falochronka 13.08.03, 00:29 Jutro Wam napiszę o co chodzi i jak poszło. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wonsz Re: Trzymajcie kciuki 13.08.03, 03:05 falochronka napisała: > Jutro Wam napiszę o co chodzi i jak poszło. Trzymam. Co mam innego robic, skoro tutaj takie pustki :) K. Odpowiedz Link
lolyta Re: Trzymajcie kciuki 13.08.03, 03:36 Ale myslisz ze to chodzi o trzymanie o tej porze? Znaczy, ze teraz cos pomoze? Ja planowalam potrzymac rano. Odpowiedz Link
wonsz Re: Trzymajcie kciuki 13.08.03, 03:46 lolyta napisała: > Ale myslisz ze to chodzi o trzymanie o tej porze? Znaczy, ze teraz cos pomoze? > Ja planowalam potrzymac rano. Rano to u nich bedzie popoludnie pozne... Trzymam na zapas :) K. Odpowiedz Link
lolyta Re: Trzymajcie kciuki 13.08.03, 04:07 no wiem, ale myslisz ze Sprawa ma miejsce miedzy ichniejsza 3 a 4 nad ranem? Chociaz, cholera wie... ide spac a przed zasnieciem tez potrzymam. Odpowiedz Link
falochronka Już wyjaśniam 13.08.03, 19:13 Czekają go dalsze testy, ale lekarz powiedział, że czarne znamię, które pojawiło się na skórze mojego męża to nie jest nic groźnego. Z zasady nie opala się, ponieważ ma bardzo wrażliwą skórę, a tu takie historie! Od dziś bardziej uważam na słońce... Odpowiedz Link
lolyta Re: Już wyjaśniam 13.08.03, 19:20 no, ulzylo nam. Znaczy co, moge juz puscic i cos normalnie zjesc nozem i widelcem? Odpowiedz Link
betty-bt uufff... 13.08.03, 21:05 falochronka napisała: > Czekają go dalsze testy, ale lekarz powiedział, że czarne znamię, które > pojawiło się na skórze mojego męża to nie jest nic groźnego. > Z zasady nie opala się, ponieważ ma bardzo wrażliwą skórę, a tu takie historie! > Od dziś bardziej uważam na słońce... tez trzymalam :) Odpowiedz Link
falochronka Już jest fajnie 13.08.03, 22:06 i można się martwić li i jedynie wrednym robakiem w biurowym komputerze. Ktoś wie, dlaczego po wyrzuceniu wirusa komputer dalej się wyłącza? Odpowiedz Link
betty-bt Re: Już jest fajnie 13.08.03, 22:13 falochronka napisała: > i można się martwić li i jedynie wrednym robakiem w biurowym komputerze. Ktoś > wie, dlaczego po wyrzuceniu wirusa komputer dalej się wyłącza? > napisalam o tym w watku o syfie ;-) sa tam tez porady Odpowiedz Link