igua 03.09.07, 09:32 takich, jak my oczywiscie ;P znacie? jakiegos dobrego? od skory, od spraw chyba luszczycowych czy lojotokowych (to nie dla mnie, wiec trudno mi okreslic przypadlosc). jak znacie, to rzucajcie nazwiskami i adresami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika340 Re: dermatolog dla staruchow 03.09.07, 15:17 Bardzo dobra dr.jest dr.Niewiarowska-Paszko-super lekarz i człowiek.Moja mamę leczyli lekarze przez 7 mcy i nic nie pomagało,ona trafiła praktycznie od razu.Przyjmuje na fundusz na ul.Wojskowej(obawiam się, że duęe kolejki,ale trzeba by było sprawdzić)i prywatnie na ul.Kolejowej 16 w ars medice, w pon,wtorki i środy.Wystarczy zadz i umówic sie telefonicznie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
figamarta Re: dermatolog dla staruchow 03.09.07, 16:23 Dr Paszko - bardzo dobra lekarka, potwierdzam. Na Wojskowej mozna tez umowic sie prywatnie. Z tego co pamietam to na pierwsza wizyte poszlam prwatnie bo bylo bez kolejki, jednoczesnie na nastepne umawialam sie juz na fundusz. Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: dermatolog dla staruchow 03.09.07, 17:10 moja mama ma luszczyce i leczy sie u dr laudanskiej (chyba juz docent) mi ta lekarka rowniez pare razy w zyciu pomogla. panstwowo pracuje na zurawiej w klinice dermatologii, prywanie wydaje mi sie, ze gdzies na ul. sw. rocha. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: dermatolog dla staruchow 03.09.07, 18:00 Z tego co pamiętam to Laudańska ma gabinet na Malmeda.Mój brat się u niej leczył i bardzo mu pomogla na cerę. Odpowiedz Link Zgłoś