kokardka_80 26.02.08, 18:47 Znacie moze jakiegoś dobrego prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igua Re: neurolog dla osoby dorosłej 27.02.08, 00:47 przepraszam, ze pytam, ale dlaczego prywatnie? ja znam tylko jedna osobe - nie moge nawet powiedziec, jak dokladnie dziala, bo wciaz nie wrocilam do niej z wynikami. ale dotychczas plusem bylo to, ze nie zbagatelizowala pewnych rzeczy. a w poczekalni slyszalam same dobre rzeczy. przyjmuje w przychodni, ktora kiedys byla tzw. wojskowa, ale normalnie pracuje w PSK ale to jako specjalista w ramach NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
kokardka_80 Re: neurolog dla osoby dorosłej 27.02.08, 07:58 Dzięki za zainteresowanie, a możesz podać mi nazwisko tego neurologa skoro jest dobry? Pytałam prywatnie, ponieważ na nfz dość długie kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
igua Re: neurolog dla osoby dorosłej 28.02.08, 10:12 w wojskowej pracuje caly czas dr zawadzka tak, jak mowilam, ja sama mam z nia male doswiadczenie. zadzwonilam miedzy swietami a nowym rokiem i mialam termin na poczatek stycznia, wiec warto probowac tu znalazlam jakies niamiary, ale nie wiem, czy nr tel. aktualny: tiny.pl/lszb Odpowiedz Link Zgłoś
monika340 Re: neurolog dla osoby dorosłej 27.02.08, 13:19 Ja polecam dr.Pacewicz-ordynator oddziału neurologii w Choroszczy.Przyjmuje na Kolejowej 16-we wtorki.Super specjalista.Ja pracuję w tej poradni stąd wiem. Zaintersowała mnie ta neurlog która pracuje w psk, a pracowała w wojskowej poradni.Kto to?Ja swego czasu tez pracowałam w przychodni wojskowej. Odpowiedz Link Zgłoś
monika340 Dr.Zawadzka 28.02.08, 22:15 Przyjmuje od ok 2 lat albo i mniej w poradni wojskowej.Od zawsze pracuje tam dr.Jaworowska też świetny lekarz neurolog. Odpowiedz Link Zgłoś
igua Re: Dr.Zawadzka 29.02.08, 09:18 no, tak :) nie pracuje tam od poczatku istnienia przychodni :D ale napisalam "caly czas", bo nie jest sprzed kilku miesiecy :) jaworowska leczy czesc mojej rodziny. ale wlasnie ostatnio ta "czesc" dziwila sie, ze choda tam od zarania dziejow i nigdy nie byly wyslane na rezonans, a tak naprawde schorzenia mamy wszyscy mniej wiecej te same - tylko, ze ja jestem najmlodsza galezia drzewa rodzinnego z takimi problemami kregoslupa :( Odpowiedz Link Zgłoś