Gość: Andy IP: 81.15.237.* 04.07.03, 09:01 Wyprzedzal poboczem ?? Cos chyba nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysio_m Re: Pięć osób zginęło w wypadku samochodowym pod 04.07.03, 12:13 Nigdy nie widziałeś takich idiotów? Szczęściarz z Ciebie ! Pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pięć osób zginęło w wypadku samochodowym pod 04.07.03, 12:22 To niestety problem poslkich dróg. Nasze drogi są mówiąc oglednie bardzo słąbe. Tym czasem kierowcy rozpedzaja się do olbrzymich prędkości, zapominając ze to nie autostrada. A potem zostaja tylko tragedię.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tango12345 Re: Pięć osób zginęło w wypadku samochodowym pod IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 12:27 Kto prowadził Nisana - z artykułu tego nie mogę wywnioskować 18-latek , czy ,,dziadkowie: Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Pie˛c´ osób zgine˛?o w wypadku samochodowym po 04.07.03, 12:37 Dawcy nerek, glupota nie zna granic, tyle sie mowi na ten temat wsiada jeden z drugim do samochodu i jakby to nie dotyczylo jego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danko Re: Pięć osób zginęło w wypadku samochodowym pod IP: 213.241.38.* 04.07.03, 15:51 Kilkakrotnie zadażyło mi się jeździć tą trasą i muszę ostrzec wszystkich kierowców - jest tam naprawdę niebezpiecznie. Ale jak widać idiptów wciąż mamy wielu. Moim zdaniem firmy ubezpieczeniowe powinny wprowadzić rozwiązania jak w USA - jeśli ktoś nie przestrzega przepisów to jego ubezpieczenie pojazdu rośnie i to znacznie. Zdarzyło mi się być kiedyś pasażerem auta zatrzymanego w Stanach za nadmierną prędkość. Mój kolega miał po tym sprawę w sądzie i do tego dołożyli mu 250 $ dopłaty do ubezpieczenia, z że ma 4 bryczki to jest 1000 do tyłu. To naprawdę działa. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pięć osób zginęło w wypadku samochodowym pod 04.07.03, 16:18 Niegłupi ten pomysł ze zmianą stawki ubezpieczenia dla tych, którzy jeżdżą niebezpiecznie. Tylko, że ubezpieczyciel może to stwierdzić jedynie na podstawie faktu ukarania mandatem przez policję za zbyt szybką jazdę. A to wymaga skomputeryzowania całego systemu rejestracji i dostepu do nich danych, co pewnie nieprędko nam grozi. Poza tym podjerzewam, że pierwszym efektem byłby wzrost łapówek - gościu, który ryzykowałby nie tylko mandatem ale i zwiększonymi kosztami ubezpieczenia miałby większą skłonność do "posmarowania" Znam też tę trasę. Jeździłem nią wielokrotnie. Tam kurczę nie ma miejsca na takie numery. Najgorsze jest to, że szaleńcy zabijają nie tylko siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aNDZIA Re: Pięć osób zginęło w wypadku samochodowym pod IP: *.osiedle.net.pl 04.07.03, 21:20 MOIM ZDANIEN TO TA OSOBA CO KIEROWALA TYM NISSANEM BYLA NIEROZSADNA!KTO TAKIM LUDZIOM DAJE PRAWOJAZDY? JAK MOZNA WYPRZEDZAC Z PRAWEJ STRONY. pRZEZ NIA WIELE LUDZI ZOSTALO POKRZYWDZONYCH.kiEROWCA TIRA MOZE DO ONCA ZYCIA ZOSTAC KALEKA O IL,E P[RZEZYJE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Pięć osób zginęło w wypadku samochodowym pod IP: *.com / 192.168.4.* 04.07.03, 21:31 Gość portalu: aNDZIA napisał(a): JAK MOZNA > WYPRZEDZAC Z PRAWEJ STRONY. Z prawej strony można wyprzedzać (w mieście jeżeli są co najmniej 2 wydzielone (w sensie że jest namalowana linia) pasy ruchu w jedną stronę. A wyprzedzać poboczem nie wolno, to jest głupota! Pozdraiwam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś