Gość: Nessa IP: *.cs.bialystok.pl 31.08.03, 21:14 Czy ktos wie gdzie (i czy?) w Białymstoku jest organizowany kurs samoobrony? Prosze o jakiekolwiek namiary. To dla mnie b. wazne. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwy.oszolom.z.r.m [...] 31.08.03, 21:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessa Re: kurs samoobrony? IP: *.cs.bialystok.pl 31.08.03, 22:01 Czemu akurat jego? Co on ma wspolnego z Bialymstokiem? Oszolomie - jesli nie mozesz pomoc to nie zabieraj glosu w glupi sposob. Ponawiam prosbe o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Lepper Słowo niecenzuralne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 23:19 W usunietym tekście napisełem załozycielowi niniejszego wątku. Zapytaj sę Leppera..Chciałbym się dowiedzieć od admina od kiedy to Lepper jest wyrażeniem wulgarnym i niecenzuralnym jak nie przymierzając k..wa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: kurs samoobrony? IP: 212.33.95.* 01.09.03, 11:29 Gość portalu: Nessa napisał(a): > Czy ktos wie gdzie (i czy?) w Białymstoku jest organizowany kurs samoobrony? > Prosze o jakiekolwiek namiary. To dla mnie b. wazne. Dziekuje. Przy Politechnice działa sekcja judo, a na treningach są też elementy samoobrony. Jeśli Cię to interesuje, to mają nawet stronę WWW, ale nie pamiętam adresu. Treningi prowadzi Piotr Klimowicz, odbywają się w sali na Zwierzynieckiej (obok akademików). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessa Re: kurs samoobrony? IP: *.cs.bialystok.pl 01.09.03, 12:06 Dzieki. Nawet wiem ktory to facet, bo studiuje na PB. A czy ktos wie czy sa jakies kursy typowej samoobrony. Cos takiego kiedys bylo dla ilus tam kobiet w kazdym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessa Re: kurs samoobrony? IP: *.cs.bialystok.pl 02.09.03, 15:26 Czy ktos umie mi pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: kurs samoobrony? IP: *.biaman.pl 02.09.03, 23:26 jeżeli Ci bardzo zależy na tym to pomogę gdy odpiszesz na poważnie na kurs.samoobrona@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Lepper słowo niecenzuralne 02.09.03, 17:46 Już drugi raz Admin usunął mi tekst bo uzyłem zakazanego jak się okazaje na tym forum słowa - Leper Odpowiedz Link Zgłoś