global_government 24.01.05, 18:38 Ile macie ( Ci piszacy z USA ) roznych job'ow w USA???? Tzn ile etatow, czy musicie zasuwac w 4 roznych job'ach zeby przezyc miesiac?? Jak to w USA jest???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Odpowiedz My nie mamy ani jednego joba IP: *.telia.com 24.01.05, 18:40 My mamy zajoba. My w USA mamy zajoba ze tu jestesmy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartycz Re: My nie mamy ani jednego joba IP: *.nyc.rr.com 24.01.05, 19:05 Ja ma 5 jobow ale wszystke na puletatu po 4 godziny na dzien 7 dniw tygodniu mamtylko 4 godzin na spienie to spie w pociongach i autobusach pomiendzy jobami. Chce wrucic do Polski ale nie chco mnie dac wizy. Slyszalem ze w Polsce nie tszeba tak zapiepszac zeby dobze rzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Mam pytanie DOTYCZACE USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.twcny.rr.com 24.01.05, 20:28 global_government napisał: > Ile macie ( Ci piszacy z USA ) roznych job'ow w USA???? > > Tzn ile etatow, czy musicie zasuwac w 4 roznych job'ach zeby przezyc miesiac?? > > Jak to w USA jest???? no to dylemat,ja mam 1 joba ,czyli zajoba, i nie chce wracac do grenlandii,bo tam zimno. w polsce jst fajnie,ale internet wolny,bo rzadko kto ma kabla, a wiec nie mysle na razie o powrocie.pozdr ludzikow na marsie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Mam pytanie DOTYCZACE USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.01.05, 20:53 to tak jak ja. Ein job, ein kabel , ale jak wieje 12,to mi wolno idzie i chce mi sie zwracac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Mam pytanie DOTYCZACE USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.twcny.rr.com 24.01.05, 20:56 krystian71 napisała: > to tak jak ja. > Ein job, ein kabel , ale jak wieje 12,to mi wolno idzie i chce mi sie zwracac. a ja nic tylko klik i juz mam he,he:))) co do e-maila, to nie wiem bo z gazety nie korzystam,ale radze ci wejsc na yahoo,excite albo nawet hotmail i zalozyc niezalezna od gazety,chyba wiesz dlaczego? pusc mi maila jak to zrobisz,bo mam pare pytan do ciebie.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Mam pytanie DOTYCZACE USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.01.05, 21:01 ale trudne zadanie przede mna postawilas, musze zagonic mlodego jak wroci z sanek.Juz siem robi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Mam pytanie DOTYCZACE USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.twcny.rr.com 24.01.05, 21:04 krystian71 napisała: > ale trudne zadanie przede mna postawilas, musze zagonic mlodego jak wroci z > sanek.Juz siem robi!!! krystian nie rozsmieszaj mnie idziesz na www.yahoo.com klikasz na mail,wpiszesz jakiekolwiek bzdury jako adres,wybierzesz sobie login i password, i juz. nie czekaj na mlodych,predzej korzenie zpuscisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bush jo mom duzo jobow, glownie z kolagami, jak na IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.05, 20:58 tym zdjeciu Odpowiedz Link Zgłoś