Dodaj do ulubionych

Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ?

19.02.08, 04:50
Czy ktoś wie czym sie teraz zajmuje W.Koronkiewicz ? Ogólnie chodzi mi o to
gdzie pracuje. Teraz nie jest taki aktywny jak dawniej.

Czyżby całkowicie pochłonęła go praca w TVP ? Bo tworzy jeśli sie nie mylę dwa
programy - "Maniacy" i "Tele-Magiel".

Dawniej przecież Pan Koronkiewicz działał w tym stowarzyszeniu rowerzystów i
kręcił filmy offowe a teraz nic nie słychać, jedynie na TVP Białystok prowadzi
te programy rozrywkowe.

Zresztą sam bym go spytał ale za cholerę nie ma jak sie z nim skontaktować.
Obserwuj wątek
    • Gość: fan Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.koba.pl 22.02.08, 00:08
      Jak chcesz mu sie oświadczyć to ma swój wątek tu na forum. Jakiś fajny dzisiaj cień miałem czy cóś.....
      • Gość: Poldi Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 22.02.08, 19:36
        Kononkiewicz prawdopodobnie pracuje teraz nad poczęciem trzeciego potomka
        • ogabignac Re: Czym sie zajmuje teraz Kononowicz ? 22.02.08, 20:07
          A jak tam u Kononowicza?
          Wszystkie klepki na miejscu?
          • Gość: idzikczortu Re: Czym sie zajmuje teraz Kononowicz ? IP: *.sub-75-220-156.myvzw.com 22.02.08, 23:37
            Czyzbys chcial zasugerowac, ze juz masz za soba sprawdzanie klepek u
            p. Koronkiewicza?
            • Gość: Ciekawski Kazio Re: Czym sie zajmuje teraz Kononowicz ? IP: *.koba.pl 23.02.08, 00:32
              Właśnie , ciekawe czy wszystkie są na swoim miejscu , a może jednej brakuje ???
              • Gość: Gupik Re: Czym sie zajmuje teraz Kononowicz ? IP: *.koba.pl 23.02.08, 18:37
                wcztoraj, będąc na miescie, ok. godz. 12 czekałem na Autobus przy barze Hortex spotkałem p. Koronkiewicza jadącego chodnikiem na rowerze w kierunku Szpitala wojewódzkiego.
            • pijany_latarnik Re: Czym sie zajmuje teraz Kononowicz ? 29.02.08, 04:25
              Gość portalu: idzikczortu napisał(a):

> Czyzbys chcial zasugerowac, ze juz masz za soba sprawdzanie klepek u
              > p. Koronkiewicza?

Nie sądzę. Podejrzewam, że ten półgłówek ma raczej problemy z przekazaniem
              swoich myśli w sposób zgodny z powszechnie stosowaną logiką. No wiesz - "Chodzi
              mi o to..."
          • Gość: mędrzec z Syjonu ogabignac, ty sprawdż swoje lepki debilu! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 23.02.08, 23:54
            czas sie zdecydować na leczenie
      • Gość: Docent A jakie to ma znaczenie? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 23.02.08, 15:26
        Głupi wątek.Czym on się zajmuje to jego sprawa.
        Równie dobrze można pytać o zajęcie tysiąca innych mieszkańców Białegostoku.
        • Gość: idzikczortu Re: A jakie to ma znaczenie? IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 23.02.08, 17:36
          Docencie "Docenta" ktory precyzyjnie, niczym co do centa, zamknal
          wszystkim usta stwierdzeniem: "...Rownie dobrze mozna pytac o
          zajecia tysiace innych mieszkancow miasta...".
          No tak, ale czy napewno owe tysiace maja potencjal p. Koronkiewicza?
          • Gość: wkoronkiewicz Re: A jakie to ma znaczenie? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 23.02.08, 22:00
            witam!
            ja równiez jestem zaskoczony pytaniem o moją skromną osobę.
            robię, to co robię i już. nie muszę się chyba z tego tłumaczyć?
            pozdrawiam
            wk
    • Gość: x Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.elpos.net 23.02.08, 22:14
      W telewizji czesto wystepuje w programie maniacy .Szkoda ze juz nie pisze tych
      felietonow w Porannym.
      • Gość: Bolek Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.koba.pl 23.02.08, 22:16
        i po lewej stronie sceny politycznej się udziela , jako niezależny dziennikarz
        • Gość: idzikczortu Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 23.02.08, 23:46
          Ciagle te sprzecznosci...
          "Bolek" pisze: "po lewej stronie sceny politycznej sie udziela jako
          niezalezny dziennikarz".
          Gdyby byl naprawde niezalezny to by sie udzielal raz po lewej a raz
          po prawej.
          • Gość: wkoronkiewicz Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 25.02.08, 09:03
            jedno zdanie, a dwa kłamstwa. bawcie się dalej.
            • Gość: Monika Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.koba.pl 25.02.08, 19:47
              Masz rację Koro , kłamią , że jesteś niezależny dziennikarz .
              Ty jesteś lewicowy dziennikarz .
              • popazona Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? 26.02.08, 17:15
                koro to feministka bo jezdzi rowerem
                • Gość: idzikczortu Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.sub-75-194-218.myvzw.com 26.02.08, 17:40
                  A to ci parada. "Popazona" uwaza "Koro" za feministke!
                  I to pewnie tylko dlatego, ze ten jezdzi rowerem...
                  Czyzby tez nalezala do rosnacego odlamu zwolenniczek pogladu, iz
                  wzrost impotencji u kolarzy spowodowany byl zgnieceniem ich meskosci
                  okropnie niewygodnymi siodelkami rowerow?
    • marcelam Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? 26.02.08, 19:55
      Wojciech Maria Koronkiewicz współpracuje z pismami: "Kartki", "Regres" i
      "Lampa". Pewnie zajmuje się jeszcze czymś innym.
      • Gość: Murzynek Bambo Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.koba.pl 26.02.08, 21:16
        Wojciech Marysia Koronkiewicz , to baba czy chłop , a może dwa w jednym ?
        • anka1 Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? 26.02.08, 21:32
          Koro ostatnio Desy przed zakusami urzedasow z ZMK i UM broni. widzialam Go tam
          na warcie z bazooka na ramieniu. nieprawdaz Koro ?
          • Gość: wkoronkiewicz Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.02.08, 23:02
            lewicowy dziennikarz. to ciekawe. a z czego wnosicie, że lewicowy?
            z tego że prowadzę program dla kulturystów i pragnących schudnąć?
            znaczy sie na siłowniach marksiści. ta stal w hantelkach widomo
            gdzie się hartowała. a dietetycy czytają mao.

słyszałem niedawno, że dyrektor bialostockiego ośrodka jest
            człowiekiem PIS-u. a tu proszę lewicowych dziennikarzy dopuszcza na
            antenę! pozwala indoktrynować sportem zdrowy prawicowy naród!
            pewnie ten dyro też ukryty lewak!
            zresztą co tu ukrywać wszyscy dziennikarze to po prostu dno i
            agentura. jarek ostatnio nawet cennika podał. ile za artykuł
            sponsorowany się bierze. same szmaty.
            wszyscy poza ojcem maślakiem.
            tylko ten jeden jest niezależny. tylko w jego mediach prawda i
            wolność.

a mnie rozszyfrowaliście bez pudła. przez ten rower! wiedziałem,
            wiedziałem, wiedziałem! ale jako lewicująca feministka nie mogłem
            się powstrzymać.

i co teraz? swasta na klatce i Polska dla Polaków?
            • kajmir Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? 26.02.08, 23:25
              Nie pomyślał Pan, że ta "lewicowość" wynika z obserwacji Pańskich świadomych
              wyborów politycznych? Start w wyborach parlamentarnych z list SDPl, jedna kto
              nie partia lewicowa, bo jak mówi prawdziwa lewica: "u nas prawdziwej lewicy nie
              ma". Taki paradoks:)
              • kajmir Za szybko enter 26.02.08, 23:30
                Do tego warto dodać angażowanie sie w działalność partii zielonych. A
                powszechnie wiadomo, ze zieloni mieszczą się po lewej stronie sceny politycznej.

A tak w ogóle, to powinien Pan wiedzieć, ze ludzie na tym forum mają swoje
                fobie. A poglądów lewicowych nie trzeba się wstydzić, ani wypierać, chyba że się
                lewicowcem nie jest. Jeżeli Pan nie jest lewicowcem, to pańskie wybory
                polityczne mogłyby zaskakiwać. Ale nie ma co marudzić, wszak każdy orze jak
                może. A w czasach postpolitycznych każda partia dobra, wszak wszystkie są takie
                same.
                • t-800 Re: Za szybko enter 26.02.08, 23:45
                  kajmir napisał:

> Do tego warto dodać angażowanie sie w działalność partii
                  zielonych. A
                  > powszechnie wiadomo, ze zieloni mieszczą się po lewej stronie
                  sceny politycznej

Tzw. arbuzy - na zewnątrz zielony, w środku czerwony.
                  • kajmir Re: Za szybko enter 27.02.08, 15:14
                    Tak zwany ograniczony człowiek, na zewnątrz t-800, a w poście głupoty.
                    Jeżeli stawiasz znak równości między zielonymi a czerwonymi, w domyśle
                    komunistami to jesteś no cóż, nie bójmy się tego słowa, idiotą.
                    • Gość: T-800 Re: Za szybko enter IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.02.08, 20:31
                      Zielony to niedojrzały czerwony.
                    • Gość: obserwator konkurs IP: 71.16.46.* 27.02.08, 22:55
                      Jezeli kamir nazywa T-800 idiota a sam jest kilkakroc głupszy niz T-
                      800, jak nazwac kamira?
                      • popazona Re: konkurs 28.02.08, 14:14
                        Gość portalu: obserwator napisał(a):

> Jezeli kamir nazywa T-800 idiota a sam jest kilkakroc głupszy niz
                        > T-800, jak nazwac kamira?

kochajacym inaczej!
                      • kajmir Re: konkurs 28.02.08, 19:52
                        Gość portalu: obserwator napisał(a):

> Jezeli kamir nazywa T-800 idiota a sam jest kilkakroc głupszy niz T-
                        > 800, jak nazwac kamira?

proste. mądrzejszym od obserwatora.
                        • pijany_latarnik Re: konkurs 29.02.08, 05:05
                          Urzekła mnie "logika" kajmira. Czyżby w tym momencie nie wystawił ON sam sobie
                          laurki? Proponuję wprowadzić podział wśród ludzkości a mianowicie:

1. Ci, którzy sądzą, że kajmir wnioskuje logicznie.

2. Ci, którzy sądzą, że pić trzeba jednak umieć.
                        • Gość: azp11 Re: konkurs IP: *.elpos.net 06.03.08, 20:55
                          >proste. mądrzejszym od obserwatora.
                      • kajmir Re: konkurs 03.03.08, 12:42
                        Czyli zgadzasz się ze mną, że piecyk stawia znak równości miedzy wszelką lewicą
                        a czerwonymi, czyli komunistami?
                        Jeżeli również się z tym zgadzasz to nie bójmy sie tego słowa jesteś idiotą,
                        jeżeli nie, to nie jesteś. Proste, ale nie dla idiotów.
            • popazona Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? 26.02.08, 23:25
              Gość portalu: wkoronkiewicz napisał(a):
              > a mnie rozszyfrowaliście bez pudła. przez ten rower! wiedziałem,
              > wiedziałem, wiedziałem! ale jako lewicująca feministka nie mogłem
              > się powstrzymać.
              >
              > i co teraz?

teraz czas na relaks, zdejmij siodelko i popedaluj do roboty
              • Gość: Pukin Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.koba.pl 26.02.08, 23:46
                Za jakiś czas znowu wybory , SdPL czeka , może znowu niezależną Marysię
                Koronkiewicz ta partia wystawi .
                Jednej Marysi w sejmie brakuje tej Rokitowej , to może Marysia Koronkiewicz nam
                ją zastąpi , co prawda lewicowa , ale lepsza taka , niż żadna
    • t-800 Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? 26.02.08, 23:44
      To ten co startował z Podlasia XXI w.?
      • Gość: h Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.euro-net.pl 27.02.08, 00:57
        Lubię Pana, Panie Wojtku. I podziwiam za dystans.
        • Gość: wkoronkiewicz Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.02.08, 18:37
          drogi h! ja też Cię lubię. ale umawialiśmy się, że publicznie nie
          będziemy się przyznawali. co będzie jak się nasze żony dowiedzą?
          • Gość: idzikczortu Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.sub-75-193-71.myvzw.com 27.02.08, 21:09
            No nie, ten p. Wojtek dzisiaj nie ma swego dnia.
            Odpisuje na post nickowy "h" tak, jak by za tym kryl sie "ON". Zgoda
            ow nick "h", do zludzenia przypominajacy skrot esencji meskosci mogl
            go zmylic ale z kolei timbre slow umieszczonych na poscie, ani
            chybi, kryje za soba zainteresowana, piekna pania...
            • Gość: h Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.euro-net.pl 27.02.08, 22:26
              Szanowny Panie idzi...(może sie czepiam, ale wybrał Pan
              niespecjalnie miły nick, aż nieprzyjemnie się wymawia)
              Wydaje mi się, że timbre, to raczej może być głosu, nie słów;)
              Poza tym jestem pod wrażeniem głebokiej myśli Pana autorstwa
              wiążącej mnie (poprzez nick) z wiadomym organem, toteż poprzestanę
              na jednej uwadze:
              Esencja męskości, to nie na tę literę- no chyba, że taka ortografia,
              jaka esencja.

Pozostaję z szacunkiem
              h
          • Gość: h Re: Czym sie zajmuje teraz Koronkiewicz ? IP: *.euro-net.pl 27.02.08, 22:13
            He, he, ja nie mam żony, bo sama jestem żoną:)
            Cudzą i nieszkodliwą (w dodatku z kategorii wiekowej leżącej zapewne
            poza sferą Pana najniewinniejszych zainteresowań). Także żona może
            sie dowiedzieć - pozdrowienia przy okazji:)

Z wyrazami sympatii
            DROGA h.
          • Gość: h To miało być pod postem p. Wojtka, ale IP: *.euro-net.pl 27.02.08, 22:37

idziwCZORTu ogonem zamieszał:)

>>He, he, ja nie mam żony, bo sama jestem żoną:)
            Cudzą i nieszkodliwą (w dodatku z kategorii wiekowej leżącej zapewne
            poza sferą Pana najniewinniejszych zainteresowań). Także żona może
            sie dowiedzieć - pozdrowienia przy okazji:)

Z wyrazami sympatii
            DROGA h.<<
            • Gość: idzikczortu Re: To miało być pod postem p. Wojtka, ale IP: *.sub-75-193-71.myvzw.com 27.02.08, 22:57
              No nie, czytanie czegos rownie delikatnego jak wynurzenia p. "h" to
              jak spijanie malmazji.
              Dlatego spiesze tez z wytlumaczeniem sie; slusznie Pani "h"
              zauwazyla, ze timbre to barwa glosu ale ja, ciut przygluchawy, za
              przyzwoleniem licentia poetica, rozszerzam to na slowa pisane.
              Ze mam okropny nick? Tez nad tym boleje, ale gdym raz pierwszy na to
              forum zawedrowal, to juz sama liczba agresywnych wredniakow
              nastawila mnie bojowo by w chwili nastroszenia wymyslic cos co mialo
              pokazac, ze ja sie tych gnojkow nie boje...
              I tak juz zostalo.
              • sserdeczna_sraczka Re: To miało być pod postem p. Wojtka, ale 27.02.08, 23:07
                Idzik - wyrazy poparcia , lubię Ciebie , Twoje wywody i Twój nick ,
                tak trzymaj , nie popuszczaj , częściej nas odwiedzaj na tym forum oraz
                częściej rusz dópę zza tego oceanu i częściej osobiście odwiedzaj nasze
                Truskola-wkowe miasto .
                Gorące pozdrowienia :)
                • Gość: borewicz Re: To miało być pod postem p. Wojtka, ale IP: 82.139.152.* 28.02.08, 13:41
                  sserdeczna_sraczka napisał:
                  > częściej rusz dópę

DÓPĘ, powiadasz???
                • popazona Re: To miało być pod postem p. Wojtka, ale 28.02.08, 14:33
                  sserdeczna_sraczka napisał:

> częściej rusz dópę zza tego oceanu

a Tobie dobrze radze dokladnie podetrzyj przed zabraniem glosu
                  • Gość: wkoronkiewiczz Re: To miało być pod postem p. Wojtka, ale IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 00:21
                    w środę zapraszam na otwarcie wystawy moich fotografii
                    • Gość: Zosia Re: To miało być pod postem p. Wojtka, ale IP: *.koba.pl 03.03.08, 09:30
                      a jakie to fotografie będą ? z kampanii wyborczej SDPL ???
                      • Gość: wkoronkiewicz Re: To miało być pod postem p. Wojtka, ale IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 15:26
                        jakie to fotografie?
                        zapraszam na wystawę. wernisaż w czwartek (termin uległ zmianie) o
                        godz.18.00 w Okręgowej Izbie Lekarskiej w Białymstoku.
                        ul. Świętojańska 7 (skrzyżowanie z Branickiego)
                        • Gość: waldek Re: To miało być pod postem p. Wojtka, ale IP: *.euro-net.pl 05.03.08, 21:56
                          skoro w izbie lekarskiej to zapewne beda to zdjecia USG...
                          • Gość: idzikczortu Re: To miało być pod postem p. Wojtka, ale IP: *.sub-75-195-98.myvzw.com 05.03.08, 22:32
                            Pan Koronkiewicz mialby pokazywac w izbie lekarskiej zdjecia USG?
                            A co tam szczegolnego?
                            Czyzby - gietki kregoslup?
                            • Gość: idziwkibinimacier Re: To miało być pod postem p. Wojtka, ale IP: *.koba.pl 05.03.08, 23:49
                              a może zdjęcia USG poczętego następcy tronu ???
                              • billystop Teorie spiskowe 06.03.08, 16:51
                                Widzę, że tutaj niektórzy to uknuli sobie jakieś teorie spiskowe na temat
                                Koronkiewicza z powodu założenia tego tematu przeze mnie.
                                Generalnie chciałem sie dowiedzieć czym ten facet sie teraz zajmuje, kiedyś
                                przecież działał aktywnie w Białymstoku (coś tam organizował z lipami na
                                ul.Lipowej) a teraz coś cicho o nim. Ogólnie chyba jako jeden z nielicznych
                                białostoczan chciał żeby nasze miasto miało swój charakter.
                                • Gość: idzikczortu Re: Teorie spiskowe IP: *.sub-75-221-52.myvzw.com 06.03.08, 17:06
                                  Ten "billystop" probuje sie teraz z tego wycofac co sam narozrabial
                                  i mysli, ze mu sie to uda za pomoca jakiejs lipnej wymowki na temat
                                  lip z ulicy Lipowej...
                                  • Gość: wkoronkiewicz Re: Teorie spiskowe IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.03.08, 07:46
                                    w temacie sadzenia drzew - musze się przyznać do pewnej tajemnicy.
                                    otóż planuję spisek i tajną akcję udrzewienia miasta. a konkretnie
                                    wyspy na stawie przy Mickiewicza. kiedyś rosły tam wspaniałe wierzby
                                    płaczące. pamiętacie? potem jedno z drzew pod wpływem wieku i wiatru
                                    wywróciło sie do wody. dając schronienie licznym na stawie kaczkom.
                                    pośród jej gałęzi wiły sobie spokojnie gniazda.
                                    ale komuś to przeszkadzało. no i wycięto wszystkie drzewa, pousuwano
                                    wszystkie pnie. teraz mamy goły placek.
                                    ani to ładne, ani dla ptaków żadna ostoja.
                                    pomyślałem sobie zatem, że gdy tylko ziemia odtaje, to pewnego
                                    wieczora udam się na ową wyspę (swoją żółtą łodzią podwodną) i
                                    zasadzę tam wierzbę płaczącą.
                                    wierzby jak wiecie sadzi się dość łatwo. wystarczy kawałek
                                    półmetrowej gałęzi. a wyglądają naprawdę efektownie i wiele ptaków w
                                    nich się lubi gnieździć.
                                    • Gość: idzikczortu Re: Teorie spiskowe IP: *.sub-75-220-103.myvzw.com 07.03.08, 16:29
                                      Akurat ten spisek popieram!
                                    • kajmir Re: Teorie spiskowe 07.03.08, 17:11
                                      Taka partyzanta ogrodowo-drzewna chyba się temu miastu przyda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka