Gość: studencjak IP: *.cnb.com.pl 08.10.07, 22:11 (*) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wkoronkiewicz Re: anka1 IP: 85.232.247.* 09.10.07, 09:54 to jakieś nowe internetowe oznaczenie fajnej dziewczyny? pytam, gdyż jestem już starym pterodaktylem i nie kumam młodzieżowych nowinek. ale aneczkę znam i potwierdzam - rzeczywiście super dziewczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: anka1 09.10.07, 16:59 he he, Koro raczej ktos chcial mi tu swieczke zapalic. ale niedoczekanie jego. zyje, mam sie dobrze i zrobie wszystko, zeby sie wnukow ( co najmniej ) doczekac. a ze byly w nas w rodzinie kobiety z pewnymi zdolnosciami nie z tej ziemi, wiec wszystkim ktorzy mi zle zycza radze niech uwazaja, bo co nieco po nich odziedziczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: anka1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 20:33 to sobie załóż prywatne forum i się w nim chwal oraz ograżaj. g... mnie obchodzą twoje plany życiowe --------- spodobała ci się twoja poetyka? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: anka1 10.10.07, 08:59 coz dd, studecjaku, felusiu, kosteczku,mareczku czy jak tam jeszcze nie podoba sie "argumentacja" zblizona do twojej ? najgorsze sa pajace kompeltnie pozbawione wyczucia, nie chwytajace ironii, nie czujace kpin etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: anka1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 09:34 najgorsze są pajace które mają pretensje do innych, że zakładają wątki np. o zmienianiu wiary i wyrażają tow niewybrendy sposób, po czym robią dokładnie to samo. kończę, bo nie będę więcej podbijał tego wątku rodem z oślej ławki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: anka1 IP: 85.232.247.* 10.10.07, 10:19 to świeczka była? a mi się kojarzyło z... nieźle mi ta jesień we łbie miesza. pozdrawiam Cię aniu. klątw nie rzucaj. podobno działają jak bumerang i minąwszy cel wracają do tych, którzy je rzucili. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: anka1 10.10.07, 13:10 :))))))))))) klatwa to przydalaby sie na tych co nam skwer pod ratuszem wycieli zamiast go uporzadkowac. na innych pomaga zwykle "odbicie" zlych zyczen i poslanie ich do nadawcy. odpozdrawiam Koro. a w ogole to dlaczego w wyborach nie startujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: anka1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 15:44 rzeczywiście jest za czym płakać: trochę drzew przeznaczonych dla obszczymurków i rzecz jasna drzew posadzonych po wojnie, żeby socjalistycznych obywateli burżuazyjny układ architektoniczny w oczy nie kłuł. zważywszy na to, z kim trzyma partia pana koronkiewicza to nawet nie dziwi, że się ten pan w protest zaangażował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mowe ci odjelo Re: anka1 IP: *.elpos.net 10.10.07, 17:40 No studenciak mowe co odjelo ze piszesz symbolami w pierwszym poscie LOL Odpowiedz Link Zgłoś