Gość: zmartwiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 11:00 Może ktoś wie, gdzie można naprawić w Bialymstoku kamerę video marki Canon? Nie umiem znaleźć informacji w necie. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amel22 Re: naprawa kamery video 08.05.07, 19:32 Podobny problem miałam z aparatem fotograficznym marki Canon.Niestety w Białym nikogo nie znalazłam i niestety naprawiałam w Warszawie w autoryzowanym salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: naprawa kamery video IP: *.elpos.net 08.05.07, 20:08 Wiem, że na Brukowej jest punkt naprawy kamer. Nie znam jednak szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia problem jest poważny IP: *.chilan.net 08.05.07, 21:51 zerknąłem na Allegro: samo ustalenie uszkodzenia to 200zł koszty ubezpieczenia przesyłki i dodatkowe opcje przesyłki w obie strony aby tego nie potłukli to też ponad stówa naprawa w autoryzowanym serwisie to koszt od ..kilkuset złotych w nieautoryzowanym hmmm już dobrze bęzdzie jak ci plastików przy rozbieraniu nie połamią, a na koniec i tak stwierdzą że ...nie ma części i to prawda, bo takie renomowane firmy nokomu poza autoryzowanymi serwisami tych części nie sprzedają także przygotuj się na utopienie na początek 50% wartości nowej kamery i hartuj nerwy w walce z panami naprawiaczami Odpowiedz Link Zgłoś