Dodaj do ulubionych

nauczyciel chemii - praca

IP: *.koba.pl 04.07.07, 22:43
szukam pracy jako nauczyciel chemii, jesli ktos zna szkoł, w których nauczyciel np. odchodzi na emeryture albo generalnie taki nauczyciel jest poszukiwany to bede wdzieczna za info
pozdr
Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: meg Re: nauczyciel chemii - praca IP: *.chello.pl 05.07.07, 00:31
      to szukaj dalej, prędzej znajdziesz pracę w straży pożarnej jako chemik, a tak
      na marginesie, możesz mi wytłumaczyć, co skłania człowieka do podjęcia pracy
      jako nauczyciel chemii?
      jako pomoc mogę poradzić, czy znienawidzona szubzda z III LO zeszła, bo
      emeryturą nie była zainteresowana
    • Gość: chemik Re: nauczyciel chemii - praca IP: 212.33.76.* 05.07.07, 09:09
      co skłania? Odp: mobbing w obecnej pracy.
      Niestety białostocki rynek ofert pracy dla chemików jest bardzo ubogi, ponieważ
      nie ma prawie w ogóle firm, laboratoriów itp.. A te które sa np. laboratorium
      celne lub w policji jest obsadzone i bez pleców ani rusz. Przypuszczam, że w
      straży jest to samo, ale się zorientuję :)
      Jesli chodzi 3 LO nie bardzo rozumiem co znaczy:"znienawidzona szubzda z III LO
      zeszła, bo emeryturą nie była zainteresowana", bede wdzieczna za odp
      pozdro
      • Gość: meg Re: nauczyciel chemii - praca IP: *.chello.pl 06.07.07, 20:35
        cześć,
        rzeczywiście kiepsko masz, a ja ci jeszcze dokręcam śrubę, sorry.
        w trójce chemiczka za chiny ludowe nie dawała się wysłać na emeryturę, a z tego
        co pamiętam na jej miejsce czekało kilku kandydatów więc trzeba było poczekać
        aż zwolni miejsce naturalnie.
        rynek pracy dla chemików jest w ogóle ubogi, nie ma co zwalać na białystok.
        jako nauczyciel stracisz tylko nerwy i niewiele zarobisz.
        chemicy szukają pracy w straży pożarnej, w przemyśle kosmetycznym, jeszcze
        kiedyś w białymstoku w przemyśle włókienniczym w farbiarniach, przy pracy nad
        strukturą nowych tkanin, itp.
        może pomyśl o czymś na własną rękę?
        na pocieszenie powiem, że nie zajmuję się tematem związanym ze studiami.
        jezeli chodzi zaś o mobbing, to chyba nie odpusciłaś? powiedz, że nie.
        pozdrawiam
        • Gość: chemik Re: nauczyciel chemii - praca IP: *.koba.pl 13.07.07, 23:10
          meg,
          jesli chodzi o mobbing to walcze, ale juz sił brakuje, chce spokojnie zyc, pracowac, i zarabiac.
          pozdro
      • Gość: Moniczka Re: nauczyciel chemii - praca IP: *.205.154.54.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.12.13, 14:32
        Witam,
        Jestem magistrem chemii UMCS Lublin. Szukam pracy jako nauczyciel chemii.Jeśli by ktoś coś by słyszał to bardzo proszę o info. Całe woj. mazowieckie i lubelskie
    • Gość: mgr biologii A nauczyciel biologii-wiecie cos? IP: *.bsk.vectranet.pl 07.07.07, 10:03
      tez szukam pracy niekoniecznie w szkole
    • Gość: Sylwia Re: nauczyciel chemii - praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:23
      prosze o przesłanie swojego cv na email syltrza76@o2.pl, pani dyrektor
      musialaby przejrzec pani oferte, praca jest w Warszawie
    • Gość: chemik Re: nauczyciel chemii - praca IP: *.koba.pl 13.08.07, 21:31
      • derka1 Re: nauczyciel chemii - praca 17.12.13, 20:03
        A nie latwiej, zamiast czekac az ktos kto "uslyszal" ewentualnie sie odezwie, wyslac swoje CV, podania o prace czy listy wyrazajace swoje zainteresowanie, do roznych szkol? Byc moze jest to pomysl od bani - od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce wiec nie znam ojczystego rynku pracy, ale ja bym tak wlasnie zrobila. Najlepiej jest chyba jednak liczyc na siebie niz polegac na "sluchu" innych.
        • derka1 Re: nauczyciel chemii - praca 17.12.13, 20:05
          O, dopiero zauwazylam, ze ktos wyciagnal watek sprzed lat. Mam nadzieje, ze autorce udalo sie odniesc pracowniczy sukces :-).
    • angrusz1 Bardzo ciężko o pracę 18.12.13, 14:43
      w szkole .
      W moim mieście - dość dużym - we wrześniu zarejestrowało się jako bezrobotni 45 nauczycieli j.angielskiego .
      I chyba lepiej nie będzie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka