19.01.08, 18:18
i co z tego że ktoś piwsze tutaj o dyrektorze oświetleniu, i innych wyborach własć tego nie czyta, a od pisania światła nie palą się dłużej, konkursu na stanowisko dyrektora gok-u i kierownika biblioteki nie było, także to pianie i czytanie to rodzaj rozrywki dla nas wszystkich(dla mnie też:)). nikt z tego forum odwagi nie ma żeby pójść np na sesje i powiedzieć to przed radą, wójtem dyrektorami placówek w naszej gminie. panie janie niech pan pójdzie na najbliższą sesję zapyta za czyje pieniądze nad rzeką robia cuda, kiedy będzie konkurs na dyrektora szkoły, goku. pozdrawiam wszystkich i zróbmy coś z tym:)
Obserwuj wątek
    • biezprizornyj Re: tematy 19.01.08, 19:33
      naj21 napisała:

> i co z tego że ktoś piwsze tutaj o dyrektorze oświetleniu, i innych wyborach wł
      > asć tego nie czyta, a od pisania światła nie palą się dłużej, konkursu na stano
      > wisko dyrektora gok-u i kierownika biblioteki nie było, także to pianie i czyta
      > nie to rodzaj rozrywki dla nas wszystkich(dla mnie też:)). nikt z tego forum od
      > wagi nie ma żeby pójść np na sesje i powiedzieć to przed radą, wójtem dyrektora
      > mi placówek w naszej gminie. panie janie niech pan pójdzie na najbliższą sesję
      > zapyta za czyje pieniądze nad rzeką robia cuda, kiedy będzie konkurs na dyrekto
      > ra szkoły, goku. pozdrawiam wszystkich i zróbmy coś z tym:)

Jan nie adazwiotsa. Lech-u w swoim czasie to Bolek. A czy jan budzia Jan?
      Dumaju szto tak priama nie budiet.

nu pasmotrim!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka