joannanb 08.08.07, 12:33 Dziewczyny poleccie jakiegos dobrego ginekologa przyjmujacego prywatnie w Bialymstoku. Moj niestety wyprowadzil sie do Warszawy i nie mam pojecia do kogo wybrac sie z za czestymi i obfitymi miesiaczkami.Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimarika Re: Bialystok dobry ginekolog 08.08.07, 18:39 zdecydowanie polecam dr Jana Kupisza ( przyjumuje w Humana Medica Omega na Fabrycznej 39. Od paru lat jestem Jego pacjentką. Mom zdaniem jest rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
igua nie bede oryginalna 08.08.07, 19:04 ja tez chodze od lat do Kupisza (dokladnie od jakichs 8-9lat). w tej chwili rowniez do Humana Medica. Robil mi kiedys w szpitalu operacje. Rok temu urodzil mi syna przez cc. Przyjmuje tylko prywatnie, wiec kasy sie tam zostawia, ale... jesli zajde kiedys w ciaze i Kupisz bedzie "na chodzie", zdecyduje sie znow isc do niego Odpowiedz Link Zgłoś
karola691 Re: nie bede oryginalna 21.08.07, 20:51 A powiedzcie mi kochane, jeśli to nie tajemnica, ile On bierze za wizytę. Musze zmienić gina, a ten Kupisz o którym piszecie ma gabinet dwa kroki od mojego bloku Odpowiedz Link Zgłoś
igua Re: nie bede oryginalna 22.08.07, 13:28 ostatnio jak bylam to niezmiennie wizyta kosztowala 60 zl on nie robi usg - usg jest robione przez pania w innym pokoju - dodatkowe 60 zl Odpowiedz Link Zgłoś