Dodaj do ulubionych

Sienko i jego podejscie do klienta

IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 14:01
Ave!

musze napisac to co mi sie stalo, bo nie sadze by takie zachowanie bylo
normalne.

kupujac nowy samochod /volkswagen "2002/ bylismy przekonani, ze wybralismy
sluszny salon i samochod. za ogromne pieniadze byla mila obsluga i wiele
zapewnien z ich strony o kazdej mozliwej pomocy.

w niedziele mialem wypadek. SIC! pierwszy i oby ostatni.
bylem zmuszony wezwac lawete no i odstawic woz do warsztatu. po zadzwonieniu
na lawete zauwazylem, ze mam nalepke na szybie "Sienko ...SERVIS 24h".
extra! dzwonie pod numer 607...., taki jaki byl na nalepce. sluchawke
podnosi czlowiek zaspany, jakby wczorajszy i z pretensjami do mnie ze
zawracam mu gitare w niedziele.(???)

inne serwisy to bija sie o klienta, by u nich tylko robic, by u nich
zostawic kuuuuupe hajsu (ha! laweta za darmoszke). jak widzicie sienko leje
sobie cieplym parabolicznym na klientow. jedyne na czym mu zalezy to
podpisanie umowy sprzedazy samochodu (a vw i audi nie sa tanie).

pietnuje!

Pozdrawaim,
SdS
Obserwuj wątek
    • Gość: gringo Re: Sienko i jego podejscie do klienta IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 14:44
      Ja u p. Sienków i u p. Abrożeja nie kupił bym samochodów. Specjalnie pojechał
      bym do Warszawy lub woj. ościennych. Za ich podejście do klijentów i
      pracowników.
      • hawk.eye Re: Sienko i jego podejscie do klienta 05.08.03, 16:51
        Sieńko to białostocki złodziej. Założył firmę, nabrał kredytów, przepisał
        majątek na żonę i innych członków rodziny i bank nie może sciągnąć z niego tych
        pieniędzy. Dziwię się, że to Cię nie odepchnęło od tej firmy "kant i oszust".
        Zresztą teraz wyłazi prawdziwość dealerów samochodowych. Jak sprzedają
        samochód, to są gotowi laskę klientowi zrobić, a jak kupisz, to potem martw się
        sam.
      • Gość: Yoda Re: Sienko i jego podejscie do klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 22:01
        Gość portalu: gringo napisał(a):

> Ja u p. Sienków i u p. Abrożeja nie kupił bym samochodów. Specjalnie pojechał
        > bym do Warszawy lub woj. ościennych. Za ich podejście do klijentów i
        > pracowników.

Co racja to racja...lepiej do wawy się wybrać
        24H u sieńki :) z przeglądu kabaretów wracałeś?
    • Gość: Acro Re: Sienko i jego podejscie do klienta IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 00:35
      Oj i moje dośiwadczdczenia s serwisem w tym warsztacie sa fa-tal-ne! Wymiany
      dobrych żarówek i podbijanie rachunków to tylko część ich numerów. Albo
      zmuszanie do jak sie potem okazało płatnego mycia czystych wozów przed
      serwisem. Najroższe mycie - za obsikanie czystego wozu szlauchem policzyli mi 9
      zł! Dziady i tyle!
      • Gość: arnika Re: Sienko i jego podejscie do klienta IP: *.intelcom.pl 07.08.03, 08:01
        Panowie i Panie to wszystko przez brak konkurencji, pojedzcie do Skody, a
        najlepiej do Forda będą was na rękach nosić (płatne mycie samochodu po
        serwisowaniu to przesada,tylko z tego powodu nie zajżał bym nawet do p.Sienko).
        Jaśli dealer wie że jeśli coś będzie nie tak to klient zostawi całą forsę u
        konkurencji to jego maniery zmienią się w ciągu jednej chwili.

Moje doświadczenia z Białostockim sprzedawcą Audi są takie :

wszedłem sobie pewnej soboty do ich salonu ,drzwi otwarte,obsługa kręci się
        po salonie . Podchodzę i proszę o informacje na co pracownik odpowiada że on tu
        ma ważniejsze sprawy a wogule to saln będzie czynny od 10 a jest 9:45 więc
        będzie ze mną rozmawiał za 15 min,odwrócił się plecami i gawędził z kolegą.
        Efekt pojechałem 2 kilmetry dalej i moje ciężko zpracowane 56 000 pln wydałem
        w Renault ,mimo że byłem zdecydowany na Golfa.
        • Gość: adzidas Re: Sienko i jego podejscie do klienta IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 13:37
          "Arnika" to takie dresiarskie imię, nieprawdaż?
          p.s. co znaczy "zajżał bym"?
          • arnikaarnika Re: Sienko i jego podejscie do klienta 09.08.03, 09:12
            Co adzidas chciał przez to wyrazić? Adwokat najgorszego dealera samchodów w
            Białymstoku. Jeśli przeżyłeś tam miłe chwile ,podziel się tym z nami na forum.
            Arnika to nazwa rosiliny leczniczej rosnącej w górach - ? Ale jeśli wywołuje u
            ciebie myśli o dresach ,to już twój problem.
    • Gość: kilgore_trout Re: Sienko i jego podejscie do klienta IP: *.tkb.net.pl 10.08.03, 15:01
      ja kupilem u nich samochod dwa lata temu wprawdzie dotychczas z jakias straszna
      chaltura sie nie spotkalem ale profesjonalna obsluga kloienta tego bym nie
      nazwal, jak wydajesz taka kase to wydawalo mi sie ze powinni cie traktowac
      troche lepiej,
      kiedys tez dzwonilem pod ten numer bo mi sie bez powodu ciagle alarm wlaczal,
      samochod byl na gwarancji i naprawili to bez problemu,
      za to doskonale pamietam jak przy kupnie facet nie chcial nic dorzucic, u
      innych delerow jest standartem ze dostajesz gratis radio, kola zimowe czy cos w
      tym stylu, mi udalo sie wyblagac dwie badziewiaste wycieraczki
      ogolnie to jakbym drugi raz robil zakupy to wybralbym sie do wawy albo cos
      takiego, bo jesli chodzi o sam samochod to jest rewelacyjny:)
    • Gość: kalafior Re: Sienko i jego podejscie do klienta IP: *.intelcom.pl 02.09.03, 07:28
      To najgorsze miejsce do kupowana samochodu !!!!!
    • Gość: el Re: Sienko i jego podejscie do klienta IP: *.zeb.com.pl 02.09.03, 08:22
      Znam przypadek, jak ci panowie opchnęli kilkumiesięczny samochód po wypadku
      jako nowy. Sprawa wydała się przypadkowo, gdy poprzedni właściciel poznał swój
      felerny samochód i o wszystkim powiedział nowemu :)). Sprawa skończyła się w
      sądzie, bo oczywiście ww. panowie do niczego nie chcieli się przyznać.
    • Gość: serwac Re: Sienko i jego podejscie do klienta IP: *.man.bialystok.pl 03.09.03, 12:05
      A znacie to? Co to jest ABS ? odp. Ambrożej Breczko Sieńko
    • Gość: Przemek Nie ma jak u Poznańskiego IP: *.stnet.pl 03.09.03, 16:14
      a ja nie mam takich problemow - kupilem perzota u Poznanskiego na ul. 27 lipca
      i polecam wszystkim - mila i kompetentna obsluga, bezproblemowy serwis, uznaja
      wszelkie uzasadnione reklamacje, cud miód i orzeszki :)) - POLECAM !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka