Dodaj do ulubionych

Mam pytanie DOTYCZACE USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24.01.05, 18:38
Ile macie ( Ci piszacy z USA ) roznych job'ow w USA????

Tzn ile etatow, czy musicie zasuwac w 4 roznych job'ach zeby przezyc miesiac??

Jak to w USA jest????
Obserwuj wątek
    • Gość: Odpowiedz My nie mamy ani jednego joba IP: *.telia.com 24.01.05, 18:40
      My mamy zajoba. My w USA mamy zajoba ze tu jestesmy,
      • Gość: wartycz Re: My nie mamy ani jednego joba IP: *.nyc.rr.com 24.01.05, 19:05
        Ja ma 5 jobow ale wszystke na puletatu po 4 godziny na dzien 7 dniw tygodniu
        mamtylko 4 godzin na spienie to spie w pociongach i autobusach pomiendzy jobami.
        Chce wrucic do Polski ale nie chco mnie dac wizy. Slyszalem ze w Polsce nie
        tszeba tak zapiepszac zeby dobze rzyc.
    • Gość: rachelka Re: Mam pytanie DOTYCZACE USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.twcny.rr.com 24.01.05, 20:28
      global_government napisał:

> Ile macie ( Ci piszacy z USA ) roznych job'ow w USA????
      >
      > Tzn ile etatow, czy musicie zasuwac w 4 roznych job'ach zeby przezyc miesiac??
      >
      > Jak to w USA jest????
      no to dylemat,ja mam 1 joba ,czyli zajoba, i nie chce wracac do grenlandii,bo
      tam zimno. w polsce jst fajnie,ale internet wolny,bo rzadko kto ma kabla, a wiec
      nie mysle na razie o powrocie.pozdr ludzikow na marsie.
      • krystian71 Re: Mam pytanie DOTYCZACE USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.01.05, 20:53
        to tak jak ja.
        Ein job, ein kabel , ale jak wieje 12,to mi wolno idzie i chce mi sie zwracac.
        • Gość: rachelka Re: Mam pytanie DOTYCZACE USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.twcny.rr.com 24.01.05, 20:56
          krystian71 napisała:

> to tak jak ja.
          > Ein job, ein kabel , ale jak wieje 12,to mi wolno idzie i chce mi sie zwracac.
          a ja nic tylko klik i juz mam he,he:)))
          co do e-maila, to nie wiem bo z gazety nie korzystam,ale radze ci wejsc na
          yahoo,excite albo nawet hotmail i zalozyc niezalezna od gazety,chyba wiesz
          dlaczego? pusc mi maila jak to zrobisz,bo mam pare pytan do ciebie.pozdr.
          • krystian71 Re: Mam pytanie DOTYCZACE USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.01.05, 21:01
            ale trudne zadanie przede mna postawilas, musze zagonic mlodego jak wroci z
            sanek.Juz siem robi!!!
            • Gość: rachelka Re: Mam pytanie DOTYCZACE USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.twcny.rr.com 24.01.05, 21:04
              krystian71 napisała:

> ale trudne zadanie przede mna postawilas, musze zagonic mlodego jak wroci z
              > sanek.Juz siem robi!!!

krystian nie rozsmieszaj mnie idziesz na www.yahoo.com klikasz na mail,wpiszesz
              jakiekolwiek bzdury jako adres,wybierzesz sobie login i password, i juz. nie
              czekaj na mlodych,predzej korzenie zpuscisz:)))
        • Gość: bush jo mom duzo jobow, glownie z kolagami, jak na IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.05, 20:58
          tym zdjeciu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka