Gość: fff Re: edido talmud dla ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 18:10 18:00 TRANSMISJA SPOTKANIA RODZINY RADIA MARYJA z parafii NMP Matki Kościoła w Białymstoku Odpowiedz Link Zgłoś
e_truth Re: edido talmud dla ciebie 07.04.08, 19:29 jestem ateistą a nie jakims smierdzącym parchem żydowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: edido talmud dla ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 20:26 Właśnie złamałeś prawo Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: edido talmud dla ciebie 07.04.08, 19:40 Pomijam impertynencką formę tego postu, bo widocznie jest to już taka tradycyjna forma bycia uczestników tego forum. Wolał bym jednak, byś podał link do całości a nie cytował jakieś wyrwane z kontekstu zdania. Bez wielkiego trudu można otworzyć Biblię i potraktować ją w nie mniej sugestywny sposób bez wielkiego trudu. Właśnie ona mnie nauczyła, że wybiórczo, to można typować co najwyżej cyferki do totolotka. Skoro przedstawiasz się jako ateista, dystans dla takiego postępowanie nie powinien być ci obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: edidco ja cytuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 20:09 Z tego autorskiego cytatu wynika tylko tyle, że nie wszystko trzeba siać i uprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: edido talmud dla ciebie 07.04.08, 19:49 Powinieneś się jeszcze podpisać pod tym cytatem, jako latarnik albo gerwazjusz. Odpowiedz Link Zgłoś