Dodaj do ulubionych

Mąż zastrzelił żonę

30.07.03, 20:35
Dlaczego policja nie intwerweniowała wcześniej, aby zapobiec
tragedii?
POzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: 5zaQ Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 16:25
      Zabójcą jest pan Gienek, znam go, bo pracowałem razem z nim.
      Żona go zdradzała. Ja swoją też bym za to zastrzelił :)
      • alex.4 Re: Mąż zastrzelił żonę 01.08.03, 12:37
        Jesli żona kogoś zdradza, to ten ktoś może jej albo przebaczyć albo się z nią
        rozwieść. A nie zabić. Zdrada nie jest usprawiedliwieniem przemocy. Nawet jesli
        jest prawdziwa, a nie tylko urojeniem sadysty
        Pozdr
        • Gość: koro Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.edytor.net / *.szcz.gazeta.pl 04.08.03, 09:55
          ten pan nie pozbawiony jest jednak poczucia humoru. bardzo ciekawie wyglądają
          jego tłumaczenia "chciał tylko nastraszyć". znaczy się to był tylko taki
          żarcik.
          • Gość: Ok Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.bos.east.verizon.net 04.08.03, 11:33
    • Gość: mr Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 12:05
      facet ma broń (zakładam, że ma na nią pozwolenie) - kobieta
      zgłasza do prokuratury skargę na znęcanie się - prokuratura nie
      odbiera pozwolenia na bron - facet zabija żonę = chory system.
      • alex.4 Re: Mąż zastrzelił żonę 04.08.03, 19:11
        Nie chora policja...
        Pozdr
        • Gość: gosc Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 23:29
          alex.4 napisał:

> Nie chora policja...

to chyba ty jestes chory. tak samo w stosunku do ciebie policja teraz powinna
          interweniowac, bo w przyplywie zlego humoru i antypatii jaka czujesz do policji
          mozesz zabic policjanta. a za to grozi dozywocie. wiec, zeby zapobiec, trzeba
          cie izolowac.
          pozdr i milych snow
          • Gość: koro Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.edytor.net / *.szcz.gazeta.pl 05.08.03, 09:19
            mój tatuś też ma strzelbę.
          • Gość: brukarz Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.visp.energis.pl 05.08.03, 10:58
            popieram,,,fuck off od policji,latwo krytykowac ,ale jak koleszka dostalnie w
            jape na ulicy ,to jak piesek leci na komisariat ,oczekujac pomocy,troche
            konsekwencji
            • Gość: zorro Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.tkb.net.pl 06.08.03, 17:35
              Gość portalu: brukarz napisał(a):

> popieram,,,fuck off od policji,latwo krytykowac ,ale jak koleszka dostalnie w
              > jape na ulicy ,to jak piesek leci na komisariat ,oczekujac pomocy,troche
              > konsekwencji
              nie do końca rozumiem słowo "koleszka". tak was uczyli na kursie pisania?
              a że oczekując pomocy można na komisariacie dostać "w jape" to wiem.
              wyszczekane te pieski, nie ma co. spocznij !
              • alex.4 Re: Mąż zastrzelił żonę 06.08.03, 17:40
                Policja jest od łapania przestepców i zapobieganiu przestepstw. czasami
                prewencji trochę się by przydało. gdyby wcześniej zrobiono pożadek z tym
                gorylem co zabił swoją zone, to ona by zyła. I tego nic nie zmieni.
                Pozdr
                • piekny.arkadiusz Re: Mąż zastrzelił żonę 06.08.03, 17:43
                  alex.4 napisał:
                  > gdyby wcześniej zrobiono pożadek z tym

Chryste Panie, Alex, bój się Boga! Ty specjalnie takie byczki sadzisz? I Ty
                  masz być zawodowym historykiem?

Nu nu, miejmy nadzieję, że to wypadek przy pracy.
                • alex_4 Re: Mąż zastrzelił żonę 06.08.03, 17:46
                  alex.4 napisał:

> Policja jest od łapania przestepców i zapobieganiu przestepstw. czasami
                  > prewencji trochę się by przydało. gdyby wcześniej zrobiono pożadek z tym
                  > gorylem co zabił swoją zone, to ona by zyła. I tego nic nie zmieni.
                  > Pozdr

Calkowicie sie z Toba zgadzam, prewencji nigdy za wiele. Najlepszym
                  rozwiazaniem byloby panstwo policyjne. Albo uswiadomic goryla, a jak nie to
                  zastrzykami go.
                  • piekny.arkadiusz Re: Mąż zastrzelił żonę 06.08.03, 17:50
                    Mimo, iż nie darzę sympatią Twej osoby jak i nie podzielam Twoich poglądów
                    Alex, to wiedz, że to nie ja się podszywam pod Twój login. Przyszło mi do
                    głowy, że możesz mieć takie wrażenie.

Tak więc to nie ja.

ps.
                    Jasna cholera, co tu się dzieje na tym forum? Mnie też sklonujecie?
                    • alex.4 Re: Mąż zastrzelił żonę 06.08.03, 18:03
                      Może po prostu admin wziąłby się za porządek na nim i skończył te głupie zabawy
                      w podszywanie sie. adminie rusz ten swój cholerny tyłek i rób co do Ciebie
                      należy.
                      Pozdr
                      • alex_4 Re: Mąż zastrzelił żonę 06.08.03, 18:21
                        alex.4 napisał:

> Może po prostu admin wziąłby się za porządek na nim i skończył te głupie
                        zabawy
                        >
                        > w podszywanie sie. adminie rusz ten swój cholerny tyłek i rób co do Ciebie
                        > należy.
                        > Pozdr

nikt sie pod Ciebie nie podszywa panie alex.4
                        Ja jestem alex_4, skoro wydaje Ci sie, ze jestes taki wyjatkowy to juz Twoj
                        problem. Na swiecie jest sporo alexow roznej masci, i nie wszyscy mysla tak jak
                        alex.4
                        Troche tolerancji panie alex.4
                • Gość: gosc Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 22:37
                  alex.4 napisał:

> Policja jest od łapania przestepców i zapobieganiu przestepstw.

jedyne madre zdanie, ktore wypowiedziales!

> czasami
                  > prewencji trochę się by przydało. gdyby wcześniej zrobiono pożadek z tym
                  > gorylem co zabił swoją zone, to ona by zyła. I tego nic nie zmieni.

podaj dokladne namiary na siebie. postaram sie zmontowac i wyslac do ciebie
                  chory czlowieku grupe antyterrorytyczna, zeby cie spacyfikowala. zapewne masz w
                  domu noze - a wiec jestes potencjalnym zabojca. prewencyjnie trzeba zadzialac i
                  przymknac takiego chorego czlowieka, zeby komus krzywdy nie zrobil.
                  a moze masz nawet w domu bron?
                  • alex.4 Re: Mąż zastrzelił żonę 07.08.03, 12:07
                    Gość portalu: gosc napisał(a):

> podaj dokladne namiary na siebie. postaram sie zmontowac i wyslac do ciebie
                    > chory czlowieku grupe antyterrorytyczna, zeby cie spacyfikowala. zapewne masz
                    w
                    >
                    > domu noze - a wiec jestes potencjalnym zabojca. prewencyjnie trzeba zadzialac
                    i
                    >
                    > przymknac takiego chorego czlowieka, zeby komus krzywdy nie zrobil.
                    > a moze masz nawet w domu bron?

Alex: Chory człowieku. Ta kobieta skarzyła się na postępowanie tego drania.
                    dawno powinni go udupić. Mam nadzieje, że najbliższe lata spesdzi skurwiel w
                    więzieniu
                    • Gość: gosc Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 18:44
                      alex.4 napisał:

> Alex: Chory człowieku.

lecz sie na nogi, bo na glowe za pozno:-(((

>Ta kobieta skarzyła się na postępowanie tego drania.
                      > dawno powinni go udupić.

komuna sie przypomina? w jaki sposob mieli go udupic?mowisz o policji? znasz
                      troszke prawo? zostan poslem, to moze zmienisz prawo na takie, by jesli ktos
                      kogos straszy, to powinien dostac dozywocie, bo wedle ciebie - moze kogos zabic.
                      zalozmy, ze jej grozil - grozba karalna jest postepowaniem prowadzonym na
                      wniosek pokrzywdzonego. czy byl taki wniosek? nie wiadomo. zalozmy, ze byl.
                      zalozmy rowniez, ze mial sprawe o znecanie. sa to przestepstwa zagrozone mala
                      kara pozbawienia wolnosci i to nie polocja decyduje, czy gosc pojdzie do
                      pierdla. decyduje sad.

> Mam nadzieje, że najbliższe lata spesdzi skurwiel w
                      > więzieniu
                      teraz tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka