśli szukasz jelenia który ci załatwi ziemię to jesteś
          ziobro.
          • Gość: woytek Re: ziemia.... IP: *.wwpwp.it.pl 22.05.03, 08:54
            Ok Tobie już dziękuję za pomoc. Sam się jeleniem nazwałeś :)Ja szukam
            informacji a nie jelenia.
            Zamiast podrzucić coś sensownego W TEMACIE mojego maila piszezsz bzdury, więc
            lepiej się zastanów i dopiero odpowiedz.
            woytek

Gość portalu: smerf napisał(a):
            > uważaj bo z roboty cię wywalą jak będziesz zajmować się ziemią i internetem
            > podczas pracy. Nie ma powodu aby ci ręce opadały, może zacznie odruchowo
            > pracować mózgownica. Jeśli szukasz jelenia który ci załatwi ziemię to jesteś
            > ziobro.
            • Gość: realista Re: ziemia.... IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 10:29
              nie ma sensu polemizować z kimś kto usiłuje wykorzystywać innych. Takich
              cwaniaczków pełno jest teraz także w internecie. Zamiast poszukać samodzielnie
              a możliwości są wielkie liczy na to że ktoś za niego to zrobi. Mocarz?
              • Gość: woytek Re: ziemia.... IP: *.wwpwp.it.pl 22.05.03, 11:28
                Ok, starczy mi krytyki.
                Poszukałem i byłem w miejscach interesujących, rozmawiałem z kilkunastoma
                gospodarzami tyle tylko że jak pojawia się rejestracja spoza podlaskiego to
                ceny skaczą w górę, do ilu? Ano aż do 1000 zł za 1 ar!
                Stąd moje pytanie o agencję lub o doświadczenia osób które na tym terenie
                szukały/znalazły pośrednika. Stąd pytanie o ceny, o realne ceny...
                woytek

Gość portalu: realista napisał(a):

> nie ma sensu polemizować z kimś kto usiłuje wykorzystywać innych. Takich
                > cwaniaczków pełno jest teraz także w internecie. Zamiast poszukać
                samodzielnie
                > a możliwości są wielkie liczy na to że ktoś za niego to zrobi. Mocarz?
                • Gość: woytek Re: ziemia.... IP: *.wwpwp.it.pl 23.05.03, 15:51
                  A i jeszcze jedno, udzielam się na forum 'odkrywcy' i 'muratora'. Tam nawet na
                  banalne pytania można znaleźć odpowiedź i nikt nikogo nie posądza
                  o 'wykorzystywanie', ‘takich
                  cwaniaczków pełno jest w internecie’, ‘szukasz jelenia’ ‘głupka
                  wiejskiego’, ‘leniu patentowany’....

Ciekawe gdzie byliście <smerf> <realista> przy prośbach o lokalizację Wielkiej
                  Góry (ja mam troszkę daleko w te miejsca ale fotki i mapkę wysłałem gościowi,
                  proboszcza znalazłem i informacji podrzuciłem tyle ile mogłem), o ciekawych
                  stronach www z suwalszczyzny, o wartych zwiedzenia miejscach?

Tak czy inaczej i tak do końca roku na 90% kupię kawałek ziemi i informacjami
                  się podzielę na forum, Wy jak widzę nie.
                  Może ktoś z tego skorzysta. Tak rozumiem istotę tego forum.
                  Pozdrowienia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka